- 15 Jun 2008, 19:06
po pitanju svega toga sto si navela gore ili napisala kroz pitanja.. nekako sam stekla utisak (bar ja i kroz dosadasnja iskustva) da su zene, isto onoliko koliko su sposobne da vole, maze, paze, saosecaju, brinu.. isto toliko sposobne i da mrze, budu sujetne, ljubomorne, osecaju zavist i prezir.. pogotovo ako vide da im je nesto nedostupno ili imaju manje nego neko drugi, lose iskustvo, traume, neuzvracenu ljubav etc etc. dok su mi muskarci nekako vise povrsni u svemu tome, bar sudeci po onome sto se vidi i sto pokazuju, po delima, recima.. e sad, sta se u njima krije to mi svakako ne mozemo znati jel to je verovatno i razlog zasto imam takav utisak/misljenje.. nazovimo ga kako god. zene sve te emocije vise iskazuju (i naravno ograda: ne sve! ali vecina zena..) pa se stice neki utisak koji ipak, moras priznati, preovladava bar u laickom svetu razmisljanja, da jesu emotivnije
postoje studije i studije koje ovo opovrgavaju i idu u prilog tvom zakljucku.. i verujem u to, da su muskarci mozda sposobni da vise pate, tuguju npr. da vise i duze zale ako je to iskreno i istinito sto osecaju. ali.. studije i teorija su jedno, praxa je drugo. ono sto sam rekla je iz cistog iskustva, drugacije sudove i misljenja naravno - ne iskljucujem.
pff.. sta li napisah sve nemam pojma ali me mrzi da citam
Originally posted by Angelina777to je zato sto nisi upoznala mene
Dear
Uz duzno postovanje, valjda ti je jasno da je u pitanju mehanizam nadoknjadjivanja nedostatka zenske lepote i ostalih neadekvatnosti vidjenog i pruzanog mi zenskog bica sa zurki cime kompenzujem svoju dusu i svoje OCHI svim tim pruzenim opcijama koriscenja [img] funkcija za fizicke poslastice, a bogami i duhovne (koriscenjem opcije skrol, ponajvise)
Originally posted by Angelina777pa bas zato dear andjo sto je spektar emocija toliko shirok smatram da su zene emotivnije. e sad, po ovom sto sledi a sto cu napisati to ne izgleda kao neka vrlina
osim toga, zasto mislis da je emotivnost soooou virtious, pa cak i da zene jesu emotivnije, te da sam ovim uspostavila oponenciju glorifikaciji ? i znas naravno da je spektar emocija sarolik, da su i mrznja i zavist emocije? i da su foliranje i drugi pojavni oblici LAZHI izrazeniji samim tim kod zena jer su, samim tim, prinudjenije da ih skrivaju? (mislim na zaista emotivne zene)..eto, uz duzno postovanje, nisam htela da im pridodam sve te "vrline" koje emotivnost sa sobom moze da donese
po pitanju svega toga sto si navela gore ili napisala kroz pitanja.. nekako sam stekla utisak (bar ja i kroz dosadasnja iskustva) da su zene, isto onoliko koliko su sposobne da vole, maze, paze, saosecaju, brinu.. isto toliko sposobne i da mrze, budu sujetne, ljubomorne, osecaju zavist i prezir.. pogotovo ako vide da im je nesto nedostupno ili imaju manje nego neko drugi, lose iskustvo, traume, neuzvracenu ljubav etc etc. dok su mi muskarci nekako vise povrsni u svemu tome, bar sudeci po onome sto se vidi i sto pokazuju, po delima, recima.. e sad, sta se u njima krije to mi svakako ne mozemo znati jel to je verovatno i razlog zasto imam takav utisak/misljenje.. nazovimo ga kako god. zene sve te emocije vise iskazuju (i naravno ograda: ne sve! ali vecina zena..) pa se stice neki utisak koji ipak, moras priznati, preovladava bar u laickom svetu razmisljanja, da jesu emotivnije
postoje studije i studije koje ovo opovrgavaju i idu u prilog tvom zakljucku.. i verujem u to, da su muskarci mozda sposobni da vise pate, tuguju npr. da vise i duze zale ako je to iskreno i istinito sto osecaju. ali.. studije i teorija su jedno, praxa je drugo. ono sto sam rekla je iz cistog iskustva, drugacije sudove i misljenja naravno - ne iskljucujem.
pff.. sta li napisah sve nemam pojma ali me mrzi da citam