Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

lezbejski klanovi

ne, ne postoje :ozbiljan:
6
12%
postoje :flasher:
29
56%
nemam pojma, ja nisam odaWle :cul:
17
33%
Korisnikov avatar
By anche
da li da razumem da je drugarica shmi capolina vaseg klana? :novinar:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by anche
Originally posted by QDF

verovatno vise... i da, imaju svoje predstavnike... ja nisam ni u jednom, tako da nisam strucna u tome...
:lol: qdf... ok je... slobodna si :lol:
Nisi uspela da me uvuces u klan :lol:
Korisnikov avatar
By anche
oh... neusaglasene clanice istog klana! postovi se pojavljuju i nestaju, magija na delu. kako i dolikuje misticnosti jedne takve formacije o kojoj je rec na ovoj temi :hail:

sada mi je sve jasno :smug:
Korisnikov avatar
By Zoe

ako si van, onda ti se cini da je to sto posmatras zatvorena klika (ok, da popijes pitje sa nekom od njih, ali ne i sa SVIMA u isto vreme) :nesiguran:

A stani, zasto bi neko zeleo sa svima da popije picence? :nerd:

Koje su sanse da zelis da sa svih npr. 5 osoba da se upoznas, i da bas budu u istom klanu tih 5?

Ne shvatam........

Mozda vi pricate jasno i konkretno, ali moja prostodusnost glede ovakvih motiva, nacina delovanja (grupisanje) i ponasanja mi zamagljuje vid, i ja jebeno pojma nemam o cemu vi pricate! Ja ne mogu da zamislim da JA ili neko od mojih prijatelja bude deo nekog "klana", toliko mi je odurna pomisao da budem okruzena nekim licemerima, da ni u vasim navodima ne nalazim nikakvo prepoznavanje.

Vidjala sam grupicu zena koje su (kao) najbolje prijateljice (otkud znam, mozda i jesu?!kako da znam da li su klan?), koje se domundjavaju, tesko primaju druge osobe u drustvo, stoje u kaficu i sacuju druge otvoreno komentarisuci, ne skrivajuci to (gledaju u nekog pa se dosaptavaju, a sve se vidi), ali prosto pomislim da su "normalne" prijateljice koje imaju svoj svet, u cemu nema niceg loseg.
Ne znam sta bi nekoj takvoj grupici doneo taj "klan", sta imaju od toga, od cega se stite? Pravo pitanje je zasto uopste misle da od necega treba da se stite?!

Ne razumem, zaista.:cobanica:
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by QDF
Nisi uspela da me uvuces u klan :lol:
kako mi se cini ovaj mali istrazivacki projekat ce zahtevati formiranje novog ili infiltriranje u postojece klan(ove) radi rasvetljavanja svih pojedinosti i publikovanja zednoj (i bog'nje mi! dijetama izgladneloj) lezbo populaciji.

mogu samo dodati da je lezbolah klan za sada pruzio najvise informacija te se cini najotvorenijim :yes:
Korisnikov avatar
By Zoe
Vidim ja da je ovo sve jedna zajebancija :lol: Nema nikakvih klanova........
Korisnikov avatar
By anche
@zoe
mislim da je drugarica andza, predvotkinja jedinog za sada obnarodovanog klana najkompetentnija da ti pojasni sve nedoumice, medjutim ona je trenutno zauzeta plemenitom misijom. kad to okonca, ne sumnjam da ce ti (nam) pruziti toliko potrebne odgovore.

@shmi

bila je vetj jedna klanica (sumnja se) koja se iskljucivo oglasavala smajlijima. da li su smajliji tajni nacin komunikacije medj' clanicama klanova? :novinar:
Korisnikov avatar
By Zoe
@zoe
mislim da je drugarica andza, predvotkinja jedinog za sada obnarodovanog klana najkompetentnija da ti pojasni sve nedoumice, medjutim ona je trenutno zauzeta plemenitom misijom. kad to okonca, ne sumnjam da ce ti (nam) pruziti toliko potrebne odgovore.

E, dobro. Ja cu cekati ovde. :budilnik:
Korisnikov avatar
By anche
ali skroz je zabavno kako niko nije glasao da nema klanova :lol:
Korisnikov avatar
By Zoe
Pa ja sam u ovom slucaju agnostik. Ako se pokaze da ih ima, glasOvacu
Korisnikov avatar
By horus.
ljudi (lezbe su ljudi, je l') su inace skloni socijalnom grupisanju, te nije ni cudo sto na forumu ima klanova...
jedan lezbo klan mi je jedno vreme zesce isao na zivce, ali od kako su poceli da mi prete, smirio sam se... :uplasen:

:lol:
Korisnikov avatar
By sofia
Originally posted by horus.

jedan lezbo klan mi je jedno vreme zesce isao na zivce, ali od kako su poceli da mi prete, smirio sam se... :uplasen:

Samo kazi ko! :nunchake: Ja cu da te branim.
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by sofia
Originally posted by horus.

Samo kazi ko! :nunchake: Ja cu da te branim.
:yay:

saljem ti spisak imena na u2u... :zavera: :evilgiggle:

:mazi:
Korisnikov avatar
By Hys.
da li postoji mogutjnost da beogradska samanta udostoji ovaj skup svojim prisustvom i pokusa da nam rasvetli nekoliko nedoumica? :novinar:
Ko je beogradska samanta :pucaodsmeha: ?
Nemo' mi kazes samo da si :swan: tako krstila :smeh:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by m..
Imam neku svoju, uslovno receno, ekipu, s kojom se druzim, i koja se vremenom formirala, sasvim slucajno, tako sto je moja drugarica iz razreda krenula da se druzi sa nekim mojim drugaricama iz klabinga, pa je tu uletelo jos nekih ljudi sa faxova i drugih poznanika, u sustini svi smo se manje vise znali od ranije, pa smo se nekako povezali, jbg s;lican lajfstajl, slican pogled na svet i ostalo, logicno je. Ali veoma daleko od toga da je to neki zatvoren klan ili da se vidjamo svakodnevno ili da se vidjamo iskljucivo ekipno. Ja vecinu tih ljudi poznajem po 5-6 a godina, a neke i duze, a zateknu se tu negde i ljudi koje prvi put vidim. Inace svako tu ima i neku svoju zasebnu ekipu, a i te ekipe se preplicu, jebiga mali je grad. Prosto, kontam da bi se ti ljudi druzili i da se kroz to nije provukla gay prica. Tako da kontam da nisam deo nikakvog klana. Bar ne nekog zatvorenog. S druge strane znam jos brdo nekih ekipica sa strane, a znaju ih i ove moje pa se to tako preplice.
Inace sam naletala na te neke klanove, ili polu-klanove, uglavnom bih ih znala po jednu dve iz cele price, i to iz nekog drugog kontexta (tipa iz skole ili preko nekog od prijatelja, ili sam se muvala s nekim), i jebiga, ok bi mi bilo da popijem pice ili nesto slicno s njima (nikada nisam imala nikakvih problema sa klanovima, imala sam sa nekim individuama, jbg imala bih i da smo se sreli u chekaonici studentske poliklinike, nije vezano za pricu), nego ja prosto nisam lik koji ima potrebu da pripada nekoj grupi ili da se identifikuje, vise volim da budem svoja, pa ko me prihvati...Vise volim da sam autsajder. Evo sad kad razmisljam, imam ja vise tih ekipa, bar 3-4, razlicite, pa se nekad vise preplicemo nekad manje, a nekad se cesce vidjam s nekim, a nekad manje, nemam pojma, valjda znam dosta ljudi.
Bottom line je da ne volim da sam deo nikakvog klana, ni da se iskljucivo vidjam sa jednim te istim ljudima, niti volim da se grupisem sa nekim oko jedne stvari pa da prilagodjavam ostalo. Druzim se sa ljudima koji mi odgovaraju, bilo gay bilo strejt, ko naleti, i da druzim se sa nx raznih ekipa iz raznih kontexta, u kolicini koja mi odgovara, ni sa kim, osim mojih najblizih prijatelja na dnevnoj bazi. Uostalom tako imam mnogo vise slobode.
A kome odgovara i ko se ne oseca ograniceno vec zasticeno u klanu, pa nek izvoli, ja ne merem.

E tako :up:

minus studentska poliklinika (?)
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Nanny Ogg
da li postoji mogutjnost da beogradska samanta udostoji ovaj skup svojim prisustvom i pokusa da nam rasvetli nekoliko nedoumica? :novinar:

jok ja :nono:

ako smem da odam tajnu obrisanih postova - :sveca: ne znam sta tje mi se desiti ali dobro... to je shmiina kovanica a odnosi se na jednu korisnicu koja je na momenat svratila u ovu temu, ali se vetj u sledetjem izgubila uz pomotj - sumnja se - klanovske magije :gatara:

(nije swan, nego zbOo :giggle: )
Korisnikov avatar
By Hys.
Jel vidis ti sta su ti klanovi :iskolacen: !

Brisanje postova, kodirana imena.....:spijun:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ja ne razumem zasto imate problem oko pravljenja
klubova, ujedinjavanja po bilo kom osnovu.

Pa sahisti imaju svoj klub gde se sastaju. A sahisti
sa Zvezdare ne gotive one sa Palilule.. ili Sahisti
iz Nisa, su cool sa Sahistima iz Kragujevca, ali ne vole
Sahiste iz Novog Sada.. bla bla..

Sasvim je prirodno da se ljudi udruzuju po raznim osnovama,
a prizvuk mistifikacije je uvek samo slag na tortu...
Tajni znakovi, tajna rukovanja, tajni simboli, tajne lokacije...

Zar to nije sipmaticno! Sasvim jedno fino zezanje!

Pa odna odredite bankara (onog koji cuva relikvije), pa
glavnu u lozi..

Koliko znam u Srbiji ne postoje masonske loze za zene,
dok u Britaniji ih ima.. zahvaljujuci kraljici..

Sta mislite da osnujemo ovde jednu? Zensku masonsku lozu,
za lez prizvukom i simbolikom.. Ionako je i njihov simbol
trougao, kao i nas... tako da nema neke velike razlike...

Ko je da se formira loza? Da izaberemo simbole, relikvije,
smislimo tajne znakove...

.. i nema.. izdaja se najstozije kaznjava!

Kanarinac postom!

:evilgiggle:
By Swanheart

deda misiiiiim stvarnooooo
Korisnikov avatar
By anche
mda.

sad videh da postoje i dve osobe koje misle da klanovi ne postoje.

misterija se nastavlja :roll:
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by andjelat
Ja ne razumem zasto imate problem oko pravljenja
klubova, ujedinjavanja po bilo kom osnovu.
nema problema, samo istrazivanja fenomena :hvala:
Sasvim je prirodno da se ljudi udruzuju po raznim osnovama,
a prizvuk mistifikacije je uvek samo slag na tortu...
Tajni znakovi, tajna rukovanja, tajni simboli, tajne lokacije...
jeste. takvoj magiji sam bila svedokinja upravo na ovoj temi :hail:
Zar to nije sipmaticno! Sasvim jedno fino zezanje!
zezanje? ja kapiram da je to ozbiljno. :kosa:

Sta mislite da osnujemo ovde jednu? Zensku masonsku lozu,
a mora bude masonska? :cookie:
By Çâðê_DUP

jok ja :nono:

ako smem da odam tajnu obrisanih postova - :sveca: ne znam sta tje mi se desiti ali dobro... to je shmiina kovanica a odnosi se na jednu korisnicu koja je na momenat svratila u ovu temu, ali se vetj u sledetjem izgubila uz pomotj - sumnja se - klanovske magije :gatara:

(nije swan, nego zbOo :giggle: )
pa dobila je direktivu, sta je tu cudno. ona je obican soldat..
By Çâðê_DUP
logo LEZBOLAHA

Slika

MANIFEST LEZBOLAHA

Predgovor izdanju kruga dvojke iz 2008-me
Konačno uobličenje na Noć veštica 2007-me

Diktirano iz glave čarobnica Prve sekte Lezbikira iz doba vladavine Sapfide, vanbračnog Sapfinog sina transeksualca koga je Sapfo okotila na obali mora silovana od buchice Šeherezade.

Lezbolah je planetarno lezbejsko udruzenje koje je tajnog karaktera, osnovano je na Noć veštica 2007-me godine, ali nije bilo zapisano na papiru, do između tajnih članica Koje Ne Postoje (TČKNP) predvođene sveštenicom Klitorinom koju iz milošte zovu Klića. Manifest je nastao usmenim putem, rođen iz orgija, krvi i vatre, sa ciljem da se uobliči okrvavljeno lezbejsko dete čije ime će biti Antistrejterka i ona će zavladati svetom. Čudno stvorenje-kazu Lezbolah Spisi uspuzaće se kao zmija uz uterus mlade device lezbejke i postaće ubica, uništavajući sve oko sebe. Taj tanušan teror raste u njoj” (kraj cit. Lezb 777) Kako se puštala krv na pod, tako su na podu počela da se obrazuju slova. Pod je bio napravljen od materije sa poda u Iksu, gde su bile nekakve izlučevine i jedna prosuta tekila. Druga verzija Lezbolah Manifesta govori da je pod bio od materije sa tepiha ruzine boje sa poda Hermangdara, svetoga Oca i naslednika Lezbarine Krouli, Ekerotkinje po naciji i Aleksandre Alkoholičarke. Ali, ova verzija je spaljena u glavama ČKNP kao jeres. Od tad se suparnički klanovi nazivaju Ruzhicama, uz demonski smeh ČNKP koje su nakon prolivene krvi zaposlile jednu mladu lezbejku iz predgrađa Srbistana koja se bavi pletenjem vunenih čarapa da napiše verziju manifesta desnom rukom koja je odsečena, a da guta međutekst koji vi ne vidite, osim Vrhovnog Sveštenika RA koji ume da čita Manifest Lezbolaha otpozadi. Straznjim radnjama donekle se bavi i Zonče koji je popravljao prvobitnu zamisao Osnivačice Sekte Lezbolaha. Time su utvrđena neka opšta načela kojih se pridrzavaju ČNKP kojih ima ukupno pet.

Predstavljamo vam članice LEZBOLAHA:

Vrhovna sveštenica KLITORINA
pol: zenski
rod: muški
tip: andro lezbejka
nadimak: Nevoljica iliti Little Trouble (jer pravi BIG TROUBLE)

Slika

Ima zube od kostiju i čelika. Materijal tela jeste obična senka. Ona pluta u Velikome Mraku i čuva ostale senke. Drzi sekiru u ruci i ima krst oko vrata. Ošišana je na ćelavo.
MOĆI: Petkom pušta lezbejke u Flojd.

(svakim EDITOM posta svestenica smrsa 4 grama)
By Çâðê_DUP
Originally posted by allexa37
pošto sam se pri prvom pomenu prijavila u prve redove LEZBOLAHA,želim imati i neku titulu....da bidem među prvima sveštenicama...tražim li puno Anđo? jbg,prva sam imala m...uh nema to ali znaš na šta mislim;)
rekla sam ti Demonieta, da ne otkrivas svoj identitet!!!!

prekrsila si 469775-tu zapovest LEZBOLAHA koja glasi:

NE GOVORI DOK KLJUCARKA VELIKE KOSMICKE VAGINE EDITUJE POST!

odmah da si ga izbrisala ili ces goreti u paklu :bic:
By Çâðê_DUP
:smug:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!