Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By tinkerbell
@ kiss - mozhesh to 'ajde'... al' nemoj vizuelno majke ti :P
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by tinkerbell
A ova mala :ajde:... joj kako mi ide na zhivce... :ubise:
I meni je (malo) isla na zivce. Ne toliko zbog KATASROFALNE IGRE. Vise zbog emotivnih histericnih napada i vriske. :doh:
U redu je, devojko! U redu je izgubiti mec. U redu je ispasti u 3. kolu Wimbledona. U redu je izgubiti od 133. na svetu, iako si prva na wta listi. :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Lunja
Kuznjecova u sledecem kolu protiv A.Radwanske! :meduza:

Slika
Rodjena kad i moja :mama: ! Imace ona savrsenu karijeru!
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by tinkerbell
A ova mala :ajde:... joj kako mi ide na zhivce... :ubise:
I meni je (malo) isla na zivce. Ne toliko zbog KATASROFALNE IGRE. Vise zbog emotivnih histericnih napada i vriske. :doh:
U redu je, devojko! U redu je izgubiti mec. u redu je ispasti u 3. kolu Wimbledona. U redu je isgubiti od 133. na svetu, iako si prva na wta listi. :)
:hug:

p.s. shaljem ti sad u2u....
Korisnikov avatar
By IriS
sad sam oprala sudove i smirila svoju neurozu... pa mogu nešto objektivnije da izjavim :lol:

i ja mislim da je Ana preterano emotivna... te suze, te cika i vriska kad izgubi poen... ali mislim da će joj iskustvo pomoći da se malo sredi, jer ako nastavi ovako, može potpuno psihički da krepa. :yes:

doduše, stegnuta pesnica i "ajde" mi uopšte ne smetaju, jer je to način na koji sama sebi diže samopouzdanje. veliki procenat tenisera/ki ima nešto svoje...
pa šta treba reći za Jelenu (kad je već toliko pominjemo :lol: ) kad se izdrkava na djecu što dodaju loptice... i ono njeno traženje loptica samo sa jedne strane. pa Nadal i njegovi rituali (svi ih, jelte, znamo), pa Nole i tapkanje loptice.... i da ne nabrajam više. to sve kapiram kao deo teniskog "folklora". :D
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by IriS
Originally posted by Sunce

Inace, JJ je ove godine dolazila do 1/4 finala svih turnira na kojima je igrala.
:wow: kakva je ona savršena teniserka!
E pa da znaš i da jeste.
Nije sigurno kao Šarapova da se utrenira za jedan turnir, počisti sve sa terena i onda se izduva.
Kao balon. Pa joj 2 godine treba da je opet naduvaju. :mete:
A Ana sve više ide tim stopama.

Čuj Ana izgubila od Ane. Pa cilj je ne izgubi ni od koga na tom terenu.
Korisnikov avatar
By Lunja
Ako sam dobro izracunao, JJ mora da udje bar u polufinale da bi prestigla Ajde-Anu. :)
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja tek sad idem da računam :giggle:
Zato sam se i nakačio :D

:fige:
Korisnikov avatar
By Berserker
Anin karakter mi se uopshte ne svidja. I treba da iskusi tako neshto, da kao prva izgubi od Bog zna koga...

Sada imamo samo dilemu: Ceca ili Jeca?
Naravno, svi se uzdamo u Jecu. Ionako kvalitetnije igra od Cece.
Ceca tje imati vishe problema, jer mora pobediti Agnjeshku i verovatno Serenu da bi dobila neke poene. Ukoliko izgubi od Serene, samo tje ponoviti rezultat od proshle godine...
Jelena ako stigne do QF, obezbeditje sebi neke poene. A i put do QF je laganiji i Cecinog... Samo kad bi preshla Venus...
Korisnikov avatar
By Sunce
sad sam oprala sudove i smirila svoju neurozu... pa mogu nešto objektivnije da izjavim :lol:

i ja mislim da je Ana preterano emotivna... te suze, te cika i vriska kad izgubi poen... ali mislim da će joj iskustvo pomoći da se malo sredi, jer ako nastavi ovako, može potpuno psihički da krepa. :yes:

doduše, stegnuta pesnica i "ajde" mi uopšte ne smetaju, jer je to način na koji sama sebi diže samopouzdanje. veliki procenat tenisera/ki ima nešto svoje...
pa šta treba reći za Jelenu (kad je već toliko pominjemo :lol: ) kad se izdrkava na djecu što dodaju loptice... i ono njeno traženje loptica samo sa jedne strane. pa Nadal i njegovi rituali (svi ih, jelte, znamo), pa Nole i tapkanje loptice.... i da ne nabrajam više. to sve kapiram kao deo teniskog "folklora". :D
Kad god Jelena krene da se izdrkava na decu, ja znam da ce da pobedi. Naljuti se, fokusira i pobedi. Meni nije smetalo Anino ponasanje, to je nesto sto mi se zapravo dopada kod nje.

Meni ovaj Vimbldon lici na Majami: Ana pobedila u Indijan Velsu, a u Majamiju se u finalu srele Jelena i Serena. :pinknaocari:
Korisnikov avatar
By IriS
ne mislim ja da je loše što je Jeca Popaj drkoš prema djeci, u stvari mislim, ali mi je simpatična (nisu deca kriva, mogu da imaju traume zbog toga, ako su glupi doduše :lol: )... samo sam dala primer da svi oni imaju neke svoje "rituale".

:skuter:
Korisnikov avatar
By Sunce
ne mislim ja da je loše što je Jeca Popaj drkoš prema djeci, u stvari mislim, ali mi je simpatična (nisu deca kriva, mogu da imaju traume zbog toga, ako su glupi doduše :lol: )... samo sam dala primer da svi oni imaju neke svoje "rituale".

:skuter:
Ma znam. Meni, kazem ti, ne smeta Anino ponasanje. Jedino me nervira kad pobedi Jelenu pa vrisne ko vrana. :giggle: Video sam Anu na b92, bila je jako nasmejana i rekla je kako posle RG nije mogla da savlada emocije, kako joj je trebao kiks. Bolje da je igrala neki turnir pre Vimbldona i da je izgubila u 3. kolu.

A glupa deca neka nauce odakle lopte da joj daju! :giggle: Jelena nervira suparnice tako sto je nikako nema na pocetku meca, u periodu kada se izvlaci ko ce da servira. Uvek tu odugovlaci :giggle: .

Mada, ja sam zaljubljen u njenu igru u polju, dakle u relije. Sarapova i Ana beze od toga, a mislim da je to osnova dobre igre, a ne samo servis.
Korisnikov avatar
By Berserker
"...pa vrisne ko vrana..." :lol:
Ja sam od onih koji ne voli Venusovo i Mashino rikanje, Anino vrishtanje i njeno stiskanje pesnice...
Nego, zna li neko koliko tje Anica vranica izgubiti poena??

4188 - ??? = 3???
Korisnikov avatar
By Lunja
Izgubice 360 (ono-kao, okrene se za 360 stepeni i nastavi u suprotnom smeru) :D

4188 - 360 = 3828
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by dooffey
"...pa vrisne ko vrana..." :lol:
Ja sam od onih koji ne voli Venusovo i Mashino rikanje, Anino vrishtanje i njeno stiskanje pesnice...
Nego, zna li neko koliko tje Anica vranica izgubiti poena??

4188 - ??? = 3???
Ja volim kako se Venus oglasava, dok mi je Marija previse napadna. Jelenina igra bi mi bila mnogo zanimljivija ukoliko bi ispustala krike - to pojacava intenzitet.
Korisnikov avatar
By Sunce
Sutra u 14 h na Centralnom terenu (napokon) igra Jelena.
Korisnikov avatar
By Lunja
Ako sam dobro izracunao, JJ mora da udje bar u polufinale da bi prestigla Ajde-Anu. :)
A Kuznjecova bar u finale.
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by carlstad
mario :love:
:yes: skrouz je simpa :yes:

inace, on je moj novi favorit na vimbldonu :D but, go tipsy, go! :D
Korisnikov avatar
By Lunja
mali :offtopic:
Over the years, many of you have asked, "When will a gay male player finally come out of the closet?" Now, one has. Francisco Rodriguez, a South American whose ranking topped out at No. 373, is the subject of a story by writer David Torope in the August issue of Out magazine.

:yay: :zastava:

edit: Pogledao sam njegov profil - vec je u penziji. :/
Bas bi bilo super da je OUTovan i aktivan, u isto vreme. :giggle:
Korisnikov avatar
By spliff
ima li shansi jeca da se popne na broj jedan ako popravi plasman ove godine?
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by spliff
Ako udje u polufinale JJ ce biti No. 1! :yay: :pop:
Korisnikov avatar
By Lunja
A sta ako JJ ispadne u polufinalu, a Ceca osvoji W? :balon:
Korisnikov avatar
By Lunja
Evo ga prenos na RTS1! :cheer:

Na dvojci je Mira-Adanja-Polak. :sweet:

Sta da gledam, sta da gledam..?
Korisnikov avatar
By anche
ja se nerviram sto i obn i rts prenose isti mec :kletva:

al vido' special people's day people pa mi bolje :D
Korisnikov avatar
By Sunce
A sta ako JJ ispadne u polufinalu, a Ceca osvoji W? :balon:
To je vec druga prica.

Jankovic - Wozniacki 2/6 6/4 6/2 :superheroj: :superheroj: :superheroj: Odbranila je poene.

Sta sam vam rekao! Reliji, reliji, duga razmena udaraca!

Na pocetku je Jelena igrala agresivno, brzo je htela da zavrsava poene i eto gresaka. Kasnije je promena taktike urodila plodom. :yay: Svratila na forum i procitala koju sam joj taktiku prepisao.

Jelena: dodirni mi koleno!

Slika
Slika
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!