OMG Stefan je stigao u Srbiju...thats hoot
Posto se svi po obicaju sprdaju evo ja cu da ti odgovorim na tvoja mnogobrojna pitanja posto sam ja isto dolazio pre 3 nedelje prvi put u Apartman pa sam imao neke nedoumice/
Prvo iz Indjije mozes doci vozom jeftinije je (vikendom skoro dzaba) ali ne i prakticno, posto vozovi u majci Srbiji kasne, ruinirani su i smrdi iz wc-a na urin
Busom platis malo vise al se vozis ko covek.
Ujutru se mozes vratiti isto busom nazad bez problema imas buseve prema NS od 4.30 ujutru cesto.
Drugo kad dodjes na stanicu dodjes peske do brankovog mosta za nekih 5 minuta, prodjes ispod i sa druge strane mosta u jednoj staroj zgradi koja spolja izgleda kao jedna od kuca iz horor filmova se nalazi doticni klub.
Na ulazu u klub ce te docekati ljubazni Paki koji ce ti traziti 200 dindzi za upad (konzumacija nije ukljucena u cenu).
Unutra ce ti se svideti klub je dosta prostran i ima vise prostorija u nekima mozes igrati u nekima mozes sedeti u foteljama i sofama i kulirati.Od muzike se pusta svasta osim folka.
Ljudi u klubu su uglavnom raspolozeni i cool, neki se provode, neki poziraju, neki glume ludilo, neki flertuju naokolo...
Sve u svemu preporucujem ti da dodjes i dobro se provedes ali i da ne verujes svakome koga to vece upoznas sve sto ti ispricaju i sve >zvake< koje ti serviraju.
Eto tako