Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Slika
Slika

"Zdravo forumasi, ja sam Alla. Alava sam, pa sta, eto alavo sam danas pobedila Mariju Sarapovu i mislim da zasluzujem cestitke."
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by dooffey
@Seaman
Naravno da tje se sastati. Pa pogledaj - Wozniacki, pa onda Tanasugarn ili Erakoviceva.
Wozniacki je josh mlada, takodje i Erakoviceva.
Tanasugarn je stizala do 4. runde na Vimbldonu, ima 30 godina i poseduje neko iskustvo. Ali mislim da to nije dovoljno za Jecu.
A ako prodje Venus, s obzirom da Mashe nema vishe, Jecu chekatje najverovatnije Dementieva ili Safina.

A shto se Tipse tiche, s obzirom na zreb, verujem da tje se sastati sa Nadalom...
Dooffey,

moram ti priznati da se malo plasim Tanasugarn jer je osvojila turnir prije Wimbldona.Tako je dobila na samopouzdanju.Mada ne sumnjam u nasu Jecu. :mazi:

Tipso, imam veliku sansu, mada on uvijek igra odlicno protiv prvih deset igraca, a lose igra protiv igraca sa losijim plasmanom.Vidjecemo.:)
Korisnikov avatar
By Lunja
Q. How significant was it, especially to beat Sharapova?
ALLA KUDRYAVTSEVA: It's very pleasant to beat your ‑‑ you know, Maria.
Q. Why?
ALLA KUDRYAVTSEVA: Why? Well, I don't like her outfit. Can I put it this way?
:smeh:
Korisnikov avatar
By Lunja
Mec Tipsy - Roddick je bio super! Janko je odlicno igrao, bio agresivan. Bio je bolji u svim segmentima igre, sem u prosecnoj brzini servisa.
Roddick je igrao neocekivano lose u terenu. :nesiguran: Cim krene duza razmena, on odma' salje lopticu u aut, ili u mrezu. Meni je delovalo kao da se uplasio od Janka.
Njegova igra se svela na prvi servis. Oh, Andy, pa ne osvaja se Wimbledon samo servisom. :sweet:

Go Tipsy! U nastavku turnira od njega ocekujem da ispadne samo od nekog ko je na ATP listi bolje plasiran od Roddicka. :smug:
Korisnikov avatar
By Lunja
Ona mala Karla Suarez Navaro - sto ima dobar (jednorucni) be'hend! :wow:
:drkanje:
:love:
By cumpig
mene hvata blaga panika od one male Wozniacki :uplasen: :uplasen: :uplasen: :uplasen: (ovo mi je ubedljivo najbolji smajlic) Ali se nadam da ce je Jelena elegantno satrti :D

Bravo za Janka, nisam mogao da gledam taj odlicni mec :(
Sad samo da ne ukenja vec sutra protiv Tursunova (mmmmmm, Tursunov, sam vec napomenuo kako se palim na ovog ridjobradog gorstaka? mmmmm)
Korisnikov avatar
By Sunce
Navijam za ovu Kineskinju u mecu sa Anom. :wow:
:hail: Ne mogu da verujem kako igra.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Lunja
Ona mala Karla Suarez Navaro - sto ima dobar (jednorucni) be'hend! :wow:
:drkanje:
:love:
Meni je lepsi Jelenin.
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Sunce
Navijam za ovu Kineskinju u mecu sa Anom. :wow:
:hail: Ne mogu da verujem kako igra.
kako igra?
misliš, kako Ana ne igra? :ozbiljan:

ovo je strašno. :nope:
Korisnikov avatar
By IriS
Ana Ivanović je izgubila danas od Ane Ivanović.

strašno!
Korisnikov avatar
By Sunce
Ana je previse zurila. Lepo kaze komentator: nema plan B. Bolje je bilo da se nije trudila da osvaja brze vinere. Zato mi se vise dopada Jelena jer pametnije igra, trudi se da izgradi poen.

Svaka cast Kineskinji. Patuljak pobedio dzina!!!
Korisnikov avatar
By IriS
"imam želju želja mi je mala..." :peva:

da u sledećem kolu ispadnu i Jelena i Kuzi lezi :lol:

:lukavi:
Korisnikov avatar
By Sunce
More mars tamo. :) Jelena ima da opipa ovu malu, pazi kako ce da se snadje...Mozda ce biti gusto ali Jelena nece zuriti vec ce je ubaciti u 10. brzinu, u relije. :P Ako izgubi od Venus, to nije sramota. Daj Boze da se ispune Lunjina predvidjanja!

Inace, JJ je ove godine dolazila do 1/4 finala svih turnira na kojima je igrala.
Korisnikov avatar
By Lunja
Ana?? :povez:

Ono je bio raspad sistema.
Korisnikov avatar
By IriS

Inace, JJ je ove godine dolazila do 1/4 finala svih turnira na kojima je igrala.
:wow: kakva je ona savršena teniserka!

:giggle:

lm, počinjem težak hejt prema Popaj Jeci. ako se pitaš ko je kriv, ja ću da ti kažem. OBEĆANA NEPOPIJENA KAFA!

molim sve Jelenine ljubitelje da mi ne zamere. frustrirana sam jer me Sunce ignoriše! dok se to ne promeni, Jeca je nahebala! :vudu:

:smug:
Korisnikov avatar
By IriS
i, uostalom, mnogo si Jelenocentričan. u ovom tužnom trenutku za Anoljube (koji pamte kako ti uvek navijaš protiv nje :smug: ) ti pričaš o onoj videobim looking wannabe dami. pu!

:kuca:
Korisnikov avatar
By Sunce
Kuzi Lezi je prosla u 4. kolo:

S Kuznetsova 6 6
B Zahlavova Strycova 2 4
Korisnikov avatar
By Lunja
Kuznjecova u sledecem kolu protiv A.Radwanske! :meduza:

Slika
Korisnikov avatar
By IriS
čak sam i raspoloženje promenila. :smug:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by IriS
i, uostalom, mnogo si Jelenocentričan. u ovom tužnom trenutku za Anoljube (koji pamte kako ti uvek navijaš protiv nje :smug: ) ti pričaš o onoj videobim looking wannabe dami. pu!

:kuca:
sta da radim. Zao mi je Ane, ali nisam iznerviran. Verujem da je tebi tesko. :hug:
Korisnikov avatar
By IriS
teško mi je. naravno da mi je teško. Ana Ivanović je pobedila najbolju teniserku na svetu.
pojela sam celu kesu čoko plazme u afektu.

:poješćusvekolačiće:
Korisnikov avatar
By Sunce

:wow: kakva je ona savršena teniserka!

:giggle:

lm, počinjem težak hejt prema Popaj Jeci. ako se pitaš ko je kriv, ja ću da ti kažem. OBEĆANA NEPOPIJENA KAFA!

molim sve Jelenine ljubitelje da mi ne zamere. frustrirana sam jer me Sunce ignoriše! dok se to ne promeni, Jeca je nahebala! :vudu:

:smug:
:smeh: Ja sam inace Henin, povukao sam se sa live forum druzenje. Vise se necu vidjati sa forumasima. Jedino igram egzibicije, a tebe ne zaboravljam. :hug:

Ako si Iris kao perunika - iris, evo poklona za tebe. Ja fotografisao:

...izbrisao...
Korisnikov avatar
By IriS
a sad skloni fotku, videla sam je, divna je :love:

(skloni jer ti se vidi ime i prezime :P )
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Jelena je zakon!!! Jedva chekam sutra... Njene pobede! :eya:

A ova mala :ajde:... joj kako mi ide na zhivce... :ubise:
Korisnikov avatar
By Sunce
teško mi je. naravno da mi je teško. Ana Ivanović je pobedila najbolju teniserku na svetu.

Meni se cini da ce Ana, poput Monike, tesko prolaziti na Vimbldonu. Mislim da je i ovde kretanje kljucna stvar, tacnije brzina i refleksi. Monika je usla samo jednom u finale :( .

Ane ne brani puno poena na sledecim turnirima: Toronto (Montreal), US open itd., tako da moze da napreduje.
Korisnikov avatar
By IriS
slušaj ti, zvončice, kad te vidim sledeći put, ponavljaću AJDE jedno pedeset puta, istom jačinom kojom ona uzvikuje!

ajdeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Korisnikov avatar
By IriS

Meni se cini da ce Ana, poput Monike, tesko prolaziti na Vimbldonu. Mislim da je i ovde kretanje kljucna stvar, tacnije brzina i refleksi. Monika je usla samo jednom u finale :( .

Ane ne brani puno poena na sledecim turnirima: Toronto (Montreal), US open itd.
zvončici ću vrištati na uvo, to zaboravih da kažem :lol:

ma Ana je prsla psihički posle RGa. to je jasno kao dan. kretanje je popravila u odnosu na Wimbledon prošle godine... a ovo danas je bilo skandalozno. sve sem servisa. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Sunce
Sve je to ok, samo da nije zurila sa osvajanjem poena. Ma neka se odmori! Mislim da je posle osvajanja RG tesko dobro igrati na Vimbldonu, a i Ana je pricala kako tesko vezuje dva uspesna turnira.
Navijao sam za Kineskinju zato sto je otkrice za mene. Ucinilo mi se u trenutku da vidim udarce Venus Vilijams: jaki i duboki. Svaka joj cast. :hail: A tako je niska! :wow: Daj Boze da dodje do finala!
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Pazi(te), kako kaze neko ( :P ), mala 'ajde' je pod velikim pritiskom i mnogo je teze zadrzati prvo mesto nego stici do istog... ;)

Eto... Ali to nema veze... OdUVEK me je nervirala... gubi se mnoooogo.... ta ruka i to ajde... Pa jbt ni Djoka, Nadal i bilo koji drugi teniSER ne stiska pesnicu tako kao ona... :teg2:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!