Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by anche
ako si van, onda ti se cini da je to sto posmatras zatvorena klika (ok, da popijes pitje sa nekom od njih, ali ne i sa SVIMA u isto vreme)
Originally posted by QDFkako mi se cini ovaj mali istrazivacki projekat ce zahtevati formiranje novog ili infiltriranje u postojece klan(ove) radi rasvetljavanja svih pojedinosti i publikovanja zednoj (i bog'nje mi! dijetama izgladneloj) lezbo populaciji.
Nisi uspela da me uvuces u klan
Originally posted by anche
@zoe
mislim da je drugarica andza, predvotkinja jedinog za sada obnarodovanog klana najkompetentnija da ti pojasni sve nedoumice, medjutim ona je trenutno zauzeta plemenitom misijom. kad to okonca, ne sumnjam da ce ti (nam) pruziti toliko potrebne odgovore.
Originally posted by m..
Imam neku svoju, uslovno receno, ekipu, s kojom se druzim, i koja se vremenom formirala, sasvim slucajno, tako sto je moja drugarica iz razreda krenula da se druzi sa nekim mojim drugaricama iz klabinga, pa je tu uletelo jos nekih ljudi sa faxova i drugih poznanika, u sustini svi smo se manje vise znali od ranije, pa smo se nekako povezali, jbg s;lican lajfstajl, slican pogled na svet i ostalo, logicno je. Ali veoma daleko od toga da je to neki zatvoren klan ili da se vidjamo svakodnevno ili da se vidjamo iskljucivo ekipno. Ja vecinu tih ljudi poznajem po 5-6 a godina, a neke i duze, a zateknu se tu negde i ljudi koje prvi put vidim. Inace svako tu ima i neku svoju zasebnu ekipu, a i te ekipe se preplicu, jebiga mali je grad. Prosto, kontam da bi se ti ljudi druzili i da se kroz to nije provukla gay prica. Tako da kontam da nisam deo nikakvog klana. Bar ne nekog zatvorenog. S druge strane znam jos brdo nekih ekipica sa strane, a znaju ih i ove moje pa se to tako preplice.
Inace sam naletala na te neke klanove, ili polu-klanove, uglavnom bih ih znala po jednu dve iz cele price, i to iz nekog drugog kontexta (tipa iz skole ili preko nekog od prijatelja, ili sam se muvala s nekim), i jebiga, ok bi mi bilo da popijem pice ili nesto slicno s njima (nikada nisam imala nikakvih problema sa klanovima, imala sam sa nekim individuama, jbg imala bih i da smo se sreli u chekaonici studentske poliklinike, nije vezano za pricu), nego ja prosto nisam lik koji ima potrebu da pripada nekoj grupi ili da se identifikuje, vise volim da budem svoja, pa ko me prihvati...Vise volim da sam autsajder. Evo sad kad razmisljam, imam ja vise tih ekipa, bar 3-4, razlicite, pa se nekad vise preplicemo nekad manje, a nekad se cesce vidjam s nekim, a nekad manje, nemam pojma, valjda znam dosta ljudi.
Bottom line je da ne volim da sam deo nikakvog klana, ni da se iskljucivo vidjam sa jednim te istim ljudima, niti volim da se grupisem sa nekim oko jedne stvari pa da prilagodjavam ostalo. Druzim se sa ljudima koji mi odgovaraju, bilo gay bilo strejt, ko naleti, i da druzim se sa nx raznih ekipa iz raznih kontexta, u kolicini koja mi odgovara, ni sa kim, osim mojih najblizih prijatelja na dnevnoj bazi. Uostalom tako imam mnogo vise slobode.
A kome odgovara i ko se ne oseca ograniceno vec zasticeno u klanu, pa nek izvoli, ja ne merem.
Originally posted by Nanny OggOriginally posted by ancheKo je beogradska samanta ?
da li postoji mogutjnost da beogradska samanta udostoji ovaj skup svojim prisustvom i pokusa da nam rasvetli nekoliko nedoumica?
Nemo' mi kazes samo da si tako krstila
Originally posted by andjelatnema problema, samo istrazivanja fenomena
Ja ne razumem zasto imate problem oko pravljenja
klubova, ujedinjavanja po bilo kom osnovu.
Originally posted by andjelatjeste. takvoj magiji sam bila svedokinja upravo na ovoj temi
Sasvim je prirodno da se ljudi udruzuju po raznim osnovama,
a prizvuk mistifikacije je uvek samo slag na tortu...
Tajni znakovi, tajna rukovanja, tajni simboli, tajne lokacije...
Originally posted by andjelatzezanje? ja kapiram da je to ozbiljno.
Zar to nije sipmaticno! Sasvim jedno fino zezanje!
Originally posted by andjelata mora bude masonska?
Sta mislite da osnujemo ovde jednu? Zensku masonsku lozu,
Originally posted by anchepa dobila je direktivu, sta je tu cudno. ona je obican soldat..Originally posted by Nanny OggOriginally posted by ancheKo je beogradska samanta ?
da li postoji mogutjnost da beogradska samanta udostoji ovaj skup svojim prisustvom i pokusa da nam rasvetli nekoliko nedoumica?
Nemo' mi kazes samo da si tako krstila
jok ja
ako smem da odam tajnu obrisanih postova - ne znam sta tje mi se desiti ali dobro... to je shmiina kovanica a odnosi se na jednu korisnicu koja je na momenat svratila u ovu temu, ali se vetj u sledetjem izgubila uz pomotj - sumnja se - klanovske magije
(nije swan, nego zbOo )
Originally posted by allexa37rekla sam ti Demonieta, da ne otkrivas svoj identitet!!!!
pošto sam se pri prvom pomenu prijavila u prve redove LEZBOLAHA,želim imati i neku titulu....da bidem među prvima sveštenicama...tražim li puno Anđo? jbg,prva sam imala m...uh nema to ali znaš na šta mislim;)
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!