Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by EgmontPrebaci ga da umesto na ulazu u klub radi na ulazu u toaletOriginally posted by PakiDaješ sebi previše slobode
Zla Milićevićeva, zla!
Originally posted by PakiOMG nisam nikada bio u wc-u na z.stanici ali sam chuo horor-price odatle a ti ga stalno spominjes i produbljujes moje strahove vezane za to mesto:uplasen:
Laki je prošao praksu još na železničkoj i super mu ide u wc-u Apartmana.
Originally posted by EgmontNe priznajem ja nista...ni batine me ne mogu naterati da progovorim....ali godisnja propusnica za klub Apartnman bi me mozda ubedilaOriginally posted by Lakiboy_nsPriznaj da se ložiš na njega i na toi-sex sa njim.
Znam
Ja sam pokusao da te zajebem i na taj nacin pomognem Pakiti da kontrolise ulaz u toalet ali nisam uspeo...avaaaaj
Originally posted by Lakiboy_nsČarima beogradske gay scene niko nije odoleo.Originally posted by PakiOMG nisam nikada bio u wc-u na z.stanici ali sam chuo horor-price odatle a ti ga stalno spominjes i produbljujes moje strahove vezane za to mesto:uplasen:
Laki je prošao praksu još na železničkoj i super mu ide u wc-u Apartmana.
S druge strane priznajem da sam vrsio nuzdu u wc-u na glavnoj autobuskoj u Beogradu jer sam tamo zadovoljan uslugom i higijenom a i ima brdo oglasa na vratima i plocicama koji mi ulepsavaju dan zbog nacina na koji su sroceni ka npr:pusim ko zmaj pozovi me ba
A u wc-u kluba Apartman sam boravio malo cesce usled moje slabe beshike ali sam se u njemu ponasao kao savrseni dzentlmen....pa bio mi je u gostima rodjak iz HR pobogu....nisam mogao da mrdnem od njega a ne da ordiniram po wc-u
Originally posted by Lakiboy_nsKad bi samo znao šta te čeka na putu do godišnje propusnice...Originally posted by EgmontNe priznajem ja nista...ni batine me ne mogu naterati da progovorim....ali godisnja propusnica za klub Apartnman bi me mozda ubedilaOriginally posted by Lakiboy_nsPriznaj da se ložiš na njega i na toi-sex sa njim.
Znam
Ja sam pokusao da te zajebem i na taj nacin pomognem Pakiti da kontrolise ulaz u toalet ali nisam uspeo...avaaaaj
Originally posted by ZoncheNe secam se bas da si me povukao, ali jesmo se nekako brzinski pokrenuli iz tvog kutka ka glavnoj sobi
Kako je samo odjednom poceo Radar, a ja stojim sa Renoirom i kao "Jao sto ovo podseca na Britney" a onda sam decka povukao da djuskamo mislim da mu je ruka otpala
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!