Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dina
Arwen evenstar,
pa mislim da cesto tako deluju, sto ne mora da znaci da je tako u sustini. Mada crvenokose vise asociraju na strast nego crnke. I za muskarce se kaze da vise vole plavuse nego ostale zene jer je prva asocijacija na neznost. A to nije predrasuda - ja sam imala sve moguce boje kose plava, sve nijanse smedje, razne crvene, crna, cak i ljubicasta - i uocljiva je razlika u reagovanju muskaraca na ulici prema plavoj boji kose u odnosu na sve ostale. Mislim da su te reakcije ostale iz zivotinjskog sveta, kad je po izgledu moralo da se proceni je li druga zivotinja opasnost ili nije. Ali naravno preterano pridavanje znacaja tome jeste predrasuda...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
da li sam vec rekla ovde koliko mi snage oduzima borba protiv rodjene diskriminacije osoba koje su mladje od mene?

auuu.....we could launch humanity to Mars with that energy...

i to ne mnogo mladjim! kada bih dopustila sebi tako nesto, verovatno uopste ne bih uspevala da komuniciram sa bilo kim mladjim od 25.

cine mi se dosadnim, praznoglavim...poseban pik imam na 85 godiste..ne pitajte zasto, ne znam!
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
hm, ne znam da li je to baš predrasuda, pošto na racionalnom nivou nikad tako nešto nisam pomislila, ali dugo sam imala problem s tim da natprosečno lepe ljude ne doživljavam kao praznoglave lutke. to mi je jednostavno bila nekakva spontana reakcija koju nisam mogla da kontrolišem - ako mi je neko/a preterano lep/a, momentalno tu osobu otpišem kao sagovornika/cu i zaustavljam se isključivo na estetskom doživljaju iste. kad sam skapirala da to radim, baš sam se fuj osećala, ali onda sam se dosetila da okrivim medije i komoditizaciju tela u marketinške svrhe, i lakše mi bi. :D
mislim da sam uspela to prilično da iščistim iz sistema, zahvaljujući, između ostalog, nekim puno lepim + inteligentnim i kreativnim ljudima na koje naleteh u životu. :)
Korisnikov avatar
By Hton
homosexualci su inteligenti...i onda se pogledam u ogledalo i shvatim 'ah da-predrasuda' :D
Korisnikov avatar
By sofia
Originally posted by hlaefdige

cine mi se dosadnim, praznoglavim...poseban pik imam na 85 godiste..ne pitajte zasto, ne znam!
jesu malo cudni.....
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Dina
Arwen evenstar,
pa mislim da cesto tako deluju, sto ne mora da znaci da je tako u sustini. Mada crvenokose vise asociraju na strast nego crnke. I za muskarce se kaze da vise vole plavuse nego ostale zene jer je prva asocijacija na neznost. A to nije predrasuda - ja sam imala sve moguce boje kose plava, sve nijanse smedje, razne crvene, crna, cak i ljubicasta - i uocljiva je razlika u reagovanju muskaraca na ulici prema plavoj boji kose u odnosu na sve ostale. Mislim da su te reakcije ostale iz zivotinjskog sveta, kad je po izgledu moralo da se proceni je li druga zivotinja opasnost ili nije. Ali naravno preterano pridavanje znacaja tome jeste predrasuda...

Ja mislim da su bajke "krive". Plavuse su princeze a crnke zle vestice.
Korisnikov avatar
By sofia
jeste,jeste...svetle jasu metle!
Korisnikov avatar
By Hton
zato su crnke misterioznije i zanimljivije:D
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by Hton
zato su crnke misterioznije i zanimljivije:D
bravo,ja to tupim cijelo jutro;):mirnatetko:
Korisnikov avatar
By Hton
zato sto bi onda bio dedica:smeh:
Korisnikov avatar
By Egon
imam tu jednu jedinu predrasudu prema devojkama sa protezama

nikad nisam mogao da se ljubim sa devojkama sa protezama ...

svaka pomisao o dechacima sa protezama je bila automaski uklonjena
i nije dozhivela ni da bude predmet razmatranja pomisli ...
Korisnikov avatar
By foolish
vecina predrasuda koje su mi bile nametnute od strane okoline tokom odrastanja su vremenom nestale posto sam imao kontakte sa ljudima iz tih grupa. tu spadaju hrvati, amerikanci, romi, englezi, kinezi...

ali sam opet tokom vremena uspeo i da steknem par:

-panduri su kreteni neizivljeni (to sam skontao kad sam pao voznju nakon svadje sa jednim)

-zene ne treba pustiti da voze kola! (cast izuzetcima, ali vecina ih je opasna po okolinu)

-taksisti su kreteni i sve ih treba potamaniti

-imam neki trip sa svima koji su 88o godiste, bas me nekako nerviraju

-svako ko kaze je da metroseksualac je ili bi ili gay samo odbija da prizna

-filozofi su dokoni kreteni koji se samo preseravaju

dosta za sada
Korisnikov avatar
By m..
radikali su uglavnom krezavi, funkcionalno nepismeni i drustveno beslovesni.

automehanicari i slicni majstori samo gledaju kako da te pokradu, neodgovorni su, nemotivisani i osljare. (i samo jedno licno iskustvo me je demantovalo, moler goranac, prilikom krecenja i gletovanja je ishmirglao dzinovsku picku koju su zidari nacrtali na gipsanom zidu dok se zgrada gradila, a da ga niko nije na to terao)

devojke koje tvrde da su im sva prethodna iskustva bila divna i harmonicna, u stvari lazu i nikad nikoga nisu zaista volele (bar su moja iskustva sa takvima bila niskokalricna i bezveze i dosadna u pm)

devojke koje te na prvom dejtu pitaju o proslosti i postavljaju dosta licnih pitanja, kasnije se pokazu kao izuzetno nepoverljive, zahtevne, ljubomorne i teske za zadovoljiti.

devojke kojima je omiljeni lezbo film nesto tipa "imagine you and me" ili "lost and delirious" imaju u principu neki nezreo pogled na veze i ne znaju sta hoce.

studentkinje iz uzica po defaultu glasno i brzo pricaju o studentskim pitanjima u autobusu.

ako odes kod frizera, na depilaciju, pedikir ili u solarijum, naslusaces se kojekakvih gluposti i nagledati kojekakvih bolida i smucice ti se zivot.

namontirane prodavacice u buticima su povrsne, neobrazovane, zainteresovane za neke shlj teme i dosadne u bozju mater.

tako nesto.
By ~ Le Saint X ~
jel sam odgovorio vec?

ako nisam...

imam ih dosta...

ako jesam
valjda mi je odgovor isti

:)

et toq!
:snob:
Korisnikov avatar
By Egon
i klovnovi ...

imam predrasude prema klovnovima .... ne verujem im
i uzhasno ih se plashim.
Korisnikov avatar
By anche
moja predrasuda je prema ljudima koji kazu da nemaju predrasude. mislim da su povrsni i istinski prepuni predrasuda.
By Paranoid Androgynoid
vecina indie-go gay/bi devojaka su fejkeri i vanabi-urban likovi;
u beogradu alkohol brze hvata i vise se napijes :smeh:
i jedna ruzna predrasuda o bg sceni koju necu do detalja da obrazlazem da se ne bih predomislila oko planova za dalji zivot tamo. just not my piece of cake.
Korisnikov avatar
By Khons
imam predrasuda prema prodavachicama na sajmu.
svaka te prati kroz radnju, pomno gleda kako biras, ubedjuje se sa tobom zasto ti nesto (ne) stoji, a josh ne daj boze da si bacio oko na neki komad odece dizajniran za suprotan pol, odmah te obavestavaju da je to "musko/zensko" i redovno se i nakon tvog odgovora ishcudjavaju da ponekad moras da glumis da kupujes mladjem bratu pa ste, eto, slicne gradje. svaki put odatle odem neverovatno isfrustrirana.
By J...
Imam predrasudu da su ljudi povrsni.
Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by REI
Da su ljudi zli :backstab:
:up:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by colorado
Toliko sam pretrpan predrasudama, da mi je jednostavnije da kazem da mrzim ljude.

Same here.
Korisnikov avatar
By Calypso
- Studenti koji pohadjaju privatne fakultete su debili

- Osobe koje slusaju narodnjake su debili

- Plavuse su njanjava i glupava stvorenja nesposobna da zive samostalno

- Neobrazovane osobe ne mogu da vode "normalne" i ozbiljne razgovore

U jbt.... Ima ih jos, ali i ove su dosta lose.... Ono sto je meni bitno je da radim na suzbijanju istih :eya: mislim, trudim se :D
Korisnikov avatar
By Sunce
Mladji glumci i mladje glumice u nasoj zemlji su glupi, prazni i isfolirani.
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by Nanny Ogg
da su englezi inhibirani narod i zato piju ko stoke
da parovi koji tvrde da se nikad ne svadjaju se ustvari ne vole ili se svadjaju ko furije
da su nacisti i teski homofobicari verovatno bili predmet preterane neznosti sa majcine strane /da, na TAJ tabu mislim/ ili potpunog odsustva iste
da ljudi koji imaju potrebu da napadaju druge na netu(mislim na licnoj osnovi) su u principu usamljeni i ogorceni
da su ribe u horoskopu muljave i da im ne mozes verovati (sori macko, you can prove me wrong)
da muskarac koji tvrdi u razgovoru da je prosecna velicina 13 cm po svoj verovatnoci neobdaren
da su lezbejke gore u ljubomornom besu nego muskarci
i da....nemam predrasude:D
:hail: :kiss:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by hlaefdige

novosadjani su tunjavi
umetnici su cesto prazni
panduri glupi
pirsing i tetovaze mi ukazuju na "neiskazanu" licnost

ljudi koji slusaju narodnjake su bolno bljutavi
imam ja jos...
Isto je i kod mene.
Korisnikov avatar
By Progenitor
Ne znam,ali mislim da sam odgovarao na ovu temu.. :hmm:

Imam jednu veliku predrasudu koju pokusavam da neutralisem.Medjutim iznova i iznova se potvrdjuje na "terenu",pa mi uklanjanje iste sve teze i teze ide...
Govorim o str8ofobiji....znaci zaista me str8eri smaraju BIG TIME!
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by m..
studentkinje iz uzica po defaultu glasno i brzo pricaju o studentskim pitanjima u autobusu.
:up:

:lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!