Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Insorcer
19 Jun – 22 Jun 2008

Limanski Park, Novi Sad

MAIN STAGE

Četvrtak, 19. jun

* i duhovi
* Šinobusi
* BestBeat
* Orthodox Celts

Petak, 20. jun

* Ultraphonic
* Kicca
* Novak
* Big R
* Rebekah

Subota, 21. jun

* Grate
* Overdrive
* Elvis J. Kurtovich
* Električni Orgazam

Nedelja, 22. jun

* Tripcycle
* Drum’n’Zez
* Hornsman Koyote
* Del Arno Band

MALA BINA - Tamburaši:

Debeli 'lad,
Stari drugari,
Biseri

Ide li neko? ..ili svi paze na stomachine :opatica:

*Ulaz na festival biće simboličnih 20 dinara, a deo novca će biti prosleđen Fondu za razvoj humanosti.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa vidis, dao si mi dobru ideju...
Vidimo se tamo sutra, mozda svrnem posle posla.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ova nedelja u Novom Sadu je extra ineresantna definitivno :cheer:

Cele nedelje traje Cinema City filmski festival...mislim da je ideja da se na 5-6 lokacija u gradu od toga tri na otvorenom prikazuju besplatno filmovi svako vece odlicna.
Ja licno planiram veceras u bioskopu iza katedrale gledati prvi domaci film sa gay tematikom >na lepom plavom Dunavu< .

Na Krigla fest idem vec zadnje 3 godine pa cu se verovatno navrnuti i ove...mada glupo je sto vise nedaju da se unosi vopi koji se kupuje po okolnim radnjama u dvolitrama (mnogo je povolnjije jelte) nego moramo iskljucivo unutra na standovima pazariti pivo al dobro manje ce se popiti zato...ko zna zasto je to dobro :D
Korisnikov avatar
By hlaefdige
da mogu, dosla bih zbog piva...ali mi se muzika 'ic ne dopada
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by Lakiboy_ns
Ova nedelja u Novom Sadu je extra ineresantna definitivno :cheer:

Cele nedelje traje Cinema City filmski festival...mislim da je ideja da se na 5-6 lokacija u gradu od toga tri na otvorenom prikazuju besplatno filmovi svako vece odlicna.
Ja licno planiram veceras u bioskopu iza katedrale gledati prvi domaci film sa gay tematikom >na lepom plavom Dunavu< .

Na Krigla fest idem vec zadnje 3 godine pa cu se verovatno navrnuti i ove...mada glupo je sto vise nedaju da se unosi vopi koji se kupuje po okolnim radnjama u dvolitrama (mnogo je povolnjije jelte) nego moramo iskljucivo unutra na standovima pazariti pivo al dobro manje ce se popiti zato...ko zna zasto je to dobro :D
Zato lakisha ponesesh flashu pelinkovca kao Armand proshle godine, i poshto nije pivo u pitanju jel'te, ne oduzimaju ga :D

..nije mi jasno kako sam kasnije ushetao u Route66 sa sve "unuchitjima" pelinkovca..omg, to mi je prvi put u zivotu da sam rajzao na partiji a pio privatno pitje :zacepi:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
OMG znaci samo vopi oduzimaju...eto resenja.
Zagrlim flasu votke i ponesem litru djusa uz to i pravim sebi bushene votke na krigla Festu :D
Korisnikov avatar
By Blady
Juce je bio smor... nadam se da ce ovih dana biti bolje... :)
Korisnikov avatar
By Minie
Sinoc bila i veselila se uz tamburaase..... :yay: :yes:
Korisnikov avatar
By bakalar
A prosle godine je tamo bio MistakeMistake :evilkiss:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
e sinoc je bilo mnogo dobro kad je onaj DJ iz Latina dj-isao, posle njega neka riba smorila sa tuc tuc...

ah da, mistake mistake, mada su prosle godine nastupili u nesto izmenjenom sastavu, tako da se u performansu osetila razlika, mada su se devojke trudile...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!