- 09 Jun 2008, 23:15
Kul mi je kad sam sama, kul mi je kad sam u vezi (ne mislim bilo kakvoj vezi, kul mi je u vezi u kojoj sam). Ne mislim da sam izgubila ista od svoje individualnosti, da sam icega bitnog morala da se odreknem, nekako ovo je prva veza koju imam u kojoj sam u potpunosti u stanju da budem ja, a da to nikog ne ugrozava. Nekako ovo je doslo samo kao plus. Ne znam, valjda smo obe dovoljno svoje da se ne zagubimo u tome "mi", i da mozemo da budemo mi, a da to ne predstavlja neki problem. Nemam pojma, nekad kazem ja, nekad kazem mi, u zavisnosti na sta se odnosi. Ja upravo slusam Kejva, a mi cemo sutra ili prekosutra ici na veceru, a ona je valjda kod svoje kuce sad, i ko zna sta radi. Whatev. Ne znam, ona mi je u startu delovala kao neko ko ce mi dozvoliti da zadrzim svoju slobodu da budem ja i dati mi dovoljno prostora da mogu normalno da funkcionisem, s druge strane i ja se trudim da joj pruzim i sigurnost i slobodu. I nekako smo se jos na pocetku dogovorile (ona je potegla temu, actually) da se ne mergeujemo, sto i meni odgovara. Mislim, u sustini treba da smo obe slobodne da imamo i svoj neki nezavisan zivot u meri koja nam je potrebna, i u meri koja ne ugrozava opstanak te nase veze. Recimo, njoj je u ovom trenutku potrebno vise slobode nego meni, valjda sam se ja izivela, pa mi nista ne smeta, a bogami i ja umem da budem naporan u pm. U svakom slucaju, ne mislim da ja pripadam njoj niti ona meni, ali je super sto smo zajedno, i treba da budemo zajedno dok god smo u tome obe srecne, i da je ok ako zelimo da pripadamo jedna drugoj. Nemam pojma, ne osecam se 'zavezano' u smislu zarobljeno, tu sam svojom voljom i lepo mi je. A sto se vezivanja tice, za nju sam se bas brzo vezala. Jbg, i nisam nista izgubila time. Prosto ne osecam se ucenjenom i uslovljenom, medjutim znam koje stvari ne bi trebalo da radim da je ne bih povredila, te ih voljno ne cinim.