Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By *STATUS*
Sta je to sto zene zatvara u kucu?

Da li je moguce da je zaista mnogo manje lez devojaka od muskaraca ili je problem u njihovoj povucenosti i zelji da se ne eksponiraju....

malo malo, pa momci zavrse na chatu u potrazi za seksom i brzom zabavnom... lez devojke to rade, ali mnogo redje...

malo malo pa tipovi pricaju o seksu, u velicini , tehnici, duzini trajanja seksa.... zene o tome pricaju jako retko....

stekao sam utisak da vecinu lez devojaka nesto muci, ali ne znam sta.....

da li se devojke boje eksponiranja ili ih je zaista mnogo manje.... ?
Korisnikov avatar
By Modesty
Ne mislim da nas je manje,čak naprotiv a to što manje pričamo o stvarima koje si naveo(rečiću po sebi) možda što smo suptilnije,i ako nije to onda smo možda senzibilnije a i drugačiji nam je mentalni sklop.......u biti ne vjerujem mnogo u pravila i generalizaciju osobito ne ljubskih bića i njihovih potreba...rekoh pišem po sebi....mene osobno mnogo ne zanima koji broj grudnjaka nosi neka žena ,koliko joj je dupe jer preferiram nešto drugo a to je ono što slutim iz žene,njen senzibilitet uz naravno iole pristojan izgled.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Devojke koje su istopolno orijentisane su kao i heteroseksualne devojke uglavnom manje napadne i vise povucene sto se tih stvari tice nego momci ne pricaju javno i direktno o tomre...i dobro je tako.

Zamisli kada bi i vecina devojaka Status bila tako napaljena kao ti i pricale samo o sexu, velicini, duzini i slicnom stvarima...mislim da bi to bilo previse za podneti za sve nas :lol:
By Çâðê_DUP
Ne mislim da nas je manje,čak naprotiv a to što manje pričamo o stvarima koje si naveo(rečiću po sebi) možda što smo suptilnije,i ako nije to onda smo možda senzibilnije a i drugačiji nam je mentalni sklop.......u biti ne vjerujem mnogo u pravila i generalizaciju osobito ne ljubskih bića i njihovih potreba...rekoh pišem po sebi....mene osobno mnogo ne zanima koji broj grudnjaka nosi neka žena ,koliko joj je dupe jer preferiram nešto drugo a to je ono što slutim iz žene,njen senzibilitet uz naravno iole pristojan izgled.
ali kakve to sad veze ima sa izlascima??! niko te ne bije po ushima da u diskoteci pricas o seksu.
Korisnikov avatar
By Modesty
pa u mom slučaju a samo o sebi i pišem,ima veze...živim u relativno maloj sredinu u kojoj u diskotetu idu samo oni do jedno 25g. i stariji muškarci...tamo definitivno nemam šta tražit....a već sam na nekoj temi pisala,da sam u drugoj sredini,većoj,nikad mi ne bi bio problem naći to što želim i izlaziti na mjesta i partije gdje se skupljaju sl. meni.
Korisnikov avatar
By m..
Mene nista ne muci. Ja sam svuda. Danas sam videla 3 fine lezbejke i 4-5 finih pedera i jos poneku strejt personu.
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by *STATUS*

malo malo, pa momci zavrse na chatu u potrazi za seksom i brzom zabavnom... lez devojke to rade, ali mnogo redje...

malo malo pa tipovi pricaju o seksu, u velicini , tehnici, duzini trajanja seksa.... zene o tome pricaju jako retko....

stekao sam utisak da vecinu lez devojaka nesto muci, ali ne znam sta.....

jeste.. muce nas ovakvi kao ti, spodobe koje jedino o cemu umeju da razglabaju su a/s/l dimenzije.. a onda i one druge privatnije, ako ti uopste znas sta je privatnost ili svakom ko te startuje na chat-u izneses info o duzini, debljini i dubini. :fancyklap:

ti si decko opsednut besmislenim i uberidiotskim generalizacijama.
to sto "momci malo malo pa zavrse na chatu u potrazi za seksom i brzom zabavom" cini mi se odaje utisak da, actually, njih nesto muci.. ali gle cuda, ja takve momke ne znam! pa, u cemu je onda problem? :trep: ili sam ja pala sa jagode pa udarila u poveci kamen i zadobila teske ozlede mozdanih struktura.
umrla bih od hormonske implozije ali zenu na chatu ne bih trazila.
a to znaci da me nesto muci?!

zini da ti kazem! :tange:

boze me sacuvaj ovih tema i mozgova koje iste smisljaju i imaju hrabrosti da postavljaju. e to je impresivno!
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
A bre, statuse ti se bacio u analiziranje zenske psihe :fancyklap:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
A potpis ti je taaaaaaakva laz....treba ga zakonom zabaniti!!!!!!!!

:avalon:

:lol:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Mogu li ja da postavim pitanje koje sigurno sve nas zanima?
hvala

Status, dusho, sta tebe muci???

lezi na sofu i pricaj..:lood:
Korisnikov avatar
By Delete
Od ovoliko odgovora na temu, samo bali broj onih koji se ne bave Statusovom licnoscu nego temom.

Prvo pitanje koje se odnosi na zatvranje zena u kucu je neumesno. Tvrdim da su lezbejke manje zatvorene nego muskraci. U prilog tome ide i cinjenica da su u nasoj sredini lezbejke mnogo vise drustveno prihvatljive nego gay muskarci.

Lezbejka, da bi nasla partnerku ne mora neminovno da ide u neki klub da bi nasla neku devojku za avanturu, vezicu ili vezu, ne treba joj toliko hrabrosti (ili ludosti) da na ulici drzi za ruku, ljubi i grlu svoju devojku, kao sto je to slucaj sa gay muskarcima. Znam mnoge devojke koje na faxu, u citaonici, kaficu, koncertu...nadje druguistopolno orijentisanu devojku, a da ni jedna od njih nikad nije ni krocila na neko zvanicno lgbt mesto. I tako godinama mnoge lezbejke funkcionisu.

Chat...zasebna prica...nemam objasnjenje. In general, znam mali broj lezbejki koje uopste u zivotu funkcionisu po principu "hvatanja na prepad", u isto vreme mi se seksa kad i tebi, neko od nas ima praznu gajbu i `ajmo...mislim da ma koliko mi tezili razbijanju nametnutih nam drustveno prihvacenih normi ponasanja, i dalje Balkan u nama ima znacajnu ulogu da za zenska usta nije psovka, pricanje o gabaritima, pozama i dr.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!