Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
To je jedna specificna scena u Novom Sadu, a funkcionise u punom jeku u letnjim mesecima.
Divlje plaze, zaklonjene gustim zelenilom, a do nekih se stize pravim kozijim stazicama...
Za moj pojam vrlo romanticno...
Dok prolazite glavnim puteljkom i birate gde cete da se spustite, nemojte se iznenaditi ako naidjete na nekog muskarca, koji od garderobe i aksesoara ima samo slamnati sesir na glavi. Nemojte se iznenaditi ni ako vas priupita koliko je sati i namigne vam. ;)
Neke od tih plaza su nudisticke, ima i zena, kupaju se gole...
:roni: :sise:
Sve u svemu, vrlo opustena i prijatna letnja atmosfera.
Ja cesto odem, a ova sezona je tek pocela...
:kupanje:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
propustio si da istakneš i da je to novosadski jebarnik. :giggle:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by 2Q2Bstr8
propustio si da istakneš i da je to novosadski jebarnik. :giggle:
Izmedju ostalog je i to sto kazes...
Svakom po ukusu i volji.
:roni:
Korisnikov avatar
By Zoe
Nisam bila, ne znam ni kako se tamo stize..........mozda da objasnis, Deni :kokice:
Ima li tamo finih mesta za kupanje? Ima li lepe prirode? Je li to negde kod Ribarca?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pa to ti je na samom kraju ulice Heroja Pinkija. iz Cara Dušana pređeš onu novu raskrsnicu (znači ne skrećeš desno u tu novu ulicu) i Heroja Pinkija ti je ona ulica desno što ide na Telep. :)
Korisnikov avatar
By Zoe
Aha :)

A ima li tamo i "finih" ili je jebarnik glavom? :lol:
Korisnikov avatar
By KiWi

Ja i jebarnici sada retko stajemo u istu rečenicu. Bilo nekad, sad se pripoveda.

Nek samo uživaju oni koji žele, ne osuđujem, ne podržavam ... :D
Korisnikov avatar
By Zoe
U centru grada skoro imas i neke druge, naravno Deni nas je o njima obavestavao :giggle:
Ovo je Telep onda........
Korisnikov avatar
By *deni*
Najzgodnije je ipak ici biciklom ili jos bolje kolima, jer nije to bas tako jako blizu, kao sto moze da deluje kad se procita tukjuttubistrejtov putokaz.
Mada i peske se relativno brzo i jednostavno stize, samo je pozeljno onda poneti neki suncobran ako je bas jako sunce, jer ima jedan brisani prostor koji valja preci, a kad sunce upece, to bas i nije tako prijatno. :vruce:

Valja reci i da je kafana " Machak " ranijih godina bila deo chuvenja i zastitni znak provoda na Kamenjaru.
:pivce:

I nije to nikakvo ozloglaseno ni sumnjivo mesto, da se razumemo... U okviru tog Kamenjara je i eminentno vikend naselje sa veoma luksuznim vikendicama.
:yes:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Renoir
ju...pa zar je taj jebarnik u centru grada skoro?
:shok:
U Novom Sadu je sve "u centru grada skoro" :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Marvin
Originally posted by Renoir
ju...pa zar je taj jebarnik u centru grada skoro?
:shok:
U Novom Sadu je sve "u centru grada skoro" :)
Istina i Bog ! :yes:
Korisnikov avatar
By *deni*
A i to sto se potencira da je to jebarnik...
Istina je da se i to tamo radi, ali tamo mozes raditi i gomilu drugih prijatnih stvari.
Proslog leta sam jednom prilikom bio tamo sa nekom ekipom, pa smo pravili rostilj, pili, pevali, kupali se, valjali se po mokrom pesku...
Ja obozavam, recimo, bos da gacam po mokrom pesku i da se valjam po plicaku, a okolo priroda i samo priroda...
:yay:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by *deni*

I nije to nikakvo ozloglaseno ni sumnjivo mesto, da se razumemo... U okviru tog Kamenjara je i eminentno vikend naselje sa veoma luksuznim vikendicama.
koliko ja znam, vlasnik Rodic imperije je izgradio sebi tamo vikendicu :D

inace, dugo nisam bila na kamenjaru, ali sam obozavala da idem u cruising sa drugarima.... zezanje i opustanje su maximalni :joint:
Korisnikov avatar
By EYA
vidim :sunce:

hoces da me vodis jedan dan, sad preko leta ?
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by EYA
:klap:
Dogovor pada !
Ja pokusavam da nagovorim Marvina, Minu i ovu finu ekipu sa Foruma da i oni krenu, pa bi zgodno bilo da se nadjemo na svima najzgodnijem terminu i da ondak uprilicimo tokom ovog leta jedan grupni forumski odlazak na Kamenjar, sa sve rostiljem i ostalim rekvizitima.
Eto ocas posla skovanog sjajnog plana za jedan dan leta 2008.
By ~ Le Saint X ~
pa, ajd pozovite i nas iz BG-a
da se pridruzimo

sednemo u neki kombi/mini bus

i idemo

:skuter:
:opatica:
Korisnikov avatar
By *deni*
A sta ce ti kombi, ili mini bus, naopako ? Jeftinije i jednostavnije vam je vozom da dodjete.
Cuj, kombi...
:roll:
Prosipas urbane fazone, Rene, je l` da ?
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by *deni*
Originally posted by EYA
:klap:
Dogovor pada !
Ja pokusavam da nagovorim Marvina, Minu i ovu finu ekipu sa Foruma da i oni krenu, pa bi zgodno bilo da se nadjemo na svima najzgodnijem terminu i da ondak uprilicimo tokom ovog leta jedan grupni forumski odlazak na Kamenjar, sa sve rostiljem i ostalim rekvizitima.
Eto ocas posla skovanog sjajnog plana za jedan dan leta 2008.

:grouphug:

vozom, nego sta, i to bez kupljene karte :up:
Korisnikov avatar
By *deni*
:smeh:
Pa da.
Mi bar znamo kako se to radi.
:lol:
Korisnikov avatar
By sofia
`Ocu i ja!
Gde da se upisem?
Korisnikov avatar
By Insorcer
Samo neka ste se na swerc navadile :njanjanja:

LM, zovnite kada bude planirano roshtiljanje i pratjakanje da i Armand svoju zadnjicu premijerno pozicionira u kamenjarskoj, debeloj 'ladovini :spank:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
joj, sad svi zapeli za jebarnik. ja sam samo dopunio denijev post, shvatite to samo kao jedan od mnogih epiteta koji opisuju Kamenjar.

i da, nije blizu, Heroj Pinkijeva je prilično dugačka. a onda kad se popneš na nasip imaš još do vode. ali je asfaltirano, tako da nije problem.

@Zoe: kakva si ti to Novosađanka, pa da nisi bila na Kamenjaru? ;)
Korisnikov avatar
By *deni*
E dobro...
Posto smo sve razjasnili u utvrdili da postoji zainteresovanost da se oformi jedna fina forumska ekipa za provod na Kamenjaru ovoga leta gospodnjeg , ostaje nam da celu ideju sprovedemo u delo.
Ima, dakako, jos vremena, tek je pocetak juna, a vi se polako povezujte, ko je s kim dobar na u2u, pravite nacrte planova, ne budite lenji gotovani... pa cemo tamo negde polovinom jula, ili vec kad se pojave obrisi konkretnih planova i predloga, da dignemo ovu temu i da finisiramo plan.
:B
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja cu da se prijavim za ovo, ali sa rezervom........... :crveni:
Ne mogu da garantujem da cu biti prisutna, ali rado cu ucestvovati u praljenju plana, pa ako bas ispadne da u to vreme ne mogu, nema veze, sta cu, jbg.......
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!