Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Koliko su lez devojke promiskuitetne !? Skala od 1 do 10 !

1
2
3%
2
1
1%
3
3
4%
4
3
4%
5
6
9%
6
4
6%
7
5
7%
8
10
15%
9
4
6%
10
29
43%
By Çâðê_DUP
Originally posted by J...
Angelina 777...
Nisi razumela. Moguce i vrlo cesto je to da je lezbejka konzervativna ako je u ozbiljnoj vezi
to uopste nema veze s tim da li je lezbejka u vezi ili ne. ja sam single, pa sam konzervativna (u smislu da ne lizem drugarice)
ali da bi DOSLA do takve veze, morala je da predje put od (eventualno)biseks devojke ili od lezbejke koja to jos sebi nije priznala do toga sto sada ima, odnosno do veze sa zenom.
pa vidis, ja sam prosla samo jedan krevet da bih dosla do spoznaje da sam lezbacha na kub. moze da bude, a i ne mora. osim toga, ne prelazi se taj put iskljucivo preko kreveta ili kauca kod psihologa, znas..seksospoznaja moze biti i suptilnija :yes:
A da bi presla taj put, morala je da OSETI I POSTANE SVESNA privlacnosti prema drugaricama koje su joj u tom trenutku bile samo drugarice.
na osnovu svog iskustva moram da kazem da je i ovo netacno. dakle, moze da bude, a ne mora, a i nema nikakve deduktivne veze sa lizanjem drugarica po Iksu (mislis da je to arhetip, ono kao "mitsko u lezbejCi, secam se ja proslih dana?)
Mislim da to pomera njen nacin razmisljanja veoma daleko u odnosu na "konzervativni"nacin misljenja jedne strejt zene.
ako je inteligentna, vlastita raritetna seksualnost moze samo da je ucini fleksibilnijom, senzibilisanijom i tolerantnijom. a vidimo po nasim damama da to i nije bas slucaj..
Samo iz tog razloga kazem da je seksualnost gay ljudi manje inhibirana jer su prosli ceo taj put autovanja sebi i drugima.
i ovo je diskutabilno, naprotiv covek moze biti prilicno inhibiran neuspelim autovanjima.
A to naravno da ne znaci da moraju biti i promiskuitetni, to je stvar licnog izbora ali ce svakako biti vise svesni svojih seksualnih zelja prema drugim osobama.
..sto opet ne vidim u relaciji sa promiskuitetom a la gropuhug i fuckin' buddies momente?
Nisam licemer a iz licnog iskustva znam da kad sam bliska sa nekom osobom vremenom i u odredjenim trenutcima pozelim da je zagrlim i poljubima ali to ne radim jer znam da mi ta osoba ne odgovara za vezu ali da mi je super kao prijatelj, tako da necu to da kvarim.
Vidis, ja nemam taj nagon prema svojim drugaricama. Ako je i zagrlim, to je od miline, a ne od erotike :lol:
Naprosto, to je sestrinski dodir, ako joj vec krnem jezik, mislim da to prevazilazi neke granice bliskosti koje spadaju u domen prijateljstva..
Zato sam citirala i onaj Frojdov zakljucak, jbg, kod mene se to pokazalo tacnim.
kod mene se ne moze pokazati tacnim, jer ja razlikujem drugaricu od subjekta erotske mi zudnje, te se u skladu s tim i ponasam, a samim tim nemam razloga da bilo sta sublimisem.
Korisnikov avatar
By geeky_dork
nisam znala da su muskarci poligamne a zene monogamne prirode?
taj argument mi ne deluje tako ubedljivo,mislim da je monogamija nauceno ponasanje,nesto sto nema veze za polom ili rodom. izgleda da je drustveno prihvatljivije da je zena monogamna,dok neke religije cak i propagiraju poligamiju muskaraca.

mada ne znam kakve to uopste veze ima.
Korisnikov avatar
By vremecuda
Originally posted by Swanheart
Originally posted by vremecuda

zene su izgubile sve moguce kriterijume,zapravo ih i nemaju i to je ono sto je zalosno ali istinito.Gde je ta skala vrednosti?Gde je ta suptilnost?Gde su nestale sve te zene?Imaju one to u sebi,znam...Ali su skroz potisnule,povrsno gledaju i "ne bave se sobom"!To je generalni problem!!!Gde je nestalo ono; "Njeno velicanstvo,ZENA"!!!

Ovde pricamo o tim zenskim izgubljenim vrednostima u svakom mogucem smislu!Za razliku od muskaraca,one nisu takve stvorene,drugacije su...Ali su se ocigledno pogubile u vremenu i prostoru!Nazalost!

Ljudi...Mislim ZENE (posto se radi o lezbejkama u ovoj temi) Hajde da se malo osvestimo,da sagledamo objektivno sve i krenemo da se bavimo sobom!!!

opet generalizacija :lizalica:

Swanimire,naravno da nisu sve takve,ali ne mogu da ne generalizujem,ako je odnos 90%promiskuiteta i kvantiteta,naspram 10% nepromiskuitetnih i kvalitetnih zena?

:lizalica:
By Çâðê_DUP
Originally posted by geeky_dork
taj argument mi ne deluje tako ubedljivo,mislim da je monogamija nauceno ponasanje,nesto sto nema veze za polom ili rodom. izgleda da je drustveno prihvatljivije da je zena monogamna,dok neke religije cak i propagiraju poligamiju muskaraca.

mada ne znam kakve to uopste veze ima.
muskarci su poligamni, u prirodi im je da seju seme okolo, a zene su monogamne..hmmm..ima neke veze sa potomstvom...proguglacu malo, pa cu izneti kakav opipljiviji sadrzaj ;)
By Swanheart
zasto promiskuitetne zene ne bi bile "kvalitetne" zene?

end dont kol mi swanimir, dec hau frends kol mi :lizalica:
By Çâðê_DUP
Originally posted by J...
Andjo, zasto me toliko analiziras? :)
zato sto me pale tvoja slova..
By J...

Pa i nisu, to su izmislili muskarci da bi kontrolisali zene i njihovu seksualnost. :P

Andjo, svaka cast :psiholog:

evo saljem ti jedan zagrljaj, :mazi: ne brini, drugarski je... :lol:
Korisnikov avatar
By vremecuda
Originally posted by Swanheart
zasto promiskuitetne zene ne bi bile "kvalitetne" zene?

end dont kol mi swanimir, dec hau frends kol mi :lizalica:
Nisam rekla da "promiskuitetne zene su i ne kvalitetne".
Samo,ne vidim nesto da se njihovim takvim ponasanjem,vidi taj ljudski kvalitet,vrednosti,duhovniost i td...A znam da ih poseduju,svaka zena,manje ili vise..

Licno,nikada necu prici devojci koja se celo vece ljubi sa jednom,pa drugom,pa trecom...Necu joj prici,zato sto ce me odbiti takvo ponasanje,i nece mi pasti na pamet da je malo bolje upoznam.Mozda je ona izuzetno kvalitetan covek,pametna,inteligentna...Verovatno svojim stavom,negde i gubim,ukoliko se radi o kvalitetnoj licnosti...Ali,zaista me ne moze privuci neko sa takvim ponasanjem,ma koliko bio on (ona) kvalitetna kao covek.

P.S.Takve zene svojim ponasanjem,upravo daju sliku kvantiteta,a ne kvaliteta.Opet,ma koliko one bile kvalitetne kao ljudi.To se ne vidi,jer su nametnule nesto drugo,ono sto nisu (ukoliko i jesu kvalitetne).

P.S.S. to je moja percepcija,iz licnog iskustva.

:mama:
By Çâðê_DUP
Samo,ne vidim nesto da se njihovim takvim ponasanjem,vidi taj ljudski kvalitet,vrednosti,duhovniost i td...A znam da ih poseduju,svaka zena,manje ili vise..
ne slazem se s tobom u ovom delu. mislim da pomalo idealizujes zenski pol. suptilnije jesu od muskaraca, intuisticnije, senzualnije, ali ne i emotivnije. /sem toga tastina, sujeta, zavist i ljubomora takodje spadaju u emocije, ali nikako kvalitetne./
By Paranoid Androgynoid
uz duzno postovanje, odakle to da ti.. ti izjavis da zene nisu emotivnije?! :smilegrin:

i uz duzno postovanje zena, svakako.. i sa tim /.../ nabrojanim nekvalitetnim osobinama ipak smatram da su zene emotivnije.
By Çâðê_DUP
Originally posted by untouchable
uz duzno postovanje, odakle to da ti.. ti izjavis da zene nisu emotivnije?! :smilegrin:
uz duzno postovanje, cime sam zasluzila ovoliki BOLD? :D
i uz duzno postovanje zena, svakako.. i sa tim /.../ nabrojanim nekvalitetnim osobinama ipak smatram da su zene emotivnije.
jeste, kako da ne. muskarci ili placu ili peru auto, dok zena i place i pere auto. :smug:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam dala 2 i cudi me da ova anketa ima sve visoke ocene... Mozda mi srecemo razlicite ljude :puzzle: Ja sam mozda za celi svoj zivot srela jednu zenu koja je promiskuitetna. Ajd' mozda sam srela jos neku a da to nisam znala, ali to opet ne bi mnogo promenilo odnos jer sam nasuprot srela promiskuitetnih muskaraca i muskaraca. Pritom ne mislim da je promiskuitet nesto lose, niti je dobro. Ali da li zbog hormona ili mozda zbog vaspitanja ili ko zna cega tek grupa muskarci i grupa zene pokazuju drasticno razlicito ponasanje. Ja sam negde izgubila muske heteroseksualne prijatelje ali ih zato Loni ima dosta i svi su svaleri ili svaleri u pokusaju. Oni kojima je outovan samo mu kukaju kako bi voleli da su gay u pogledu seksa, jer pretpostavljaju da bi drugi muskarci bili kao oni, a da zene nece seks kao seks, nego hoce vezu, da do seksa ne moze da se dodje brzo, nego treba da se setaju sa njima po mesec dana itd. To se sve odnosi na hetero zene. Ali ni one lezbejke, ni biseksualke koje znam mi se nesto nisu razlikovale u tom pogledu . Tako da bi mozda ocena bila jedan. Ali posto sam uracunala da mozda ja ne znam dovoljan broj lezbejki da bih mogla da sudim, onda sam dala 2.
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by Angelina777

uz duzno postovanje, cime sam zasluzila ovoliki BOLD? :D
pa otud sto, uz duzno postovanje, reci koje pises ovde i teme koje otvaras isijavaju glorifikaciju zenskog bica sa svim svojim carima i poslasticama, u fizickom duhovnom i svom svekolikom i sveobuhvatnom smislu :smilegrin: ..dok po pitanju muskaraca bas i nisi delovala tako.
pa.. mi je ovo gore receno od strane ti bilo malo oponentno tome, dec vaj juv bin boldid :smilegrin:

jeste, kako da ne. muskarci ili placu ili peru auto, dok zena i place i pere auto. :smug:
zar to nije emotivno sto zena moze da place dok pere auto :sweet:

:smeh:
By Snow_Crystal
a nece se svaka devojka pojebati s kim stigne samo zato sto moze.
Mislis?... :fuckbed:
By Swanheart
Originally posted by Snow_Crystal
a nece se svaka devojka pojebati s kim stigne samo zato sto moze.
Mislis?... :fuckbed:

ne mislim, znam.
Korisnikov avatar
By geeky_dork
pa zato sam i rekla nece SVAKA,znaci neka hoce a neka i nece.mislim da ovih drugih cak ima i vise.
By Çâðê_DUP
Originally posted by untouchable
pa otud sto, uz duzno postovanje, reci koje pises ovde i teme koje otvaras isijavaju glorifikaciju zenskog bica sa svim svojim carima i poslasticama, u fizickom duhovnom i svom svekolikom i sveobuhvatnom smislu :smilegrin: ..dok po pitanju muskaraca bas i nisi delovala tako.
pa.. mi je ovo gore receno od strane ti bilo malo oponentno tome, dec vaj juv bin boldid :smilegrin:
Dear :psiholog:

Uz duzno postovanje, valjda ti je jasno da je u pitanju mehanizam nadoknjadjivanja nedostatka zenske lepote i ostalih neadekvatnosti vidjenog i pruzanog mi zenskog bica sa zurki cime kompenzujem svoju dusu i svoje OCHI svim tim pruzenim opcijama koriscenja [img] funkcija za fizicke poslastice, a bogami i duhovne (koriscenjem opcije skrol, ponajvise)
...

osim toga, zasto mislis da je emotivnost soooou virtious, pa cak i da zene jesu emotivnije, te da sam ovim uspostavila oponenciju glorifikaciji :kosa: ? i znas naravno da je spektar emocija sarolik, da su i mrznja i zavist emocije? i da su foliranje i drugi pojavni oblici LAZHI izrazeniji samim tim kod zena jer su, samim tim, prinudjenije da ih skrivaju? (mislim na zaista emotivne zene)..eto, uz duzno postovanje, nisam htela da im pridodam sve te "vrline" koje emotivnost sa sobom moze da donese :)

zar to nije emotivno sto zena moze da place dok pere auto :sweet:
:smeh:
Kako da ne. :yes:

i emotivno, a i prakticno. :lezbejka:
Korisnikov avatar
By anche
pa zato sam i rekla nece SVAKA,znaci neka hoce a neka i nece.mislim da ovih drugih cak ima i vise.
ja poznajem i dosta gejeva koji se nece pojebati samo zato sto mogu :kafa:

elem, tema je glupavo postavljena, a mi se napal'le pa ozbiljno diskutujemo umesto da se (za)jebavamo :bouncy:
By Çâðê_DUP
a nece se svaka devojka pojebati s kim stigne....
Ja sam u prvoj recenici prvoga posta istakla da je u pitanju veliko generalizovanje, ali razlika izmedju mojih postova i na primer postova korisnice J.. jeste u tome sto moja generalizacija obuhvata 90 posto uzorka LZP (lazipicke.. LOL), pardon Lezbejske Zenske PoLuPacije K2*) :ostrisekiru: a njena generalizacija jedno 10 procenata. Sigurno je da ti pripadas u ovih manjinskih deset :sweet:

*krug dvojke :sweet:
By J...
Originally posted by anche
ja poznajem i dosta gejeva koji se nece pojebati samo zato sto mogu :kafa:

elem, tema je glupavo postavljena, a mi se napal'le pa ozbiljno diskutujemo umesto da se (za)jebavamo :bounce:
Pa ja sam i krenula da se zajebavam kako se promiskuitet ne moze izmeriti. :lol:

To je nesamerljivo zlo. :opatica:
Korisnikov avatar
By anche
aha, sve ovde cedne i nevine :lol:

nego, ajd kad andza spomenu krug dvojke - s koliko ste se beogradskih dvojkasica priWatavale? :kafa:
By Çâðê_DUP
elem, tema je glupavo postavljena, a mi se napal'le pa ozbiljno diskutujemo umesto da se (za)jebavamo :bouncy:
a neces prekinuti, nenenene! :evil:

suvise smo blizu, suvise smo blizu! :saksofon:

ps ja jos malo pa ubola..poJentu :sweet:
Korisnikov avatar
By anche
jao andzo kako ti butch avatar :love:
By J...

nego, ajd kad andza spomenu krug dvojke - s koliko ste se beogradskih dvojkasica priWatavale? :kafa:
Mene hoce novobeogradjanke... ;)
By Çâðê_DUP

pa evo, sad cu da ti tacno kazem...

permanentne dvojkasice- 1 do 2

odlikasice- samo jedna

..

povremene biseksualke komarci- komada dva.

CEDNA SAM :yay:

1-5 CEDNOST

5-13 NEVINOST

14-28 HIBERNACIJA MORALA

29-72 UZAS PROMISKUITETA

73-.........? APARTMANKA :lol:
Korisnikov avatar
By anche
brojke davaj... vidis da je rec o kvantitetu bre :uljenavatru:
By Çâðê_DUP
jao andzo kako ti butch avatar :love:
i tvoj je sweet, onako ruralni :love:
By Swanheart
swanimir je pristalica kvaliteta i kontinuiteta

kvantitet je tako last year :snob:
By Çâðê_DUP
a da zene nece seks kao seks, nego hoce vezu, da do seksa ne moze da se dodje brzo, nego treba da se setaju sa njima po mesec dana itd. To se sve odnosi na hetero zene. Ali ni one lezbejke, ni biseksualke koje znam mi se nesto nisu razlikovale u tom pogledu .
eh dina, iz nekog razloga (muski princip :lukavi: ) lezbejke, onako generalno jel, nisu poput hetero zena o kojima govoris :sigh: ja to, naravno, govorim iz vlastitog iskustva, volela bih da gresim i da se razuverim :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!