Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by *STATUS*a sta meni fali
joj nemoj molim te...
lepo sam te zamolio da taj vibrator koji imas samo ti koristis... i da meni ne treba
Originally posted by ZwezdicaMa jok, nego je istrosio sve varijacije na temu HIV-a koje je njegov britki um mogao da smisli, pa se iz "HIV aktiviste" preobratio u lez modnog komentatora:doh:
Ti si iz Beograda STATUS?
Kakav smor, mogu da te sretnem negde u gradu !
Jbt sta je tebi sa tim temama o lezbejkama?
Da neces mozda da postanes jedna od njih pa se brines sto ne depiliraju pazuh ili je ovo jos jedan nacin da se "nekome" uvuces u bulju?!?!
Originally posted by *STATUS*U pravu si, ipak si ti SAMO FORUMASKA VIRTUELNA "VELICINA" !!!
Zwezdica, toliko ih boli da je ova tema definitivno za samo par dana oborila sve rekorde i dosla do cetvrte strane....
toliko o tome da ih ne zanima....
uostalom, sta ima jedna forumaska velicina, poput Statusa, da se raspravlja sa nekom tamo Zvezdicom... ovde se zna ko je ko... zna se ko je macka a ko pacov
Originally posted by allexa37
higijena je nešto drugo i oni koji ne vode o njoj računa su mi definitivno fuj.
Originally posted by Angelina777Ja se slazem sa Angelinom, i ne mislim da je autor teme imao nameru da uvredi bilo koga. Vrlo je bitno voditi racuna o svom izgledu, higijeni. A stil je vec nesto drugo, svako ima pravo da se oblaci kako zeli. Ne moraju sve devojke nositi stikle i sminkati se ako im to ne prija, bile one lezbejke ili ne. Ja sam, na primer, i kuci tip-top, sto ne znaci da tako treba da budu sve devojke. Meni je nezamisliv zivot bez stikli, ali se zgrozim na ribe koje ih nose a da pri tome ne znaju da hodaju na njima. Onda je bolje da obuju patike. I ko jos volin tonu sminke na nekoj cici? Fuj... Moj zakljucak je da treba biti cist i uredan pre svega, a svoju garderobu treba znati da nosis, pa bila to mini suknja ili trenerka, visoke potpetice, baletanke ili patike, kravata- manje vazno... Car je u tome da svako ima nesto svoje, neki licni pecat.
Vi svi na ovoj temi pravite uprošćavanja, generalizacije i stereotipe kojih se navodno i same gnušate, tako da ne znam što kritikujete autora. Počev od anche, pardon sixmadcatz, koja vrši diskriminaciju jednog zanimanja, govoreći da su prodavačice nužno neobrazovane. E pa u govnjivoj zemlji u kojoj živimo, mnoge devojke koje završe fakultet ili ga još studiraju rade po buticima, kako bi zaradile novac za hranu ili neko vreme radile kako bi mogle da isfinansiraju plaćanje ispita (nemojmo sad kao Šešelj koji tvrdi da ko ne završi u roku treba da bude ubijen). Ja sam sama radila u butiku pre nekoliko godina, i nisam prošla seminar za mlade lezbejke, istina je, bar ne van Iksa. Da bismo stigli do diskriminacije negovane lepote u postu m tri tačkice, u eseju o njenom putešestviju na izuzetno visokim štiklama po modnim pistama koje verovatno gleda teleskopom, da bi jedino što u njenom postu ima veze sa ovom temom bila generalizacija, uprošćavanje i banalizovanje. Ja mogu da kažem da postoji armija štancovanih žena koje izgledaju sve na isti kalup po klubovima, ili makar mala vojna formacija, i da budem isto toliko u pravu, koliko i vi, tolerantne, koje ste se obrušile na autora teme koji se, o zaboga, usudio da postavi vama mrsko i bolno pitanje. Nećemo ništa postići time što ćemo pljuvati po tuđem mišljenju, a ako je i glupo, pa znate šta, niste ni vi neke pametnice, pa da sam videla skoro jednu smislenu temu u Estrogen Fixu. Ali zato kad treba neko da se napljuje odmah se grupišete u paravojne formacije. Toliko o toleranciji.
Originally posted by the1whowishedIstina.
Ne moramo bas o higijeni, jer mi je upravo palo na pamet da podelim svoje providjenje sa vama:
muskarac nikada ne moze biti neuredan na nacin na koji to zena moze biti. E to je strasno.
Originally posted by JovanaaaNe znam o cemu govoris.
Ali muskarac nikada ne moze biti lep, pozeljan i sexy koliko to zena moze biti... E tome treba da tezimo...
Originally posted by iWannaImala sam ja u srednjoj jednu smrdljusu, sedela je u poslednjoj klupi pa smo se svi tukli za prve redove:drama: Hvala Bogu na mom losem vidu pa sam odmah sela u prvu klupu...
ja sam upoznao jednu smrdljivu ribu koja me je u momentu onesvestila. nije bila lez. ali vidim pricate i o higijeni.
Originally posted by JovanaaaO tome ti govorim.
..., ali, bar meni, On ne moze nikada biti lep i pozeljan kao Ona.
Originally posted by mish_beliMislim da je bolje pitanje ko se juce kupao, jer je bilo hladnije nego danas, a, koliko sam skapirala, forumasi se znatno redje kupaju kad je hladno.
hajde sad iskreno - ko se danas kupao?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!