Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Meni je banja u glavi i boli me sta ce ko da misli, kad se ja glupiram po ulici, u skoli itt... :P
Korisnikov avatar
By svejedno
Jednog drugara, koga sam imao obicaj cesto da srecem na putu do gimnazije, sam prilican broj puta sreo bas kada se smejao sebi u bradu..

Izgleda da to cesto cini.

..

Lm, kada god sam ga video da to radi, pre nego sto mu se javim, imao sam obicaj da ga posmatram kako ide ulicom i smeje se.

I to mi je jedna od najlepsih uspomena iz te srednje skole..

..

Kad god se setim njega, koji ide ulicom i smeje se jer se, ocigledno, setio necega sto ga radosti, ja se nasmejem tiho, u sebi, obradujem se - ne znam zasto, verovatno iz istog razloga zbog kog je i njemu dolazio taj osmeh na lice.

Prosto - zadovoljstvo izazvano zadovoljstvom. Lepota.
Korisnikov avatar
By V25
Mene često ljudi gledaju kao da nisam normalan iz postog razloga što sam gotovo uvek veseo i oran da lupetam gluposti, vrlo često samo meni razumljive i smešne. Uvek volim da preterujem kada je humor u pitanju.
Korisnikov avatar
By Zoe
Sa svime se slazem sto su rekli Andjelat, Eya, ali i Jukie i Ulix.......

Retko osecam potrebu da bas pevusim i skakucem po ulici, ali kada je osecam, to cinim, i da je osecam cesce to bih STALNO i cinila, ne bih dozvolila da me drustvene norme sputaju ni u cemu.

Nisi luda, naravno :dance:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by andjelat
To je pitanje?

Zasto kad neko ide ulicom i pevusi.. ima osmeh na licu,
zvizduce, raduje se...

.. zasto takvu osobu ostali na ulici posmatraju kao
da nije normalna?

Ja volim da idem i pevam ulicom, igram.. skakucem
tamo - amo.. jednostavno uzivam u prostoru i bojama
oko sebe...

da li sam ja luda?

:bouncy:

Isti problem.. hehe. Narocito ako imam slusalice, pa me pogodi pesma, eeeeeeee tada se nesvesno peva ( u tramvaju, na ulici..)..

Ako si luda i ja sam.. hehe
Korisnikov avatar
By hlaefdige
meni svejedno....mozes da si tmuran ili veseo pored mene...sve ja to kapiram....

..ne smeta mi...ne mislim da si zbog toga nekakav...uglavnom me se i ne tice previse....

...samo nemoj PRETERANO da insistiras da udjem u isto raspolozenje u kome si ti trenutno.....

...sigurno je da cu se potruditi da ne mracim nekome ko je vidno raspolozen, niti da na silu razveseljavam nekoga kome nije do toga....

..isto zelim i za sebe...
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by blabla-baby

Jedna moja komsinica je stalno zvizdukala, pevusila, skakutala dok bi se setala ulicom. U ruci je nosila stalno ogroman svezanj kjluceva.
I tako ja jednom prolazim, ona zvizduce i odjednom - TRAS tim sveznjem po mojoj glavi.
LM, zena je zaista bila luda.
:roflmao:
ovo je fenomenalno.
nadam se da nije previše bolelo. :)

:roflmao:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Ma jok, samo sam se par minuta teturao u mraku po sred bela dana ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!