Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Doxar
Originally posted by Marvin
A gospon Vilander, molim neka se povuče sa mesta komentatora u mišju rupu.
U ova 3 dana je toliko gluposti rekao i toliko prognoza omašio... da čovek poverovati ne može da je on ikad i igrao tenis.
I ja kažem.
Bitno je da se on i Barbara Šet siti isćaskaju i ismeju, a kad treba nešto ozbiljnije da se kaže, sve fula.
Do te mere da to svarno deluje neozbiljno i diletantski.
Smena, definitivno:protest:
Korisnikov avatar
By Doxar
Jao, ja sam se raznežio i razduševio kad sam je video:drama:
Može, može.
Korisnikov avatar
By Doxar
Originally posted by kiss addict
mnogo je safina neurotična. mislim da je to najbitnija stavka na kojoj treba da poradi. :yes:
:up:
Meni baš žao bilo kad sam čuo da joj je brat čestitao samo sms-om, nije mogao ni da je pozove:(
A kamoli da dodje, iako je izrazila želju.
A i bez toga.
Gospodin se sprema u Londonu za Wimbledon. Iako ima još dve nedelje, karijera mu je odavno u silaznoj putanji, a i u najboljim danima je komentarisao doslovno kako mrzi travu i nikakav rezultat tamo nema.
Baš je dripac:spank:

Ani svaka čast!!!
Mada očekivano.
Odavno su bili temelji postavljeni, podizao se kvalitet igre, radilo na taktici i doziranju njene agresivne igre, sticalo iskustvo, osvajali prvo tier 1 turniri, a onda stizalo i do GS finala.
Ovo je logičan nastavak i kruna svega.
E sad, ovo je ujedno i novi početak za nju i videćemo koliko će sav dosadašnj rad kapitalizovati i još nadograditi.
A obećava, zbilja deluje moćno.
:lizalica:
Korisnikov avatar
By deran
A ko je primetio da je Novak- počasni srbski kurac- cmizdrio više od pola (drugog) seta?

A?
A koji je tebi kurac?

To kako pišeš je lična mržnja prema Novaku?

A?
Korisnikov avatar
By Sunce
Nemoj da mi diras Marvina, dobices :oklagija: - om po dupetu. Pa taj Novak se cesto kurci, to je nasa subjektivna procena :giggle: .
Korisnikov avatar
By deran
Pa on bar ima i razloga da se kurči,nek se kurči...

To je moja subjektivna procena!

A i ostali komentari-šta treba da se ponaša ko retard-punoletan je i ima pravo na svoj stav u vezi svega,pa i politike...
Korisnikov avatar
By Sunce
Ima pravo da ima svoj stav, a mi imamo pravo da imamo stav o tome. :salut:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by deran
A ko je primetio da je Novak- počasni srbski kurac- cmizdrio više od pola (drugog) seta?

A?
A koji je tebi kurac?

To kako pišeš je lična mržnja prema Novaku?

A?
To kako pišem je to kako vidim.
Kako mi je predstavljeno...

Složićeš se da alfa mužjaku ne priliči da plače ako gubi u viteško-ravnopravnoj borbi?

Pa onda?

:mete:

(kakva crna mržnja sinak... hajde dođi sebi :nope: )
Korisnikov avatar
By sofia
Da l` ce biti docek za Ancicu?
Korisnikov avatar
By IriS
razbio ga je kao beba zvečku :wow:

bravo Rafa!!! :klap:
By cumpig
Ubi ga Rafa, ko majka pastorce :D (znam, znam , kradem od Agencije SIS :) )
Korisnikov avatar
By Sunce
Nisam gledao, ali sam to i ocekivao. Bravo za Rafu. E da mirise na Rafaelo kocke, pa da ga jos i smažem. Ovako - ćorak. :sigh:
Korisnikov avatar
By spliff
ispada da nole nije igrao loshe
barem u poredjenju sa federerom

rafa :kralj: shljake :tenis:
Korisnikov avatar
By Doxar
Očekivao pobedu Nadala svakako jesam, ali ovako mlaćenje:nope:
Mislim da njega zdravog nikad Fedex neće dobiti na RG.
Isuviše ga respektuje, a vremenom je sigurno stekao i complex.
Postavlja se pitanje da l će njega iko moći pobediti u Parizu u narednih 4,5 godina. Možda Novak, mada jako teško ili eventualno neko novo lice koje će iskočiti.

Sve u svemu i ovo se okonča, crvena prašina tek što će se sleći, a mi se već selimo na travnati tepih, defanzivniji tenis i duge poene zameniće brža napadačka igra, a ovolika predvidivost i dosadni mečevi, barem u muškom delu, ustupiće mesto mnogo većoj neizvesnosti :superheroj:
Jedva čekam:hyper:
By Ulix
Originally posted by Doxar
Sve u svemu i ovo se okonča, crvena prašina tek što će se sleći, a mi se već selimo na travnati tepih, defanzivniji tenis i duge poene zameniće brža napadačka igra, a ovolika predvidivost i dosadni mečevi, barem u muškom delu, ustupiće mesto mnogo većoj neizvesnosti :superheroj:
Jedva čekam:hyper:
Amen to that sister. :merlinka:

Muski tenis je na Rolan Garosu (ove godine!) bio grozomorno dosadan.

(Sto zapravo mnogo govori o meni i mom mazohizmu i trazenju razloga da ne ucim, jer sam odgledao svaki prenos na Eurosportu.)
Korisnikov avatar
By Sunce
Sinos sam gledao youtube Jankovic-Safarova Vimbldon 2007. Ne verujem da ce Jelena doci do finala jer nema dobar servis. Otkrio sam rupu na dnu saksije. Eto.
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Ulix
(Sto zapravo mnogo govori o meni i mom mazohizmu i trazenju razloga da ne ucim, jer sam odgledao svaki prenos na Eurosportu.)
:yay:

(ja nisam prva dva dana, i jedan po sredini (nisam bio kući) i sad se tešim ovim :zid: )
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Sunce
Sinos sam gledao youtube Jankovic-Safarova Vimbldon 2007. Ne verujem da ce Jelena doci do finala jer nema dobar servis. Otkrio sam rupu na dnu saksije. Eto.
Ok, možda do finala i neće.... ali svakako ima velike šanse da pređe 4. kolo...
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Sunce
Ok, možda do finala i neće.... ali svakako ima velike šanse da pređe 4. kolo...
Navijam za to! Prosle godine je igrala pre Vimbldona dva turnira, cak je pobedila i Mariju Sarapovu u finalu Birmingena. Ove godine ce se, hvala Bogu, odmoriti.
Korisnikov avatar
By Sunce
dooffey, to lepo da kopiras pa da postujes na temi o Vombldonu. :hvala:
Korisnikov avatar
By Lunja
After a loss like this, you don’t want to play Rafa again tomorrow, that’s for sure.”
Federer.
:lol:
If Rafa continues to play the way he plays, it’s just impossible.
Nicolas Almagro, after winning three games against Nadal, the most lopsided French Open men’s quarterfinal in the Open era.
:superheroj:
Korisnikov avatar
By foolish
Beograđani, dočekajte Anu u utorak!
Ponedeljak, 9. jun 2008. 13:01

Balkon Gradske skupštine spreman je za Anu Ivanović. Beograđani, dočekajte novu kraljicu svetskog tenisa u utorak u 17 časova...

Nova šampionka Rolan Garosa i, od ponedeljak, prva igračica na WTA listi, doputovaće privatnim avionom u srpsku prestonicu u ponedeljak uveče ili najkasnije utorak ujutru, a njeni navijači moći će da je vide i čuju na istom mestu gde su prethodnih godina proslavljani najveći uspesi srpskih sportista.

Došlo je vreme da Srbi na platou ispred Skupštine grada najčešće slave uspehe tenisera, a ovo je svakako najveći do sada. Sigurni smo, ne i poslednji.

Pre toga, devojka u čiju je čast intonirana srpska himna "Bože pravde" pred 15.000 ljudi na stadionu "Filip Šatrije" u Parizu, održaće konferenciju za novinare u 15.30 u Hotelu i Tržnom centru "Zira" u Ruzveltovoj.

Ana, dobro došla kući!

(MONDO)
Korisnikov avatar
By Lunja
Bolje da je odma' odletela u UK, da vezba na travi. :sweet: Hocemo jos GS titula! :protest: :njami:
By Ulix

(ja nisam prva dva dana, i jedan po sredini (nisam bio kući) i sad se tešim ovim :zid: )
Do Vimbldona MORAM da spremim neki ispit, u suprotnom sam gotov. :bic:
Korisnikov avatar
By spliff
opushteno, imash josh dve nedelje fore...
By Ulix
Originally posted by spliff

I 2000 strana... opusteno... :bubblegum:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by spliff

I 2000 strana... opusteno... :bubblegum:
To ti je samo 143 strane dnevno. Evo, da pomognem malo: :bic: :cita: <- Ulix

Sto se tice RG-a: suma sumarum
Sve cestitke osvajacima trofeja i ostalima koji su se probili i napravili iznenadjenja: Ani, Safinoj na finalu, Djokovicu, itd. Bilo je sjajnih meceva.

Ali, najbolji tenis koji su moje oci videle prikazao je NADAL.
:hail2: :hail2: :hail2:

I to ne samo u prethodne dve nedelje najbolji, nego uopste, otkad pratim tenis - takvu moc, dominaciju, kondiciju, preciznost... nisam odavno video.

Slika

Ostao sam zapanjen. :) Njegovo kretanje po terenu, trcanje, klizanje, ispruzanje, udarci, spin... naucna fantastika. Kao da sam prisustvovao obaranju nekog svetskog rekorda, pa sam video nesto sto nisam ni mogao da zamislim da je moguce postici - tako se osecam posle Nadalovog hmmmm "performansa".

Ovde se zaustavljam. :)
Korisnikov avatar
By Marvin

Do Vimbldona MORAM da spremim neki ispit, u suprotnom sam gotov. :bic:
Nije li ovaj Stella Artois turnir prosto čaroban?

Baš je divno što postoji prenos... :zid:

Sad će Tipsarević- Đoković...

:obesen:
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!