Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by dooffeyDooffey,
@Seaman
Naravno da tje se sastati. Pa pogledaj - Wozniacki, pa onda Tanasugarn ili Erakoviceva.
Wozniacki je josh mlada, takodje i Erakoviceva.
Tanasugarn je stizala do 4. runde na Vimbldonu, ima 30 godina i poseduje neko iskustvo. Ali mislim da to nije dovoljno za Jecu.
A ako prodje Venus, s obzirom da Mashe nema vishe, Jecu chekatje najverovatnije Dementieva ili Safina.
A shto se Tipse tiche, s obzirom na zreb, verujem da tje se sastati sa Nadalom...
Originally posted by Sunce
Inace, JJ je ove godine dolazila do 1/4 finala svih turnira na kojima je igrala.
Originally posted by IriSsta da radim. Zao mi je Ane, ali nisam iznerviran. Verujem da je tebi tesko.
i, uostalom, mnogo si Jelenocentričan. u ovom tužnom trenutku za Anoljube (koji pamte kako ti uvek navijaš protiv nje) ti pričaš o onoj videobim looking wannabe dami. pu!
![]()
Originally posted by IriSOriginally posted by Sunce
Inace, JJ je ove godine dolazila do 1/4 finala svih turnira na kojima je igrala.kakva je ona savršena teniserka!
![]()
lm, počinjem težak hejt prema Popaj Jeci. ako se pitaš ko je kriv, ja ću da ti kažem. OBEĆANA NEPOPIJENA KAFA!
molim sve Jelenine ljubitelje da mi ne zamere. frustrirana sam jer me Sunce ignoriše! dok se to ne promeni, Jeca je nahebala!![]()
![]()
Originally posted by IriSMeni se cini da ce Ana, poput Monike, tesko prolaziti na Vimbldonu. Mislim da je i ovde kretanje kljucna stvar, tacnije brzina i refleksi. Monika je usla samo jednom u finale
teško mi je. naravno da mi je teško. Ana Ivanović je pobedila najbolju teniserku na svetu.
pojela sam celu kesu čoko plazme u afektu.
:poješćusvekolačiće:
Originally posted by Suncezvončici ću vrištati na uvo, to zaboravih da kažemOriginally posted by IriSMeni se cini da ce Ana, poput Monike, tesko prolaziti na Vimbldonu. Mislim da je i ovde kretanje kljucna stvar, tacnije brzina i refleksi. Monika je usla samo jednom u finale
teško mi je. naravno da mi je teško. Ana Ivanović je pobedila najbolju teniserku na svetu.
pojela sam celu kesu čoko plazme u afektu.
:poješćusvekolačiće:.
Ane ne brani puno poena na sledecim turnirima: Toronto (Montreal), US open itd.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!