- 23 Jun 2008, 19:24
Kako izdrzavate ovu vrucincinu u odelima (naravno, oni koji moraju da nose odela)? Ja 'ocu da crknem, majke mi.......
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by ROYALDo srede sam slobodan, pa i ne izlazim mnogo iz zamracene sobe preko dana. Ventilator duva, a ja ucim i diskutujem ovdi...
Kako izdrzavate ovu vrucincinu u odelima (naravno, oni koji moraju da nose odela)? Ja 'ocu da crknem, majke mi.......
Originally posted by J...Jbg, ja želim da se bavim svojim poslom na što višem nivou, tako da - cilj opravdava sredstvo
Ne zelim nikad da radim u firmi koja ima stroga pravila oblacenja.
Originally posted by REIćut tu nije nimalo zanimljivo (iako istina ne nosim sako)
Uh uh, hot znojavi tipovi u odelima, uh
Originally posted by Eifranloođubrence malo, ne plazi se tuđoj buli. znaš.
Imamo dres code ali ja ne moram da ga se pridrzavam
Originally posted by *deni*Extra ti je radno vreme do srede i od srede (pre i posle Hrista)Originally posted by ROYALDo srede sam slobodan, pa i ne izlazim mnogo iz zamracene sobe preko dana. Ventilator duva, a ja ucim i diskutujem ovdi...
Od srede ne znam kako cu, jer jako tesko podnosim toplotu.
Originally posted by KissQueen
Kad sam radila u firmi koja je imala bas, bas, bas strog dress code, bio mi je pun q... ne samo od posla, nego i od pomisli da za posao treba da se oblacim (poslovni kompleti, bluze, obavezan sat, diskretan nakit i salonke).
Jedan od razloga zasto sam otisla odande je i to sto me je to bas smorilo.
Sada sam u firmi gde je skroz liberalno, mozes kako god hoces.
Ipak, ja postujem neka osnovna nacela (nista provokativno, nista na bretele i slicno).
Originally posted by ParisA zar se ne skuvaš dok stigneš do posla i onda onako natopljen znojem odlaziš pod tu klimu i osećaš kako ti se hladna tečnost cedi niz kukove, a kada se ta tečnost osuši na površini kože imaš sloj skorenih otpadaka metabolizma sličnih mokraći ali ne sasvim istih
pa Royal nije sve tako crno. Obicno tamo gde je takav kodeks klima radi kao luda, a kad izadjes skines sako i kravatu
Originally posted by dungollA zasto ne bi mogao da se bavis na visokom nivou, a da se pritom oblacis kako prilici ?Originally posted by J...Jbg, ja želim da se bavim svojim poslom na što višem nivou, tako da - cilj opravdava sredstvo
Ne zelim nikad da radim u firmi koja ima stroga pravila oblacenja.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!