Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Dovodimo vam najbolji novosadski proizvod i najbolji evropski festival na Loud & Queer!

U poslednjih osam godina EXIT festival je pokazao svu svoju otvorenost i spremnost da prihvati različitost, a Novosađani kako Srbija može da izgleda kada postoji jaka volja i želja za promenom. Zato je EXIT i postao tako prepoznatljiv događaj u celoj Evropi na kome se svake godine okupi više od sto hiljada mladih ljudi.

Ove godine je najbolji evropski muzički festival rešio da ode korak dalje i ponudio saradnju Loud & Queer - najboljim gej žurkama u Srbiji. Sa ponosom vas pozivamo na EXIT promo žurku u klubu Apartman u subotu 21. juna u 23h.

Slika

Za muziku će biti zadužen DJ Dovlaman aka Vladimir Vučković (http://www.myspace.com/dovlaman), novosadski DJ koji je rezident na Agora stejdžu EXIT festa. Njegov set je izvrsna mešavina raznih komercijalnih i underground muzičkih pravaca: funk, hip-hop, broken beat, disco, breakbeat, nu jazz, drum’n’bass – plesno i dopadljivo, puno iznenađenja i neočekivanih obrta.

Vučković je bio i muzički urednik novosadskog Beat Box radija. Producira radijske spotove i filmsku muziku.

Ovo je tek početak saradnje EXIT festivala i Loud & Queer. Već sada možemo da vam najavimo i Loud & Queer žurku na samom festivalu. Detalji uskoro slede ;)

Ulaz 200 dinara. Rezervacija obavezna.

+381 64 212 79 63
loudnqueer@sezampro.yu
Korisnikov avatar
By tinkerbell
WoW! Bash mi je drago... :D

:up:
Originally posted by Loud & Queer
Njegov set je izvrsna mešavina raznih komercijalnih i underground muzičkih pravaca: funk, hip-hop, broken beat, disco, breakbeat, nu jazz, drum’n’bass – plesno i dopadljivo, puno iznenađenja i neočekivanih obrta.

Ufff.... to me brine :misli:

Ne verujem da cu doci. :sigh:
By Bombina
uuuh tinkice : :sigh:
ja vreme sam bila mnogom obavezama strasno!
nismo te videle
Korisnikov avatar
By Rei
ako je vec zhurka povodom exita, mogla je biti u novom sadu.

'bem vas u beograd.
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by REI
ako je vec zhurka povodom exita, mogla je biti u novom sadu.

'bem vas u beograd.
A šta misliš da ti i neka ekipa u Novom Sadu krenete da private tamo žurke? 'bem vas u Novi Sad.
Korisnikov avatar
By Progenitor
Originally posted by Bombina
uuuh tinkice : :sigh:
ja vreme sam bila mnogom obavezama strasno!
nismo te videle
:smeh:

Btw.Sto se tice zurke :no:

Little terrorist yaaaa :osama:

:novine:
Korisnikov avatar
By dungoll
hmmm:)

nem pojma ko je ovaj lik, ali sam preslušao :) i doima se dobrim ;)
Korisnikov avatar
By starky
mogla bih,nisam bila na poslednjih nekoliko...:)
Korisnikov avatar
By stefan19
Dolazim jer mi se dopada klub i crowd, though muzika i nije u mom fazonu, al' tu je valjda i Toxic da ublazi stvar...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Loud and Queer party ove godine na Exitu....OMG :shok:

Koji dan?
Cetvrtak, petak, subota, nedelja?

:cheer:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Lakiboy_ns
Loud and Queer party ove godine na Exitu....OMG :shok:

Koji dan?
Cetvrtak, petak, subota, nedelja?

:cheer:
Aj' se sad smiri.
Udahni, izdahni, pa pročitaj ponovo.

:noob:
Sa ponosom vas pozivamo na EXIT promo žurku u klubu Apartman u subotu 21. juna u 23h.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@ Marvin...aj ti procitaj ceo uvodni post :D

....."Ovo je tek početak saradnje EXIT festivala i Loud & Queer. Već sada možemo da vam najavimo i Loud & Queer žurku na samom festivalu. Detalji uskoro slede..."
Korisnikov avatar
By Marvin
A ti ćeš kao na sred tvrđave na LnQ da ideš?
To si hteo reći?
:iskolacen:

Onda se duboko izvinjavam...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Izvinjenje primljeno k'znanju.

Pa pojavicu se sto da ne...mislim necu doci sa gay zastavom ili u majici >nemam decka< ali cu doci :trep:
Korisnikov avatar
By guy friendly
Za muziku će biti zadužen DJ Dovlaman aka Vladimir Vučković (http://www.myspace.com/dovlaman), novosadski DJ koji je rezident na Agora stejdžu EXIT festa. Njegov set je izvrsna mešavina raznih komercijalnih i underground muzičkih pravaca: funk, hip-hop, broken beat, disco, breakbeat, nu jazz, drum’n’bass – plesno i dopadljivo, puno iznenađenja i neočekivanih obrta.
onda da obucem plesne cipelice i ponesem zutu traku, da ne ispadne da str9 ljudi izazivaju probleme...
Korisnikov avatar
By gneeebo
Originally posted by guy friendly
onda da obucem plesne cipelice i ponesem zutu traku, da ne ispadne da str9 ljudi izazivaju probleme...
RULES OF CONDUCT FOR STRAIGHT PEOPLE

1. Keep your display of affection (kissing, handholding, embracing) to a minimum. Your sexuality is unwanted and offensive to many here.
2. If you must slow dance, be as inconspicuous as possible.
3. Do not gawk or stare at lesbians or gay men, especially bull dykes or drag queens. We are not your entertainment.
4. If you cannot comfortably deal with someone of the same sex making a pass at you, get out.
5. Do not flaunt your heterosexuality. Be Discreet. Risk being mistaken for a lezzie or a homo.
6. If you feel these rules are unfair, go fight homophobia in straight clubs, or:
7. Go Fuck Yourself.
Korisnikov avatar
By guy friendly
4. If you cannot comfortably deal with someone of the same sex making a pass at you, get out.

tototototoot
Korisnikov avatar
By Paki
Dominirao si ( :misli: ) i bez detroit žurke :mazi:
Korisnikov avatar
By gneeebo
'twas funkay

we like to wiggle wiggle
plus we like to shake
we like to dance to the TR808
Korisnikov avatar
By guy friendly
e ali ako se da taj detroit da se izglasa, realno... pffff, ima da bude pomor i onda izjutra da se pokupimo koliko nas ima i krecemo na "Obrazove" prostorije, ko nam sta moze :!:
Korisnikov avatar
By Stanwik
fino bilo, previse druma za moj ukus ali sasvim ok!
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by guy friendly
e ali ako se da taj detroit da se izglasa, realno... pffff, ima da bude pomor i onda izjutra da se pokupimo koliko nas ima i krecemo na "Obrazove" prostorije, ko nam sta moze :!:
Свих четворо :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!