Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By decko
Uhm..verovatno je jedini razlog sto posecujem ovaj forum cinjenica da sam zahvaljujuci njemu stekao mnoga prijateljstva i upoznao ljude koji mi mnogo znace ili su mi u odredjenom periodu mnogo znacili.
Drugim recima, u nekim trenucima nostalgija a u nekim, naravno, potreba da se negde malo ispraznim i utrosim vreme.
Korisnikov avatar
By decko
off:

tek sad vidim da sam pogresio temu :budilnik:

on:

mrzi me da nabrajam sad :obesen:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by LittleRed

ne sviđa mi se što je važnije KO je onaj ko govori od onoga ŠTA on zapravo ima da kaže.

Uhh, ovo posebno.......!
Korisnikov avatar
By Modesty
to primjetim ja kao nova...eto toliko je providno i jadno
By ~ Le Saint X ~
pa, ne znam...
prestao sam da posmatram forum kao nesto sto utice na mene

pa ono sto mi se ne svidja - a to je stalkovanje odredjenih forumasa - ignorisem
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by gneeebo
za pocetak mi je suludo praviti poseban podforum za lezbejke, i poseban podforum za trans ljude
Nekim ljudima je na isti način suludo postojanje ovog sajta i foruma generalno.

Estrogen i Trans podforumi su nastali vremenom zbog potrebe nekih (mnogih) korisnica i korisnika foruma za stvaranjem njihovog kutka.
Korisnikov avatar
By gneeebo
Originally posted by Paki
Originally posted by gneeebo
za pocetak mi je suludo praviti poseban podforum za lezbejke, i poseban podforum za trans ljude
Nekim ljudima je na isti način suludo postojanje ovog sajta i foruma generalno.

Estrogen i Trans podforumi su nastali vremenom zbog potrebe nekih (mnogih) korisnica i korisnika foruma za stvaranjem njihovog kutka.
valjda ti je jasno da moj prigovor postojanju tih kutaka nije iste prirode kao neciji prigovor postojanju sajta i foruma sa lgbt tematikom. da li mozes da mi kazes zasto se javila potreba za stvaranjem posebnih kutaka? potreba za stvaranjem kutka od strane lgbt populacije radi povezivanja i razmene u drustvu koje ga diskriminise je normalna i pozitivna pojava. potreba da se odredjeni delovi te populacije medjusobno ogradjuju mi nije jasna, mada sam spreman da saslusam razloge.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Upravo :up:

Mada, zbog takvog grupisanja tema mozda preskocimo i nesto sto se svih tice. Mislim da sam svega 3 puta usao u podforumu Estrogen. Nekako sam posvesno sebi stavio do znanja da je to locked for good, bar za mene :D
Korisnikov avatar
By Paki
@ gneeebo

Zeznuo sam pišući odgovor i izgubio celo pisanije, ne mogu ispočetka...

(imaš u2u)
Korisnikov avatar
By Vespertine
ne svidja mi se shto su korisnici spremniji da komentarishu i vode polemiku oko velichine nechije motke, estetike depiliranog dupeta, sposobnosti klistiranja nego oko mnogo ozbiljnijih tema
Korisnikov avatar
By Dzi
Bravo allexa37 za temu :)
..procitala sam sve postove..ne bih da ponavljam ni citiram ali je vecina iste razloge navela sa kojima se slazem..
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Renoir
pa, ne znam...

pa ono sto mi se ne svidja - a to je stalkovanje odredjenih forumasa - ignorisem
Molim te, ja izuzetno graciozno stalkujem Hlevdiju :D :namig2:
Cak sam to i obnarodovala postom :gitara:

:giggle:
Korisnikov avatar
By gneeebo
Originally posted by colonia_boy
Upravo :up:

Mada, zbog takvog grupisanja tema mozda preskocimo i nesto sto se svih tice. Mislim da sam svega 3 puta usao u podforumu Estrogen. Nekako sam posvesno sebi stavio do znanja da je to locked for good, bar za mene :D
upravo...zato mi smeta i odvojenost podforuma aktivizam na primer, pretpostavljam da ima i ljudi koji recimo tamo ne zalaze, a radi se o pitanjima koja se svih ticu i na koju bi svako potencijalno mogao nesto da kaze, a ne o necijem hobiju, poslu ili intelektualnoj razbibrizi.
Korisnikov avatar
By djo
e, ja uvek gledam teme preko 'novo danas' tako da vrlo često i ne obraćam pažnju koja tema kojem podforumu pripada :)

pa u tome je lepota neta i hiperteksta, ne pristupaš mu samo na jedan način :cigareta:

inače nemam neke bog zna kakve zamerke na forum - takav je kakav je - jedino što mi neki forumaši idu na živce

:rafal:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
da zaboravih,to sto cinimi se moderatori dozvoljavaju odredjenim kraljevima foruma da pisu sta hoce i vredjaju koga hoce:neto:
a ond kada neko odgovori tim ljudima i kaze svoje misljnje oni ga banuju:neto: :osama:
i i dalje mi nije jasno kako smeju da postoje teme tipa omiljen adroga l alj sad,ok svaciji izbor..al ne treba podsticati:neto::saint2:
Korisnikov avatar
By ns.happy
meni ne smeta nista narocito, ovde sam da prekratim dosadu dok shtrebam. mozda mi smetaju (malo teska rec, vise me zasmejavaju) neki mali ljudi sto imaju ego u nesrazmeri sa ociglednim stanjem, ali boze moj. ovde bi psiholozi mogli da se zabave radeci, i to je tajna foruma, saren je do neba...
Slika
:happy:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Nanny Ogg
Originally posted by Renoir
pa, ne znam...

Molim te, ja izuzetno graciozno stalkujem Hlevdiju :D :namig2:
Cak sam to i obnarodovala postom :gitara:

:giggle:
E...sad ti je oprosteno

et toq!
:snob:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!