Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Sunceocem i ja da gledam to! pretrazivala sam s imenom al' nema
Sinoc sam gledao na Spot klubu emisiju o Martinu Navratilovoj, o njenom detinjstvu, razvoju, odlasku u Ameriku, o uspesima na Vimldonu (osvojila je 9 titula) i gej pitanjima.
Originally posted by ancheali ono sto znam, i sto stalno trubim
.
Originally posted by geeky_dorkOriginally posted by ancheza mene je jedina lezba osim mene bila ameli morezmo
ali ono sto znam, i sto stalno trubimjeste da meni mn znaci vise od bilo koje belosvetske lezbejke jer smo ona i ja dugo, dugo bile jedine lezbejke na svetu
![]()
![]()
autovala se na australian openu 1999. kad sam ja imala 13 godina,i to mi je bila neverovatna vest.
Originally posted by dooffeyNe bih to znao. Samo znam da 1. i 2. nosioc/nositeljka nisu u istom delu zreba.
Hvala Sunce na tako lepoj novosti. To znachi 1 manje problem Jeci do finala... Samo josh da ne budu sestre u tom delu zreba...
A jel' Sunce, kako oni rasporedjuju igrache u zrebove?
Jel' ima tu nekih pravila?
Originally posted by SunceBash sam gledao i nije losh...
Moja opsesija Jelenom ne prestaje. Gledao muske meceva, pa pomislio: ovo Jelena mora da gleda i da uci. Pa onda: pa da, ona isto ovako igra kao Federer volej na mrezi. Pa onda: jeste da je ona igracica sa slabijim servisom, ali se dobro krece, a i pobedila je Sarapovu prosle godine na travi, a postala je ove godine dosta agresivnija. I tako sebe tesim.
![]()
A onda sam se preslisao: gledao je u mecu sa Bartoli, pa sa Marijom, pa sa Safarovom, sve od prosle godine.Boze, sto se lose osecam kad ne mogu da ucinim nista da promenim stvari.
![]()
p.s. nasao sam ceo mec: Venus - Jelena iz Rima 2008., a cini mi se da ga komentarise Monika Seles.
http://www.youtube.com/watch?v=h-JQ_clI4Ao
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!