Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by allexa37
Pa da je lako i nije ali ako imaš kriterije onda ti je situacija uveliko olakšana....ništa lično,samo diskutiram.
Originally posted by anchesto se mene tice, nema problema, ali bih volela da se ta generalizacija izvrsi u nekoj drugoj temi, posto bi bilo lepo da se sve lezbejske misterije razrese u ovoj temi, cisto da ne bismo skrenule sa pravoga puta
jedna pametna lezbejka je jednom prilikom opservirala - a ja sam usvojila to da su takve lezbejke preuzele modele ponasanja koje imaju ponajvise oko sebe. to su one lezbejke koje tesko uspostavljaju prijateljstva sa drugim lezbejkama (a sto - to je zasebna tema) i uglavnom provode vecinu vremena sa muskarcima, tj. gejevima.
razapnite me, al' ako cemo da generalizujemo lezbejke, to isto moramo uciniti i sa bracom gejevima.
ovo mi lici na ono: 'jao sto je ruzno kad je zena pijana'. mislim, helou... dount go der andzo...nesuvislo frfljanje zaista nema pol. a ne mozes osporiti da su muskarci u 99 posto slucajeva upravo ovakvi kakve sam predstavila, mozes prelistati naucne studije, mozes otici na muski gej chat
Originally posted by Angelina777nisi razumela sta zelim reci. oni nemaju razloga da se identifikuju na osnovu seksualne orijentacije, jer je ne dozivljavaju kao nesto specijalno, upravo jer ih ista ne diskriminise
oni iskljucivo biraju obrazovane, sofisticirane i socijalno pozeljne one night stand partnere.
E sad ozbiljno, ako lezbejke jesu promiskuitetne (a licno mislim da nisu nista vise nego druge kategorije) zasto bi to bilo lose?Ne govorimo o tome da li je to dobro ili lose, vec samo diskutujemo i utvrdjujemo da je to tako. I da je zenski promiskuitet specificniji i ima drugacije i slozenije mehanizme koji ga pokrecu.
Originally posted by J...Originally posted by allexa37
Pa da je lako i nije ali ako imaš kriterije onda ti je situacija uveliko olakšana....ništa lično,samo diskutiram.
Ma kakvi kriterijumi, jednom se zivi.
E sad ozbiljno, ako lezbejke jesu promiskuitetne (a licno mislim da nisu nista vise nego druge kategorije) zasto bi to bilo lose? Svako od nas je u nekoj fazi zivota promiskuitetniji nego u ostalim fazama a kad ti to jednom dosadi, ti ces promeniti i kriterijume i stil zivota i opet ce ti biti OK.
Originally posted by starkysto je jako bitno, slozicete se...Originally posted by Htonbas ovo sam pomislila kada sam otvorila i procitala ovu temu...
Jel to status postao lezbejka kad samo te teme pokrece,ili su njegova gay istrazivanja dostigla vrhunac pa nema gde vise:mucka:
Originally posted by J...
E sad ozbiljno, ako lezbejke jesu promiskuitetne (a licno mislim da nisu nista vise nego druge kategorije) zasto bi to bilo lose? Svako od nas je u nekoj fazi zivota promiskuitetniji nego u ostalim fazama a kad ti to jednom dosadi, ti ces promeniti i kriterijume i stil zivota i opet ce ti biti OK.
Originally posted by Angelina777To je pitanje moralnih normi, da li ces odrzati samo drugarski odnos sa nekim zbog necega ili ne. Mogu svesno da se ogranicim samo na druzenje iako u pojedinim trenutcima pozelim nesto vise ali jednostavno znam da je to samo trenutak i da nije vredno komplikacija. Opet, mogu i da predjem granicu i da iskomplikujem, sve zavisi koliko dobijam, koliko gubim.
..
Za mene je lose samo jedno: drugarica je drugarica. Onog trenutka kad budem osetila zelju da poljubim drugaricu, ona prestaje to da mi bude. Medjutim, kod vecine lezbejki, modus drugarice i definicija iste se menja i prosiruje na neke druge, eroticnije sisteme. Ne govorimo sad dal je to lose, vec naprosto, koliko devojke funkcionisu na taj nacin i zasto dolazi do takvog nacina fuckbuddies komunikacije, a narocito u diskoteci.
..
Originally posted by vremecudaPreporuka od mene je da bezis sto dalje od scene ako zelis miran zivot sa svojom dragom.Originally posted by J...
Upravo ono o cemu pricam!
Da li shvatate da mi(mislim na gay-eve)smo marginalizovana grupa u drustvu.Imamo problem naci srodnu dusu (ja bar,jer meni treba druga polovina da bih bila kompletna)!
Ljudi,pa str8 je "normalno i ok" a gay je"bolestno i nenormalno,osudjeno na linc" i jos mi SAMI izazivamo sudbinu,odnosno kao marginalizovana grupa sami sebe jos vise diskriminisemo,i ako ovako nastavimo,mislim sa ponasanjem,ode mast u propast.
Ok.Slazem se,zivot je jedan i treba ga maximalno iskoristiti.Ali ne i po svaku cenu.
Ne osudjujem ja nikoga za takvo ponasanje,ali ga i ne razumem.Zene su postale gore(ranije nisu bile takve)od sto muskaraca u isto vreme.Ono o cemu ja pricam,jeste...Zamislite nasu scenu za pet godina,ako nastavi ovako kako je.???
Slazem se da promiskuiteta ima svuda,i na zapadu i celoj zemaljskoj kugli,ali imam utisak da je kod nas rasulo!!!
Preporuka filma od mene: "Disi duboko".
Originally posted by J...Preporuka od mene je da bezis sto dalje od scene ako zelis miran zivot sa svojom dragom.
Originally posted by J...
Zavisi koliko su blizu "sceni", sto su blize to su promiskuitetnije.
Nisam glasala jer ne razumem kako se to meri promiskuitet skalom od 1 do 10 (cega?)
Originally posted by geeky_dork
deo o tipu klana lici na organizaciju koza nostre
Originally posted by vremecuda
zene su izgubile sve moguce kriterijume,zapravo ih i nemaju i to je ono sto je zalosno ali istinito.Gde je ta skala vrednosti?Gde je ta suptilnost?Gde su nestale sve te zene?Imaju one to u sebi,znam...Ali su skroz potisnule,povrsno gledaju i "ne bave se sobom"!To je generalni problem!!!Gde je nestalo ono; "Njeno velicanstvo,ZENA"!!!
Ovde pricamo o tim zenskim izgubljenim vrednostima u svakom mogucem smislu!Za razliku od muskaraca,one nisu takve stvorene,drugacije su...Ali su se ocigledno pogubile u vremenu i prostoru!Nazalost!
Ljudi...Mislim ZENE (posto se radi o lezbejkama u ovoj temi) Hajde da se malo osvestimo,da sagledamo objektivno sve i krenemo da se bavimo sobom!!!
To je pitanje moralnih normi, da li ces odrzati samo drugarski odnos sa nekim zbog necega ili ne.Tacnije, moralni je aspekt da li ces da glumis i foliras i sebe i tu drugaricu, stvarajuci lazni odnos u kojem ces muciti samo sebe, mozda i gledajuci je sa drugom. Sad, zavisi, za mene to nije trenutak, vec ljubav, ali ja sam takva, osecajna i strastvena i kad nesto osetim prema devojci to obicno potraje i traje. No, basta o tome, nije to tema.
Mislim da je seksualnost kod gay ljudi (zena) vise oslobodjena inhibicija nego kod strejt zena, posledica toga je i to da se manje ili vise otvoreno deklarisu kao gay i da zive takav zivot.Pazi, vrlina je kad je lezbejka tolerantna, ali sad po tebi ispada nemogucim da je konzervativna? da tretira zenu kao kap vode na dlanu? da je ne vara? da ne ide okolo i fuksa se sa svavakvim ojebinama? hoces da kazes da ako sam ja, ti, bilo ko uslovno receno gay i to OPENLY, jel da su moje granice sloboda automatski pomerene i da sam ja primorana da AKO SAM SE VEC DEKLARISALA da postanem nezaustavljiva, razbijacka seks mashina? Da li si ti svesna koliko je tvoj pristup osencen predrasudama i malogradjanskim nacinom razmisljanja? Ako vec ides na straftu, red je da izbacis sisu. Ako je pevacica, pa sigurno da je popushila devet kuraca i malo je prodornija. A ako nije, e onda treba!
E sad, posledica toga je i lakse prelazenje granice kada su drugarice u pitanjunarocito u diskoteci gde, kako ti kazes ponese atmosfera i alkohol. Znaci-manje inhibicija, vise seksa, kao hipici nekad u odnosu na konzervativce.Znaci gay=amoralan?
Uostalom zar nije drugarstvo izmedju ljudi istog pola samo sublimacija erotske zelje? (to vazi i za strejt ljude)Gdja Ana Frojd, pa sto se niste ranije predstavili? E pa vidis, nije. Ponekad je i za frojda banana jednostavno banana..
Originally posted by Angelina777ma ok, svako radi onako kako mu najvise odgovara ono sto ja 'tedo da reknem jeste: lezbejke videle da se gejevi ljube po zurkama pa i one krenule da to cine.
....i da bi radije da izaberu ljude koji ce ih prihvatiti kao osobe, dakle, sve ono cemu devojke koje misle svojom glavom tezhe. i upravo si opet podvukla problem neprihvatanja svega drugacijeg u lezbo krugovima/stabilnost i samosvojnost vodi do izopstenja, kakav paradoks..
nesuvislo frfljanje zaista nema pol. a ne mozes osporiti da su muskarci u 99 posto slucajeva upravo ovakvi kakve sam predstavila, mozes prelistati naucne studije, mozes otici na muski gej chatti si rekla da su zene gore od muskaraca. nemam primedbu na opservaciju da muskarci jesu takvi, ne bavim se istima.
sto dovodi do manjeg opterecenja istom, do drugacijeg pristupa samima sebi i razlozima, nacinom ponasanja i slicno. dakle, oni nemaju SCENU na kojoj je najveca mogucnost, mozda i jedina da se s nekima poljube/iseksaju/zaljube. sto dovodi do toga da se nece stopiti sa hetero masom u ludackom plesu erotike, jer to mogu obavljati bez presije drustva na bilo kom drugom mestu, te su rastereceniji.razumem ja sta ti hoces da kazes, ali - uprkos tome sto se ne bavim strejterima - ne mislim da su mnogo rastereceniji i slobodniji od nas. mislim, uopste ne zelim da povlacim paralelu, pa samim tim i pravim neku distinkciju i mislim da je sve to sto si ti zapravo navela (vezano za strejtere) zapravo i opravdanje za 'te promiskuitetne lezbejke'.
Originally posted by J...Postoje (s)polne razlike, zasnovane na seksualnoj dimorfnosti muskog i zenskog mozga. Drugacija morfologija, na primer. Zene i muskarci su jedino slicni u podrucjima u kojima se nalaze pred slicnim problemima, recimo adaptivnim (znojenje dlanova) Muskarci i zene razlicito procesuiraju informacije, muskarci su poligamne prirode, zene monogamne, razlicito razmisljaju o potomcima, ljubomora)
@ vreme cuda
Nervira me kad krenu neke moralisticke price o tome kako nije uredu ako zena radi nesto sto radi muskarac jer zaboga to nije u njenom stilu, kao da su sve zene iste i sve moraju da se ponasaju isto.
Ova tvoja recenica mi nije najjasnija...Stavljeno pod navodnike, hoce da kaze da smo ranjivi i diskriminisani u drustvu i umesto da se medjusobno pomazemo drugarski, mi se jos i mrzimo medjusobno i saplicemo. ako tako nastavimo, nema nam spasa
"Ljudi,pa str8 je "normalno i ok" a gay je"bolestno i nenormalno,osudjeno na linc" i jos mi SAMI izazivamo sudbinu,odnosno kao marginalizovana grupa sami sebe jos vise diskriminisemo,i ako ovako nastavimo,mislim sa ponasanjem,ode mast u propast."
i ova...Hoce da kaze da nasionako bije los glas da smo promiskuitetne i sklone LOSOJ STRANI NEMORALA ;p Da mi same svojim ponasanjem sebe spustamo jako nisko, jer davati sebe bez kriterijuma nije samo po sebi lose kao pojam i vrsta ponasanja, ali najcesce destrukturise odnos licnosti prema sebi i drugim pojavama, da ne kazem zivotu. Posledica promiskuitetnih radnji je povrsnost i otudjenost od urodjene nam monogamnosti. Povrsnost u procenjivanju karaktera se gubi, kao i mogucnost samoprocene, a sve ovo se koja ne definise kao vrlina, jer na kraju pak vodi u bezumlje.
"Promiskuitet nas ne diskriminise sam po sebi,tek onako...Vec mi to radimo svojim takvim ponasanjem."
Nema veze, shvatam ja sta si ti htela reci, cak se i slazem s tobom jer sam i sama za kvalitet, ne za kvantitet ali kad neko nesto nedozvoljavapod izgovorom da to nije moralno (ili jos gore da nije za zene) onda reagujem inatom.
Naravno da diskutujemo...
Originally posted by Swanheart
ummmmmmmm
hoce li mi neko onda objasniti kako ja onda nemam sex svako veche ili bar jednom sedmichno sa random osobama sa "scene" a na istoj sam
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!