Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
Nigde nisam rekla da te zene nisu ponosne na svoju sex orijentaciju, nisam ni rekla da su deep in the closet. Samo sumnjam da su autovane u nekim krugovima, jer bi to bilo ravno suicidu. I to jeste pitanje drustva an general. Medjutim to ne utice na njihov privatni lifestyle. Ne vidim da su one ista manje gay zato sto nisu autovane na poslu. I to sto nisu autovane na poslu/ u javnosti ih ne cini nepostojecim.
Recimo ni ja nisam javno autovana na poslu, tj nisam sazvala kolegijum da im kazem da sam gay, ali u ofisu ima bar 2 osobe koje privatno znaju da sam gay. Tako je i sa njima, otprilike.
Ne znam sta ti ocekujes? Da neko uspesan javno kaze da je gay i generalno sebi unisti razne sanse za napredak da bi ispalo da ovde takve zene postoje? Mislim wtf...
I dalje tvrdim da postoje.
By Bombina
jebo te jucer sam gledala dve devojke,jedna crna je spavala s curom,odmah je zatrudela ...nemogu da verujem da ce svemu lezbe da mogu izrode
bas mi se svidja serija,ta koja ima decka timija,ona izbegava timijem sto je zaljubila zenu nego timija...
By Paranoid Androgynoid
ja nisam izdrzala.. gledala juce danasnju i onu sledecu sa dvd-a :lol:
..sto ne znaci da necu gledati i veceras :smeh:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Uh, nakon visemesecnog odolevanja (a mozda je i cela godina prosla), uspela je jedna forumasica da me navuce na ovu seriju... i to u zlo doba, kad mi valja uciti... Libido mi se udesetostrucio. :sigh:
Korisnikov avatar
By anche
meni to lici na ono: 'sve cu radim samo necu ucim'. ali nije da serija ne prouzrokuje zavisnost.

sutra, ukoliko ne bude fudbala, nova epizoda :novinar:
Korisnikov avatar
By geeky_dork
cudno mi je da je gledam na tv-u posle toliko godina jurenja serije po netu.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
ima mnogo boljih serija na tu temu
britanska mistresses:obraz:
South of Nowhere
Sugar Rush...
etc:cool2:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ima da se obesim u ormaru, svega mi :closet:
Danas se ljudski isplakah sa Moirom u trecoj epizodi trece sezone. Jebao ih da ih jebao i Los Angeles, snobovke odvratne...

:pms:
Korisnikov avatar
By geeky_dork
treca sezona je ubedljivo najgora,osim mozda one scene sa shane i cherie pored bazena u cini mi se 5. epizodi.
:povez:
By J...
Najmorbidnija scena u trecoj sezoni je ona kada pored bazena "proslavljaju" Daninu prvu hemoterapiju i iznose rodjendansku tortu. Cak je i muzika psihodelicna. :astral2:
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by sleepingsun
ima mnogo boljih serija na tu temu
britanska mistresses:obraz:
South of Nowhere
Sugar Rush...
etc:cool2:
stvarno?
koliko ja znam mistresses uopste nisu lezbejska serija. lezbejska serija je serija koja ima za glavne likove lezbejke i obradjuje lezbejske teme :sudija:

uostalom mistresses se mogu pohvaliti i sintagmom 'the lezzers from hell'.

son je klinacka serija. ko je gledao beverli hils prepoznace, ali je lepo sto je glavni lik lezbejka. naravno ukoliko si ti tog uzrasta kao oni logicno je da ti budu zanimljiviji dogadjaji i prica koja se oslanja na srednju skolu.

sugar rush nije ni dozivela trecu sezonu.

etc?! da vidim sta jos imas da ponudis umesto l-word/a :)
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
meni je u SoN u sustini sranje, ali su glumice... :bale:

sve u svemu, L word je jedina serija gde je koliko toliko realno predstavljen lez zivot.. doduse, mozda na drugoj hemisferi, sa lezbejkama milionerkama(a pritom su frizerke i domacice ??) koje u svakom trenutku imaju kesa da odu do NY na par sati i slicnim fazonima.. ali ipak je to samo serija.

i ono sto je razlikuje od ostalih serija gde se javlja lez tematika, jeste da te zene ne zavrse na kraju sa muskarcima i gde zena nije uvek predstavljena kao neka histericna spodoba, sto je bio slucaj u nekim.
By xendrea
tibette rules.
nego ima l' ko ovu 5.sezonu da je voljan da posalje?imam prve 4.al 5. ne.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
xendrea, imam ja petu sezonu, pa posalji mi u2u sa podacima ako hoces da ti je posaljem postom....
Korisnikov avatar
By anche
e da lolita :)

bas sam je skoro videla u gods&monsters. super je sto je i ona u l word-u :up:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ne znam za vas, ali meni uzasno nedostaje Ivan... ustvari, Kelly Lynch...
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
ja sam taman zgotivila molly, i bas mi je bila preslatka onako na prvi pogled nabusita a u stvari skroz pogubljena, i onda je shejnoslava ditchovala :jbg:
Korisnikov avatar
By anche
shit happens jovana :(

meni molly uzasno lici na jednu lezbejku, tako da... nije sve izgubljeno ;)
Korisnikov avatar
By geeky_dork
ma verovatno ce da naprave tako da shane bude sa jenny. ali meni je super mia kirshner,tako da ni ta kaommbinacija nije losa.
By Swanheart
shane i jenny :lol:

ako njih dve budu bile zajedno na kraju ja cu na sred Terazija da urlam da sam lezba ( mozda u nekom trenutku nervnog rastrojstva )
Korisnikov avatar
By geeky_dork
ok,samo najavi kad da ne propustim urlanje:kokice:
By Swanheart
:lol:

ont.

Sejn ce ostati sama ili sa nekom matorkom
Jenny ce se nekim cudnim sticajem okolnosti vratiti u Marinin zivot :lol: ( ovo smesno zvuci )
Bet i Tina bi mogle da odu negde da zive srecno do kraja zivora vec u prvoj epizode nove sezone jer mi skacu po zivcima najstrasnije
Korisnikov avatar
By geeky_dork
za bet i tinu mi puca prsluk,smaraju od prve sezone sa njima.

sejn ce ostati sa dzeni:P,mada posle onog sto je uradila na kraju sezone,ko zna..

mislim da alis nece ostati sa tashom,mada me ni taj par preterano ne zanima.

dilan ce da se vrati u seriju da bi helena dobila hepi end.u stvari valjda ce helenu da vrate u 6. sezonu. :)
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 56
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!