Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By J...
Da li mislite da ste postali, hteli to ili ne suvise vezani za ovaj forum, toliko da bi se to moglo nazvati zavisnost?

Da li bi zeleli da smanjite to vreme i da ga potrosite na nesto drugo ali vam "zavisnost" ne dozvoljava?

Ili mozda samo svratite jednom, dva puta nedeljno, kada se bas setite da forum postoji.

Moje iskustvo je da sto vise uvlacis sebe u raspravu o nekoj temi, zavisnost je veca...

:joint:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja nisam zavistan iako visim ovde puno...ja jednostavno ubijam vreme na poslu viseci na ovom skandaloznom-sokantnom forumu :lol:

Cim izadjem iz biroa gotovo je sa forumum :joint:
Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by J...

Moje iskustvo je da sto vise uvlacis sebe u raspravu o nekoj temi, zavisnost je veca...

:joint:
:up: + sto vise upoznajes ljude..
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Bio zavistan, sada jedino ako nemam nishta pametnije da radim.
Korisnikov avatar
By Delete
Nekada sam mnogo vise vremena provodila na forumu, mnogo vise pisala i ukljucivala se u rasprave, ali ni tada, kao ni sada nisam zavisnica.

Slazem se da sto se vise uneses u neku temu, to si cesce tu, zeljno iscekujuci odgovore, a to nije ni tako dobro, jer onda kad ocekujes da od nekog koga forumski dobro poznajes napise nesto sto ni ne pomislis da bi doticni pomislio.
By ~ Le Saint X ~
Oh..sta znam.
Nisam zavistan od foruma, ali dosta vremena provodm na njemu kada sam kuci.
Jednostavno, kompijuter mi je stalno ukljucen,pa ovde postujem

STA SLUSATE
:D
i tako jos nesto...

Mogu da kazem da jesam polu zavisnik od My Space-a
od foruma, ne bash
Korisnikov avatar
By Khons
nisam zavisnik od interneta generalno.

forum mi je tu kada ujutro pijem kaficu, kad preko dana shvatim da tih pola sata nemam sta da radim.
Korisnikov avatar
By angelNS
Ja sam ode tek par dana ali cim ukacim neko slobodno vreme u toku dana odmah dolazim na forum. :)

Nocu sam najvise ovde. Nisam postao zavistan od foruma jos uvek ali kako je krenulo izgleda da cu uskoro biti. :)
Korisnikov avatar
By Zoe
Mislim da je bila tema.........

Nisam zavisnik ni od Neta, ni od Foruma; cesto ne dodjem ni po par meseci.......
Korisnikov avatar
By horus.
hi...
my name is horus. & i'm forumholic... :nokti:
Korisnikov avatar
By anche
@ zoe

al' kad dodjes... :smilegrin:

ont: :nerd:
By J...
Originally posted by anche
@ zoe

al' kad dodjes... :smilegrin:

ont: :nerd:
Hajde priznaj, ne plasi se... pola se oprasta/dodaje :)
Korisnikov avatar
By anche
ma rekla bih ja da znam, nego ne znam. nekad se osecam kao zavisnica od interneta (ali pazi ne samo OVOG foruma :lol: ) a nekad ne.

a ti dzej? pitas, a nista ne zboris :lukavi:
By J...
@ anche

Mozda i jesam zavisna ali od kompjutera, takav mi je posao uvek bio, s tim sto sad imam priliku da (preterano) surfujem, tako da sam cesce i ovde.

Ipak, ne brinem jer meni sve, pa i zavisnost brzo dosadi. :cool:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
I da jesam i da nisam, vi to nikad necete znati :njanja:

Salim se... ae nem pojma...kad nisam tu mogu bez foruma dugo, a kad sam tu (kod kuce, kraj kompa..) onda ne mogu, moram stalno da virnem sta ima novo...druge forume, sajtove, retko kad posecujem, tako da sam "zavisna" samo od ovoga... i tako... :shmi:

:maca:
By Paranoid Androgynoid
ne mislim da sam zavisnik.. niti po pitanju foruma niti po pitanju bilo cega sto sa netom ima veze.

ali mislim da sam neodgovorni kreten kome je sve zanimljivije od drzanja knjige u rukama i gutanja slova pa stoga cesto provedem sate i sate razgibavajuci prste tastaturnom gimnastikom bez preke potrebe :drama:

it will go away soon.
ostavljanje svih internet sadrzaja i posecivanja istih osim onih koju su mi basbas potrebni zbog kontakta sa ljudima koji su preko.

personal communication! jednom (dnevno, nedeljno..) ali vredno. this is becoming ridiculous. :njuska:
Korisnikov avatar
By scout_finch
tek danas kad nisam mogla da se ulogujem provalila sam koliko sam se navukla za samo 2 meseca
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by horus.
hi...

Hi!
My name is KissQueen, and I am internet junkie. :unic0rn:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by J...
Mozda i jesam zavisna ali od kompjutera, takav mi je posao uvek bio, s tim sto sad imam priliku da (preterano) surfujem, tako da sam cesce i ovde.
ovakva je nekakva i moja situacija. i ne samo da imam priliku da preterano surfujem, nego i moram to da činim jer mi se dobar deo posla sastoji u kojekakvim istraživanjima za koja mi je net neophodan. a karakter mi slab, pa non stop ulećem na forum i još neke dangubaške žderačice vremena.
Originally posted by untouchable
ali mislim da sam neodgovorni kreten kome je sve zanimljivije od drzanja knjige u rukama i gutanja slova pa stoga cesto provedem sate i sate razgibavajuci prste tastaturnom gimnastikom bez preke potrebe :drama:
ovo se isto na moj slučaj aplicira.

sve u svemu, definitivno sam se opet navukla i baš ovih dana donela odluku da se pustim ovako još koji dan, dok ne završim ovo što sad radim, a onda odoh pa-pa. u isto vreme planiram i pušenje da ostavim.
out to the woods with me, i say! planiram se posvetiti čistom zraku, lepom vremenu i sportskim aktivnostima. :teg2:
Korisnikov avatar
By sofia
mogu da se skinem kad god pozelim :D
Korisnikov avatar
By Egon
... samo treba recji sebi: NE! :lol:
Korisnikov avatar
By LittleRed
Originally posted by Lepa Krepa

i ne samo da imam priliku da preterano surfujem, nego i moram to da činim jer mi se dobar deo posla sastoji u kojekakvim istraživanjima za koja mi je net neophodan. a karakter mi slab, pa non stop ulećem na forum i još neke dangubaške žderačice vremena.
same here.
i nekada čini mi se provedem više vremena na forumu, nego radeći, što me izluđuje
posebno zato što me ovaj forum lately više opterećuje nego relaksira...

dakle skidam se.
i to uspešno, nadam se (trenutno jako uspešno primenjujem supstitucionu terapiju :lol: )
By J...
Nesto razmisljam, ako se svi "skinu" i odu, ko ce ostati? :(
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by LittleRed
i nekada čini mi se provedem više vremena na forumu, nego radeći, što me izluđuje
heh, nema šta da mi se čini, it's 2 obvious. ali dobro, ja se ne grizem previše zbog toga, takva sam otkad znam za sebe... da bih ostvarila 2 sata efektivnog rada, moram da ih razvučem na 10 sati propratnog blejanja. kad sam spremala ispite, znala sam po mesec dana iz kuće ne izaći, a od toga sam, kad se sve skupi, realno provela 6 dana u učenju.
ako neko zna kako se zove ta boles' i kako se leči, nek gukne... :fige:
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by KissQueen
Originally posted by horus.
hi...

Hi!
My name is KissQueen, and I am internet junkie. :unic0rn:
sve je to povezano... :smug:

a kako se izleciti? :drama:
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by LittleRed
Originally posted by Lepa Krepa

i ne samo da imam priliku da preterano surfujem, nego i moram to da činim jer mi se dobar deo posla sastoji u kojekakvim istraživanjima za koja mi je net neophodan. a karakter mi slab, pa non stop ulećem na forum i još neke dangubaške žderačice vremena.
same here.
posebno zato što me ovaj forum lately više opterećuje nego relaksira...

a kod mene obrnuto .... radni dan mi je skroz radni .. .stim sto skoknem malo na
facebook

ma ne bih ni sme na poslu ovo ... nemam pojma te fore sa administracionim nalozima i sl ... i svi kompovi su umrezheni ...

i prodje mi sa svim sastancima, telefoniranjem, kucanjem, i jurcanjem po gradu
za sekund ...

i onda uveche kad dodjem kucji .... muzikica, topla chokolada ili sok neki ...
kafa, last.fm ... i eto ... malo i obidjem ovde parohiju ...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!