Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Nisam bio ali sam cuo raznorazne price o Kamenjaru.
Mislim da postoji jedan deo plaze gde su iskljucivo muskarci...i citav grad zna da je to mesto okupljanja homoseksualaca.

LM meni su preterane guzve na Strandu u sezoni i gomile vristecih klinaca i napizdjenih klinki pocele da smetaju tako da bi mi odgovarala neka mirnija i vise cool plaza ali sam cuo i razne lose price o Kamenjaru.
Napr pretroslog leta sam cuo da je neki matorac silovao nekog klinca pa je onda otac od tog klinje bio tamo na plazi trazio tog coveka sa pistoljem po plazi i zbunju okolo.
Zatim da ima gomila napaljenih matoraca koji cim se pojavi neko novi ko je zgodan bulje i bukvalno ga prate i uhode po plazi i slicno...sad ne znam da li je istina ali tako cuh :peca:
Korisnikov avatar
By Insorcer
'ajde bre Laki, pa valjda si do sada nauchio da se odbranish i to bez prekomerne upotrebe sile :smiling:

Ako ne smesh sam, evo se ja dobrovoljno javljam da ti budem vodichem :friends:
Korisnikov avatar
By Paki
Laki, Kamenjar je sto put' gori od wc-a na železničkoj stanici! :shok: :uplasen:

Nije to za tebe, ne, ne... :closet:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Gore od wc-a na zeleznickoj :uplasen:

A ja mislio da ne postoji nista gore od toga

A kakva je plaza?
Jel nema trave i mulja u vodi tamo.
Jel postoji tus da se istusiram posle smrdljive dunavske vode?
Jel ima da se kupe mekike za 100 dinara ko na shtrandu :lood:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Armand
'ajde bre Laki, pa valjda si do sada nauchio da se odbranish i to bez prekomerne upotrebe sile :smiling:

Ako ne smesh sam, evo se ja dobrovoljno javljam da ti budem vodichem :friends:
:grin:
Korisnikov avatar
By ns.happy
mekike :love: pa oni kolutici sa cokoladom... :yay:
Korisnikov avatar
By Insorcer
mhmmm, josh ako ima "hlaadno pivo, "koka-kola", juuuuupiiiii" prodavaca/chica :grouphug:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
...i najbitnije od svega...dobrih frajera u uskim kupacim :giggle:

A to za mekike sam aludirao na to da na Shtrandu preteruju da ne kazem j*bu keva sa cenama te klope tipa porcija pomfrita u kome ima jedna saka krompirica za koga je upotrebljeno dva cela krompira 120 din ili te mekike koje su obicno brasno koje pliva u ulju isto oko 100 dindzi...mislim klepanje po usima klasicno :nope:
Korisnikov avatar
By Zoe
Auu :wow: preteraste ga,brate!

Mekike, americke krofnice, tusevi.........za vas je Strand :sudija:

Ovo je, bre, cista netaknuta priroda, koliko ja zakljucujem, mi cemo rostilj da raspalimo, sirimo prirodne mirise, isto tako cemo da mi jurimo te sto jure druge (a bice nas dosta, fala Bogu), i tek ima da se cuje o Kamenjaru posle nas! :lukavi: :lol: :hiphip:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Slika

Ovaj prelepi zalazak sunca je uslikan na Kamenjaru i to sa splavcica neke kafanice (valjda je to ta Machkova, koju deni pominje).
Ja bas i nisam za raspaljivanje vatre na javnim mestima, jer ni ne znam da to radim, to je ionako muski posao :nokti:
Ali zato mogu da nosim pitje... ili da komandujem....
Korisnikov avatar
By Insorcer
Srrrceeee :sweet: ..pa tebi tjemo ,razume se, prepustiti komandne aktivnosti :pionir:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja cu doci pod uslovom da se bude pustala ovakva muzika :lol:

Iako je offtopik moram da postavom spot za pesmu...>hej mladicu bas si shik< kojeg upravo iskopah na youtube :lol: .....obratiti paznju na outfit Dragane.M u spotu i najfabulozniju crvenu haljinu i crvene cizmice koje ste ikad u zivotu videli :rotflmao:
''
Like OMG :lol:
By ~ Le Saint X ~
hahaha

LAki posao denijevim stopama!

Priznaj LAki da je ovo pocelo muvanje Denija da ti malo vise izadje u susret na KAmenajru

et toq!
:snob:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Priznajem :D
Imam neopisivu zelju da me Deni vija po kamenjaru i peva za mnom:hej mladicu bas si shik :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Momci, momci !!!!!!!!
@
Renoir i Laki

Bez humora i prevremenog gicanja, momci ! :neto:
Gicaćete se i zbijati doskočice kad za to bude vreme.
Do tada - konstruktivni predlozi i ideje. :yes:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by *deni*
Momci, momci !!!!!!!!
@
Renoir i Laki

Bez humora i prevremenog gicanja, momci ! :neto:
Gicaćete se i zbijati doskočice kad za to bude vreme.
Do tada - konstruktivni predlozi i ideje. :yes:
Tako je.
Za sada, Laki je predlozio da ga *deni* vija po Kamenjaru i peva za njih hej mladicu....
Usvaja se ili odbija?

Nego, hajde da porazgovaramo o datumima... kraj juna?
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by MinaHarker
...Nego, hajde da porazgovaramo o datumima... kraj juna?
Sto se mene tice, moze.
:yes:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Moj ptredlog bi bio samo da ne iznosite nikakve tacne detalje o mestu, danu, vremenu ovde na forumu da svi mogu da citaju...da vam se ne bi desilo da imate nepozvane goste u vidu lokalnih kretena, kvazi-patriota homofoba :ua:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Lakiboy_ns
Moj ptredlog bi bio samo da ne iznosite nikakve tacne detalje o mestu, danu, vremenu ovde na forumu da svi mogu da citaju...da vam se ne bi desilo da imate nepozvane goste u vidu lokalnih kretena, kvazi-patriota homofoba :ua:
A cekaj, mislis da bi lokalne patriote i homofobi bili zainteresovani za to okupljanje ?
Imas pravo, mozda bi bili zainteresovani da dodju i pare ochi, gledajuci u poluobnazhene dude Zoe, Eye i Mine Harker, nasih krasotica. :sweet:
:ogledalce: :dude:
Pa neka dodju, ali neka ponesu neko ekskluzivnije pice, pa ce Minira Harkeri mozda i da im odigra jednu shotu.
:vrcka:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
A cekaj, mislis da bi lokalne patriote i homofobi bili zainteresovani za to okupljanje ?
Imas pravo, mozda bi bili zainteresovani da dodju i pare ochi, gledajuci u poluobnazhene dude Zoe, Eye i Mine Harker, nasih krasotica. :sweet:
:ogledalce: :dude:
Pa neka dodju, ali neka ponesu neko ekskluzivnije pice, pa ce Minira Harkeri mozda i da im odigra jednu shotu.
:vrcka:
:smeh:

Ne brini se Laki, ponecu ja svoju motku
Slika
Pa da vidim lokalne dilkose koji budu hteli da diraju moje drugare.....
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Dobro...ja samo kazem da ne iznosite precizne detalje ovde...ne bih voleo da citam vesti o incidentima na Kamenjaru u crnoj rubrici. :zabrinut:
Korisnikov avatar
By *deni*
Dobro...ja samo kazem da ne iznosite precizne detalje ovde...ne bih voleo da citam vesti o incidentima na Kamenjaru u crnoj rubrici. :zabrinut:
Prvo !
Za citanje vesti u crnoj rubrici sam zaduzena JA, a ne ti ! To je prvo.
Drugo , nemoj bre vise ovde da prenosis raznorazne traceve, babo ona jedna ! Nista od toga sto si napisao nije se desilo. Tracaro jedna neizrajcana i zajedljiva !!!
Trece - Pakita lepo gore napisa - Nije Kamenjar za tebe. Ne, ne, ne, ne
Cetvrto -
Sikter !!!!
:oklagija: :pljuje:
Ti ces meni ovde da prosipas novosadske klosharske fazone, tetko jedna klozetirana.
:oklagija:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Prvo !
Za citanje vesti u crnoj rubrici sam zaduzena JA, a ne ti ! To je prvo.
Drugo , nemoj bre vise ovde da prenosis raznorazne traceve, babo ona jedna ! Nista od toga sto si napisao nije se desilo. Tracaro jedna matora zajedljiva !!!
Trece - Pakita lepo gore napisa - Nije Kamenjar za tebe. Ne, ne, ne, ne
Cetvrto -
Sikter !!!!
:oklagija: :pljuje:
Alo! nema svadjanja!
Vec smo se dogovorili da se na Kamenjaru vijate uz pesmu!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!