Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by tinkerbellI meni je (malo) isla na zivce. Ne toliko zbog KATASROFALNE IGRE. Vise zbog emotivnih histericnih napada i vriske.
A ova mala :ajde:... joj kako mi ide na zhivce...![]()
Originally posted by LunjaOriginally posted by tinkerbellI meni je (malo) isla na zivce. Ne toliko zbog KATASROFALNE IGRE. Vise zbog emotivnih histericnih napada i vriske.
A ova mala :ajde:... joj kako mi ide na zhivce...![]()
![]()
U redu je, devojko! U redu je izgubiti mec. u redu je ispasti u 3. kolu Wimbledona. U redu je isgubiti od 133. na svetu, iako si prva na wta listi.![]()
Originally posted by IriSE pa da znaš i da jeste.Originally posted by Sunce
Inace, JJ je ove godine dolazila do 1/4 finala svih turnira na kojima je igrala.kakva je ona savršena teniserka!
Originally posted by IriSKad god Jelena krene da se izdrkava na decu, ja znam da ce da pobedi. Naljuti se, fokusira i pobedi. Meni nije smetalo Anino ponasanje, to je nesto sto mi se zapravo dopada kod nje.
sad sam oprala sudove i smirila svoju neurozu... pa mogu nešto objektivnije da izjavim![]()
i ja mislim da je Ana preterano emotivna... te suze, te cika i vriska kad izgubi poen... ali mislim da će joj iskustvo pomoći da se malo sredi, jer ako nastavi ovako, može potpuno psihički da krepa.![]()
doduše, stegnuta pesnica i "ajde" mi uopšte ne smetaju, jer je to način na koji sama sebi diže samopouzdanje. veliki procenat tenisera/ki ima nešto svoje...
pa šta treba reći za Jelenu (kad je već toliko pominjemo) kad se izdrkava na djecu što dodaju loptice... i ono njeno traženje loptica samo sa jedne strane. pa Nadal i njegovi rituali (svi ih, jelte, znamo), pa Nole i tapkanje loptice.... i da ne nabrajam više. to sve kapiram kao deo teniskog "folklora".
![]()
Originally posted by IriSMa znam. Meni, kazem ti, ne smeta Anino ponasanje. Jedino me nervira kad pobedi Jelenu pa vrisne ko vrana.
ne mislim ja da je loše što je Jeca Popaj drkoš prema djeci, u stvari mislim, ali mi je simpatična (nisu deca kriva, mogu da imaju traume zbog toga, ako su glupi doduše)... samo sam dala primer da svi oni imaju neke svoje "rituale".
![]()
Originally posted by dooffeyJa volim kako se Venus oglasava, dok mi je Marija previse napadna. Jelenina igra bi mi bila mnogo zanimljivija ukoliko bi ispustala krike - to pojacava intenzitet.
"...pa vrisne ko vrana..."![]()
Ja sam od onih koji ne voli Venusovo i Mashino rikanje, Anino vrishtanje i njeno stiskanje pesnice...
Nego, zna li neko koliko tje Anica vranica izgubiti poena??
4188 - ??? = 3???
Over the years, many of you have asked, "When will a gay male player finally come out of the closet?" Now, one has. Francisco Rodriguez, a South American whose ranking topped out at No. 373, is the subject of a story by writer David Torope in the August issue of Out magazine.
Originally posted by LunjaTo je vec druga prica.Originally posted by SunceA sta ako JJ ispadne u polufinalu, a Ceca osvoji W?Originally posted by spliffAko udje u polufinale JJ ce biti No. 1!
ima li shansi jeca da se popne na broj jedan ako popravi plasman ove godine?![]()
![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!