Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Andjelika
Hm.. Da ti brusevi sa sunjderima, sa zicama i korpama me bas i ne
privlace nesto.. Mogu misliti na +40 kad obuces takav brus, mozes
samo da explodiras..
Dakle samo obican...
Da li su size 2 grudi male?
Originally posted by EYAja tebe sada skroooz zamisljam kako to radish...i sto je najgore skroz mi je bistra slika u glavi...lol
a na poslu ga isto skinem, pa ga okacim na civiluk u hodniku, zajedno sa torbicama koje kace kolege/inice
Originally posted by Andjelikajok, to taman staje u shake (moje doduse)
Hm.. Da ti brusevi sa sunjderima, sa zicama i korpama me bas i ne
privlace nesto.. Mogu misliti na +40 kad obuces takav brus, mozes
samo da explodiras..
Dakle samo obican...
Da li su size 2 grudi male?
Originally posted by zboOni Ruza nije imala brus, pa sam racunala da ce skociti sa bine da me brani ako me zena mrko pogleda nakon skidanja
mozda zbog scene sa green bita kada si ga skinula na sred koncerta (i ubacila u dzep) posto si konstatovala kako pola zenske "publike" nema brus..
Originally posted by starsailorRanije su brojeve obelezavali sa 1, 2, 3, 4, 5... Sad ih obelezavaju slovima... Ne znam tacno koja je slovna oznaka za brus 2, ali ja nosim 80B... Big girl....
ajd sada objasnite mi sta je to A, B, C korpe??
ja nisam znala koji mi je br. jer ne nosim brus pa sam pitala mamu. rekla mi je da je 2 cisto da znam
Originally posted by MinaHarkerAh... pa to i nije puno draga... 1800din za brus.. vidjala sam ja i skuplje, ali cu se sloziti da crni donji ves u meni budo.... uh... Ne znam gde je onaj smile stro drka..
Nosam. Imam sise srednje velicine i osecam se bolje ako su na mestu gde mislim da bi trebale da budu.
Imam vise komaTa razlicitih brushaltera, najbolje volim one sportske od obicnog pamuka, bez dodataka, ali su malo nezgodni jer mi se kroz njih provide bradavice, pa nisu bas prakticni za neke formalne prilike. Za njih koristim jedan onako... bas kao vojnicki shtit... i ima zicu i sundjer, ali je prilicno udoban... a i ne bio, obzirom koliko me je kostao... (samo jedna femme moze da da 1800 din za brushalter).
Inace, ne volim te sundjerate i zicane... ali obozavam ih od svih materijala i to samo u crnoj i beloj boji... prosli su me dani egzibicionizma sa leopardastim, lavandastim, zelenkastim... Crna cipka je zakon...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!