Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Zoe
...bila u kozmetickom salonu ali kod frizerke,i mrtva hladna izvalila da sam zenoljupka, te da me samo moj pol ineteresuje, a sve to na njena pitanja o decku, muzu, udaji, vezi.....
A i inace mi je ona, kad god odem u solarijum nesto dobacivala, sve u sali, dvosmisleno (u stvari sam ja to tako protumacila, pametnica :lood: ), kako ja ne mogu bez nje, kako dolazim da je vidim i to, a ja sam to odmah prihvatila (mada mi se ne dopada) i zdusno i ja nastavljala pa i zapocinjala prva, potvrdjivala, govorila joj da kad udjem u solarijum da onda udje da mi doda stipaljku za kosu i takve gluposti :lood:
No, medjutim, danas, kad sam dosla bas njoj u ruke i kad sam se konacno nasla u prilici da budem duze i nasamo sa njom, i kad sam joj ono rekla, ispalo je, jebi ga, da je to njoj fuj i bljak i da ona to nikako ne bi.....(a nema decka i sa svakim kojeg je imala bi zavrsavala i pre nego sto bi pocela, kako ona kaze). A stvarno mislim da je to ozbiljno i mislila, nije imala razloga da se pretvara jer sam ja bila otvorena a i bile smo same a i nisam se njoj nabacivala....

Eto...ja ko bosa po trnju... :lol: ali nije mi bilo neprijatno ni sekunde.....ako je njoj i bilo, onda je to prikrila stalnim ponavljanjem "fuj" i "bljak" :smeh:

Mada, ko zna, mozda frizerka otkrije nove horizonte i sama mi jednom pridje, sad kad zna :lukavi:
Bar sam udarila reklamu, pa nek` izvoli... :zvizdi:

Salim se, stvarno nije lepa...a i ovako je vrlo obicna i ne izdvaja se iz mase.....cak se vrlo utapa u nju, sto je grozno :bljak:
Korisnikov avatar
By ns.happy
znaci, biser koji tek treba da se otkrije... ;)
Korisnikov avatar
By TheDutchess
ja sam se tako izletela devojci koja mi radi akupunkturu skroz se zbunila jadnica i sad dolazi neka nova matora....
Korisnikov avatar
By shishmish
dok ne prizna ne izlazi iz salona...:machevi:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja kad sam se autovala mojoj frizerki (sta je to sa frizerkama :smeh: ) bas pred put u Englesku, zena se odusevila :pucaodsmeha:
Ona je meni nesto pricala vrlo intimno /zene same u salonu, pramenovi na glavi, obe u PMS-u, dodje to tako/ i ja sam tu odlucila da joj kazem da idem kod devojke a ne drugarice.
Samo je ponavljala, "kakvog ti muza imas" :wow:
Korisnikov avatar
By V25
Hahaha, opičena si!!! A i frizerka!!! Jel to ona Friyerka sa foruma?
Korisnikov avatar
By vremecuda
:lol: Interesantna tema... :lol:
Kad smo vec kod frizerke...Moja dolazi kod mene kuci,posto se dugo znamo(a i kucni smo frendovi) pa kad ne mogu ja u salon,ona svrati kod mene posle posla...i tako...Mada...Previse je ljubazna,mazi se ko beba kad prica...Stalno me nesto grli i takooo....srce moje.. :) Sta ce biti,videcceeemmmmoooo :D :D :D
P.S.naravno da joj nista nisam rekla/pominjala...mada,spustila mi je par puta nesto u razgovoru,ali onako muski... :) Ehhh :sigh: ZENE su ChUDO :sigh:
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Zoe
da kad udjem u solarijum
:shok:

ti nisi cula da kvarcovanje opasno po zdravlje... :kafa:
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Joj ali ipak je razocharavajuce chuti tako neshto,zar ne?

Svi moji frizeri su bili gay,pa sam se svima outovao i bla bla caskanje o momcima uz kaficu
Korisnikov avatar
By Blady
Nek si ti njoj rekla, a ona nek vidi sta ce :)
Korisnikov avatar
By Egon
meni je zabavno da shokiram neke ljude ... obichno one "bezopasne" ... koje znam da me necje videti nikad vishe ni ja njih ...
:avalon:

a koji me iz nekog razloga nerviraju ...

volim da pratim njihove reakcije i ponashanja pre i posle autovanja ...

nestvarno koliko se ljudi menjaju ...
Korisnikov avatar
By colorado
a ja sam pametan mozda sutraaaaaaaaa, sutra uveceeeeeeeee
Korisnikov avatar
By anche
pita mene skoro frizerka:

'ana bre, ima li nesto musko na dve noge kod tebe?'

a ja joj odbrusih:

'dobro bre, zar ti ja licim na tako nekog!?'

pocela onda da mi se izvinjava :)
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Milion puta sam otisla na depilaciju i ...."Imas masazu za dz sl. put kada dodjes, uz namiginvanje"...Kako to da protumachim/? :D :wtf: :wtf: :wtf: :wtf: :wtf: :wtf: :wtf: :wtf: :wtf: :wtf: :wtf: :wtf: :wtf: :wtf: :wtf: :wtf: :wtf: :wtf: :wtf:
Korisnikov avatar
By Delete
Protumaci kao "platices ti to u naturi" :colorado:
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by shishmish
dok ne prizna ne izlazi iz salona... :machevi:
rece nasa mudrica...a ja se slazem...:D
Korisnikov avatar
By bigirl
Šiša mene devojka... I kao nešto chatujemo... I ja bezveze spomenem kako se bliži prokleti dan zaljubljenih, kad će ona meni na to: "gej osobe baš vole dan zaljubljenih... mislim, gejevi... gej tipovi...". Ostala sam --> :nesiguran:
Korisnikov avatar
By m..
Ja ne konzumiram frizere, masaze, depilacije (ne shvatiti ovo kao "hodam okolo ko chubaka"), generalno izbegavam sve to, tako da nemam tih problema. Mislim da bih umrla kad bih ponovo usla u frizerski salon i cula sve te razgovore.
Korisnikov avatar
By Dzi
.. :lol: sreca onda moja shto stalno menjam frizerske salone :smeh:
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Mystica_lady
Milion puta sam otisla na depilaciju i ...."Imas masazu za dz sl. put kada dodjes, uz namiginvanje"...Kako to da protumachim/? :D
kao promotivni gest salona :doh:
Korisnikov avatar
By m..
sracunala sam da sam ustedela izmedju 4 i 10 hiljada evra zaobilazeci te vrste usluznih delatnosti u proteklih 10 godina. verovatno sam ustedela i par godina zivota izbegavajuci slusanje banalnosti. jedina steta je sto nisam ustedela za auto, isti sam za to vreme verovatno popusila i popila (ne smem da radim tu racunicu, da me ne ubije guilt trip).
Korisnikov avatar
By Galateja
Meni na takvim mestima jako smeta da sam tako pipkana i štipkana, jer telesno reagujem pa mi bude neprijatno. :blush:
Ima li ko sličnih problema?
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Galateja
Meni na takvim mestima jako smeta da sam tako pipkana i štipkana, jer telesno reagujem pa mi bude neprijatno. :blush:

:smeh:

Problem ti shto reagujesh ? :smeh: A zamisli da ne reagujesh! Josh vecji problem, ne? :lol:

Slichne reakcije imam, al´ ne i problem! :)
Korisnikov avatar
By Galateja
Pa da. :blush:
Ti mali (frizerski i kozmetički) nehotični dodiri rukama po telu i dodiri tela o telo... :shrug:

Mogu samo da zamislim kako je muškarcima u sličnoj situaciji. Na meni se bar ne vidi telesna 'reakcija'. :giggle:
Korisnikov avatar
By Val
:kasalj:

Galateja, Galateja... od sada iskljuchivo kod buch frizerki na shishanje. :P :D
By J...
Nemam takvih problema jer ako sam "neopustena" ne osecam nista pa i da me pipka ne znam kako privlacna devojka.

Zanima me, posto kazes da reagujes "telesno", kako ti onda prezivljavas odlazak kod (tete) ginekologa? :D
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by J...
Zanima me, posto kazes da reagujes "telesno", kako ti onda prezivljavas odlazak kod (tete) ginekologa? :D
Pa te posete su mi izuzetno neprijatne da mi ubiju i poslednje tragove libida. :D
Korisnikov avatar
By switchon1234
Ja se tako outovala na jednom razgovoru za posao kada me je direktor ispitivao kako da bude siguran da neću zatrudneti za 3 meseci kada me budu primili u stalni radni odnos... Uglavnom nisam dobila taj posao. :maji:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!