Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Isuse boze...Danijela se opet nacugala izgleda u sred bela dana :lol:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by MinaHarker
Nego, hajde da porazgovaramo o datumima... kraj juna?
Neeeeeeee ! :cupakosu:
Aj sačekajte sredinu jula, tamo oko (posle, npr.) Exita... :sweet: :molise:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Lakiboy_ns
I nacugana kad sam, ipak bolje poznajem gramatiku maternjeg jezika od tebe, bedo ljudska. Gmazu jedan ljigavi.
Nikada nisam mrzeo neku covekoliku egzistenciju kao sto tebe mrzim, fukaro klozetirana ! Dzigericu bi ti svoju dao, samo da nam propadne provod. Djubre ! :pljuje:
:nokti:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Paki
Ok... Ali je to deadline!

Datumi izmedju 20. juna i 15. jula u opticaju!

(napravimo anketicu u dogledno vreme)

Ljudi, jel da bude vikend ili odgovara bilo koji dan?
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by *deni*
I nacugana kad sam, ipak bolje poznajem gramatiku maternjeg jezika od tebe, bedo ljudska. Gmazu jedan ljigavi.
Nikada nisam mrzeo neku covekoliku egzistenciju kao sto tebe mrzim, fukaro klozetirana ! Dzigericu bi ti svoju dao, samo da nam propadne provod. Djubre ! :pljuje:
:lol: :smeh: Najsladja si Danijela kad histerisesh i pljujes tako :sweet:

LM rekao sam samo da ne iznosite tacan datum ovde na forumu nego na u2u jer znas da forum citaju i obrazovci i neo-nacisti i kojekakvi kreteni i da su oni u stanju da dodju tamo i naprave problem ako budu procitali ovde da se tamo organizuje neko okupljanje...izvinjavam se sto brinem :durenje:
Korisnikov avatar
By *deni*
Laki
Slusaj bre ti, majmune majmunski !
Tamo ima bar 50 ( slovima - pedeset ) razlicitih, posebno prirodnim zelenilom parcelisanih i odvojenih mini divljih plaza svakodnevno sa posetiocima, pa od koga ti ocekujes da ce doci da nagadja dan, vija i istrazuje gde je ko na tom velikom prostoru ?!?!?! Kad se zavuces negde, ni bog otac ne moze da te nadje. A kad je vece drustvo, samo glasovi odjekuju i cika i vika i moze se samo desiti da neko dodje zeljan da se pridruzi veselom drustvu.

Majmune jedan !!!
Korisnikov avatar
By Insorcer
micike, uvucite te kandze da ne bi radila "grickalica" :evilkiss:

Lepo se 'vatajte Mininog predloga o anketiranju zainteresovanih, da dodjemo do tog datuma bar. Da bi mogli kuke i motike organizovati na vreme:kopa:
Korisnikov avatar
By Paki
Ok... Ali je to deadline!

Datumi izmedju 20. juna i 15. jula u opticaju!

(napravimo anketicu u dogledno vreme)

Ljudi, jel da bude vikend ili odgovara bilo koji dan?
Dobra ideja, ali je postavi bez klasičnog pool-a kako ne bi iz dosade glasali oni koji neće ni doći.
Korisnikov avatar
By Zoe

Laki
Slusaj bre ti, majmune majmunski !
Tamo ima bar 50 ( slovima - pedeset ) razlicitih, posebno prirodnim zelenilom parcelisanih i odvojenih mini divljih plaza svakodnevno sa posetiocima, pa od koga ti ocekujes da ce doci da nagadja dan, vija i istrazuje gde je ko na tom velikom prostoru ?!?!?! Kad se zavuces negde, ni bog otac ne moze da te nadje. A kad je vece drustvo, samo glasovi odjekuju i cika i vika i moze se samo desiti da neko dodje zeljan da se pridruzi veselom drustvu.

Majmune jedan !!!

Kako ste vas dvojica simpaticni, a ti Danijelche posebno slatka kad si prgava.....:lol:
Korisnikov avatar
By Zoe
Moze, na u2u kad dodjemo do tacnog datuma........:up:
Korisnikov avatar
By sofia
Ako bude u julu i ja bih se druzila,ako dozvoljavate..... :zvizdi:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Naravno!

Na druzenje su pozvani svi, a kada se bude znao datum ja cu obavestavati po u2uima, tako da bi bilo dobro da svi koji su zainteresovani, to lepo i kazu...
Korisnikov avatar
By *deni*
Trebalo bi da vidimo i sta tacno zelimo da organizujemo.
Mozemo da idemo na full varijantu - rostilj, bastenske stolice na rasklapanje, lopte, peraja, motka i sl.
A mozemo i na jednostavniju - pice, motka i dobra volja.
Kako hocete, meni sve odgovara.
Imam jedan praktican ogroman ranac i planiram da ga nosim za ovu priliku. Moze i Minina motka fino da stane sa strane.
:B
Korisnikov avatar
By Zoe
Pa sta smo onda rekli za datum? :hmm:
Korisnikov avatar
By Zoe
Pa da, ne bi bilo lose i da se neki rostilj raspali........a mozemo i samo da blejimo, ali posto cemo se zadrzati par sati, moze da se ogladni, a pice svakako treba poneti.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Za sada je u opticaju period od 20. juna do 15. jula... sa tendencijom suzavanja na posle junskog ispitnog roka i oko exita...
Kontam da bi bilo lepo da se okupimo u jutarnjim satima, oko 10 najkasnije, svakako nosimo neku klopu (ne mora biti meso za rostilj, ali kako se vecina odluci), pice, tjebence, peskire (nemoj da se neko smeje i ima asocijacije :oklagija: ), kupatje gatjke i kostime, kondome, motke isl....
Korisnikov avatar
By Zoe
Uhh, tesko da cu ja da se okupljam oko 10h ujutru, ali svakako mogu da banem kasnije ako mislite da to bude celodnevni boravak?
Korisnikov avatar
By Insorcer
..i na kraju nishta! Prodje jul..evo se i avgust polako cedi, a kamenjar ostade neposetjen :D
Korisnikov avatar
By Daliborka
Moja dalja rođaka tamo ima skromnu vikendicu, ali nisam baš toliko s njom bliska, da bih mogla da joj se najavim sa društvom.
Sama bih još nekako i mogla da se najavim, a i onda bi se od mene očekivalo da dođem sa punim cegerima mesa iz mesare " Papak ", u kojoj sam zaposlena.
Zato bolje da ne idem nigde.
:)
Korisnikov avatar
By Insorcer
... ti laki mochish guzicu, a ne zovesh?

:evilgrin:

btw, smajli koji si upotrebio me strashno potsetja na nekadashnju "Tipovu reklamu :"zashto u lavoru?! ..uzivajte sa tipom na moru!"

..bash je bila androsexualna :giggle:
Korisnikov avatar
By *deni*
A što se niste do sada organizovali i otišli na Kamenjar ?
Ja sam, da vam pravo kažem, toliko radila ( i toliko i dalje radim ) , da prosto nisam stigla da se bavim organizacijom svega toga.
Bila sam i na liposukciji o trošku firme.
:blush:
Stesala sam se fest.
:dude:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Armand

btw, smajli koji si upotrebio me strashno potsetja na nekadashnju "Tipovu reklamu :"zashto u lavoru?! ..uzivajte sa tipom na moru!"

Omg...da sad sam se toga setio...bila je super :lol:
Sada cu to da iskoristim kao potpis. :D
Ja ne mochim jos nista ali za 3 dana cu i ja da osolim svoje dupence na hrvatskom Jadranu...I cant fucking wait :sladoled:
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by Armand

Omg...da sad sam se toga setio...bila je super :lol:
Sada cu to da iskoristim kao potpis. :D
Ja ne mochim jos nista ali za 3 dana cu i ja da osolim svoje dupence na hrvatskom Jadranu...I cant fucking wait :sladoled:
Tamo tjesh da se "salamurish"? ..pa , lepo se namochi ;)
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Eh, kada se napokon skupimo da vidimo Ribarsko Ostrvo, pri niskom vodostaju Dunava da se i nogicama pregaziti voda do Kamenjara. Samo tjemo malo da skvasimo stopala... :roni:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Dolazim na taj Kamenjar da za svoju "Status International Company" uradim istrazivanje :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!