- 08 Jun 2008, 15:10
Nedeljom u ovo vreme, na Pinku se emituje kolazna emisija " Grandovi shampioni ", sa defileom karakteristichnih kandidata koji su se pojavili na dosadasnjim Grandovim audicijama za nove zvezde, ali nisu proshli u finale.
Bude tu mnogo smeshnih likova, a mnogi smatraju da je ova emisija sprdnja na racun tih ljudi i da se oni omalavazavaju u njoj.
Ja tako ne mislim.
Svi ti ljudi su svojevoljno dosli na audiciju i pristali da njihovi nastupi budu snimljeni.
Drugo, u emisiji se ne pustaju nikakvi montirani efekti koji bi bili sracunati da izvrgnu ruglu ove ljude.
Vide se kandidati tacno onako kako su sami odlucili da se predstave.
Trece, mislim da je tim ljudima cak i drago sto se emituju u toj emisiji. Neki od njih su do sada emitovani i po desetak puta, kao sto je ova tetka Slobodanka Radojevic, ciji snimak upravo ponovo ide.
Sta vi mislite, ako uopste nesto o ovome mislite ?
Bude tu mnogo smeshnih likova, a mnogi smatraju da je ova emisija sprdnja na racun tih ljudi i da se oni omalavazavaju u njoj.
Ja tako ne mislim.
Svi ti ljudi su svojevoljno dosli na audiciju i pristali da njihovi nastupi budu snimljeni.
Drugo, u emisiji se ne pustaju nikakvi montirani efekti koji bi bili sracunati da izvrgnu ruglu ove ljude.
Vide se kandidati tacno onako kako su sami odlucili da se predstave.
Trece, mislim da je tim ljudima cak i drago sto se emituju u toj emisiji. Neki od njih su do sada emitovani i po desetak puta, kao sto je ova tetka Slobodanka Radojevic, ciji snimak upravo ponovo ide.
Sta vi mislite, ako uopste nesto o ovome mislite ?