Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Marvinpa nisam bash mogla da nadjem neku lepu sliku gde je obuchenOriginally posted by tinkerbell
Konacno da je neko otvorio temu... Bash sam htela da pitam 'ima li ovde mushkaraca?' ... a onda sam se setila...![]()
Reče ona pa postavi fudbalera ni manje ni više nego u gaćama!!!
![]()
![]()
![]()
Originally posted by bigirlA gde su ti "..." u ovom postu?
Nema mi Engleza... jbg... Backup varijanta su mi Španci i Holanđani, malo manje volem Portugalce i Nemce, ostale ni ne primećujem... Cenim da će u finalu biti Španija - Holandija...
(Jesam li ja to opet počela da stavljam previše "..." u postove?)
Originally posted by geeky_dorkZašto te to čudi(lo)? Švajcarci imaju dosta brz tim koji na prvom mestu igra kao tim, bez zvezda i zvezdica. Verujem i da bi pobedili Turke da nije bilo onako očajno vreme u prvom poluvremenu. A i onaj gol na kraju je bio čista sreća, lopta okrznula nekog i promenila pravac, beda.
svajcarska vodi protiv turske 1:0![]()
Originally posted by geeky_dorkGeografski gledano, da. Ali fudbalsko, taktički - ne. Švajcarci su, rekoh već, brz tim, akcije su im brze, gledaju da iskombinuju što više kratkih pasova i na kraju ga onako školski zabiju, AL' se po onoj vodi klizaše kao blesavi. Turci su pucali odmah čim spaze loptu. Tako i dadoše onaj frljoka gol.
a mislim da je i vreme vise odovaralo svajcarcima nego turcima.
Originally posted by west endje vidiš hrvatski navijači su proglašeni za najbolje na euru...bilo sam na obje utakmice i bilo je predobro napili se sa švabama
cestitke Hrvatima na pobedi nad Nemackom ali Hrvatski navijacinjihovo skandiranje tokom utakmice; ZA DOM SPREMNI
![]()
Originally posted by carlstadda, kakve?
a kakve veze ima ronaldovo orgijanje sa eurom
Originally posted by bigirlto im je za materacija od pre dve godine:backstab:
A što mi je drago što su ga lopuže žabarske ispušile!![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!