Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Lunja
?

Jedino cega se secam je da je Novak ekspresno izgubio drugi set i da je bio u fazi raspada.
Korisnikov avatar
By Marvin
...uplakanih očiju i spuštene glave...
Korisnikov avatar
By Lunja
Marv, tvom ostrom oku nista ne promice! :fancyklap:

Mozda mu je vetar uterao zrno prasine u oko. :giggle: Glava mu je uvek pognuta, tj. posle svake greske.
Korisnikov avatar
By Marvin
Jeste, vetar je tada baš i duvao :yes:
Ali duvao je i u prvom a tek u trećem pred kraj... :nokti:

(ako ikad budem odgledao neki meč njegov uživo (a planiram) kad krene onako da se neandertališe mužjački- ima da ustanem i proderem se "plaaačiiiipiiiiičkaaaaa" )

Obećavam :cvetduga:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ti to izdaješ dozvole za vikanje na teniskim mečevima? :kosa:
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Marvin
...uplakanih očiju i spuštene glave...
Hmm, izgleda da su Jeca i Nole zajedno zbrisali u neku kafanu da se "uteshe"... :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Lunja
Ali kaaadaaaa?!?! :rida:
Kad poradi jos malo na servisu. :tenis: I na zivcima.

I kad upise jos koju top10 pobedu - u pravu je Ulixandra.
Kad bude radila sa stalnim trenerom i kad psihicki ojaca. Meni se cini da je Ana, kad je bila mladja, takodje imala jaku bekhend paralelu ali je vremenom radila na sebi i na drugim udarcima. :neznam: Jak servis i brze zavrsavanje poena - vineri iz bilo kog dela terena.

Inace, Jelena je odlicno igrala na sljaci ove godine - osvojila i odbranila je Rim, 2 1/4 finala (Carlston i Berlin) i jedno odbranjeno 1/2 finale (Roland Garros). To je za respect. U mecu sa Anom Ivanovic se nije obrukala, daleko od toga. Ana je bila taman toliko bolja da pobedi. Ipak, meni se najvise dopalo kako je Jelena igrala u Majamiju, posebno kad je pobedjivala Dementievu i Zvonarevu. Mislim da su joj to najbolji mecevi.

Jelena na servis svoje protivnice treba da zadrzi ovakvu igru, dok svoj servis gejm treba da poboljsa. Interesantan ce biti razvoj dogadjaja na Vimbldonu. Ja ne verujem da ce Venus ponoviti uspeh.

Marija Sarapova i Jelena Jankovic tamo brane 4. kolo, Serena i Kuznjecova 1/4 finale, Ana 1/2 finale.
Korisnikov avatar
By Sunce
Nisam gledao Novaka i Nadala. Meni je drago sto je Nadal pobedio i spustio malo Novaka na zemlju. :cobanica: Mali se zesce istripovao, a ono sepurenje i arogantan stav u stilu Marije Sarapove mi je ogavan.

Novakova najbolja igra sledi u Americi, na tvrdoj podlozi. Divim se nadalu na kontinuitetu. Toliko godina vec vlada sljakom.
By Ulix
:hail: za Nadala. Ne znam sta drugo da kazem. Njegova igra na sljaci je besprekorna, za razliku od outfita. :D Ono je najgora zelena boja od kako traje Open era.
Generalno on ne ume da se obuce, sirotan. A nije ni odvec lep, kad smo vec kod toga.

Ali... [tetka mode on] ima toliko slatku zadnjicu i tako dobre noge da poludim gledajuci ga kako se trci po terenu :hyper: [tetka mode off]
By Ulix
Inace... brinem se za Anu. Dinara ce joj dusu iscediti na terenu. :drama:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Ulix
:hail: za Nadala. Ne znam sta drugo da kazem. Njegova igra na sljaci je besprekorna, za razliku od outfita. :D Ono je najgora zelena boja od kako traje Open era.
Generalno on ne ume da se obuce, sirotan. A nije ni odvec lep, kad smo vec kod toga.

Ali... [tetka mode on] ima toliko slatku zadnjicu i tako dobre noge da poludim gledajuci ga kako se trci po terenu :hyper: [tetka mode off]

Ta zelena ide odlicno uz podlogu, ostvaruje se fantastican kontrast. Prosle godine je bio u plavom - takodje kontrast. Meni Nadal ima simpa oci, ali ima nesto, poput Henin, asimetricno u licu, verovatno zbog napora.
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja ne znam da li cu gledati mec. Mislim da ce Ana pobediti.

Ana treba jos malo da sazri. Svako njeno polufinale na slemovima je bilo neizvesno i uvek se vadila i preokretala mec. Ali to znaju samo hrabri i sampioni.
Korisnikov avatar
By Lunja
Ti to izdaješ dozvole za vikanje na teniskim mečevima? :kosa:
Naravno. Upravo sam ti izdao komad, a uz to dobijas i jedno gratis raspevavanje. :kasalj:
By Ulix
Originally posted by Sunce
Ja ne znam da li cu gledati mec. Mislim da ce Ana pobediti.

Ana treba jos malo da sazri. Svako njeno polufinale na slemovima je bilo neizvesno i uvek se vadila i preokretala mec. Ali to znaju samo hrabri i sampioni.
Nadajmo se da ce pobediti. Ako i pobedi, naravno, bice na samrti od iscrpljenosti. Kad Safina kaze da ce umreti na terenu ako treba, znam da se ne sali.
:vruce: :vruce: :vruce: :vruce: :vruce:

Mislim da bi Anu ta pobeda na neki nacin mogla da trgne, i da bi mogla zaigrati jos bolje. Sustinski, ponekad mi se cini da ona i nije svesna da joj malo koja teniserka na tour-u moze uspesno parirati.
Korisnikov avatar
By Sunce
Meni Ana ima nesto "psiho" u igri. Ne znam da li je vama tako izgledala u polufinalu, ali mislim da joj je strah od gubitka pomogao da se trgne. Zaista je pored igre, talenta, jacine, fizikusa, psiha najvaznija u polufinalima i finalima. Covek mora da ima neki motiv: Henin je imala majku kojoj je posvecivala svaki mec, ali do ludila. Uvek su zavrsni mecevi manje kvalitetni od 1/4 finala. Ana je dva puta izgubila finale slema. Prosli put je plakala kao beba. :(

P.S. Ana u mecu sa Safinom, pored sjajnih jakih forhenda, treba da forsira paralele - i forhend i bekhend, ali uz liniju. Ni Dementieva ni Kuznjecova nisu to radile, vecinom su igrale dijagonale, a paralele su gresile.
Korisnikov avatar
By Doxar
A ko je primetio da je Novak- počasni srbski kurac- cmizdrio više od pola (drugog) seta?

A?
Suze baš nisam primetio, ali je u svakom slučaju bilo mučno gledati ovaj meč, pošto je izgubljen već u svlačionici.
Registrovao sam kad je tražio pauzu negde pred kraj drugog seta i to uopšte ne znam po kom osnovu.
Možda da ode do toaleta i obriše uplakano junačko lice:giggle:
Čak sam pomislio da će da preda.

On je stvarno čudan. Koliko me nekad oduševi priznavanjem sumnjivog poena protivniku, aplaudiranjem dobrim potezima rivala, toliko ume da deluje nadmeno i besno, sve sa onim sumnjivim medicinskim tajm-autima.
Al da igra jako lep tenis, zaista igra:)
Korisnikov avatar
By Marvin
Pa zato što je to "priznavanjem sumnjivog poena protivniku, aplaudiranjem dobrim potezima rivala" naučeno. I izvežbano.
Ubeđen sam.
A bio mi je prvih puta tih mnogo simpatičan.
Korisnikov avatar
By IriS
dobro de Marvine, nemoj hejtovati Novaka zato što ima viseću donju pipu. nije on kriv što je Tijanić latentni homoseksualac (kalibra nekih forumaša, ne latentnih, ali autohomofobičnih).

Novak igra inteligentan tenis i to niko ne može da ospori. kao ni to da Nadal igra ludački precizne udarce, pa i kad frljne lopticu.
novak na ostalim podlogama šije Nadala za 100 dužina, i to je već pokazao. može samo da bude još bolji!
Korisnikov avatar
By Marvin
Novak igra divan tenis. Ženski na muški način.
Tu spora nema.
Ali muka mi je od "našeg teniskog princa".
I znam da on toj mučnini doprinosi samo sa 5% (npr. ono divljanje na Davis Cupu, jebanje matere publici (pre neki dan) i taj pogled koji se ne da izvežbati i naučiti).

Od instant heroja u srbalja mi se povraća. Pa još kad su muški, onda mi još mučnije.
Korisnikov avatar
By Sunce
Trenutna race lista:

1 SHARAPOVA, MARIA RUS 2255.00 6
2 JANKOVIC, JELENA SRB 2055.00 10
3 WILLIAMS, SERENA USA 1675.00 6
4 IVANOVIC, ANA SRB 1671.00 8

Ako Ana osvoji turnir, bice prva na listi, a ako izgubi Jelena ce biti prva.

Sarapova + 140 sa RG
Jankovic + 450 sa RG
Kuznjecova + 450 RG
Ivanovic 700 ili 1000 RG
Korisnikov avatar
By IriS

Od instant heroja u srbalja mi se povraća. Pa još kad su muški, onda mi još mučnije.
ja juče čitala komentare na B92 sajtu, ispod texta o Aninom i Jeleninom meču.
da vidiš komentare većine... svi hejtuju Anu jer ona nije "patriota" a Jelena je veliki patriota jer je sa jednom nogom završila meč u Slovačkoj.
na momente sam hejtovala Jelenu kad sam čitala te gluposti, ali sam shvatila da ona nema nikakve preterane veze sa tim, i dala joj malo :sunce: za uzvrat. :)

i meni je muka od svih "patriota" koji naprasno vole da gledaju tenis i u sve se razumeju (?!) kad je ta igra u pitanju. a da ih pitaš, verovatno ni ne znaju ko je, recimo, jedna Kim Klajsters.
Korisnikov avatar
By Sunce
Pa Ana nije fer sto nije igrala u Fed kupu u Slovackoj, to stoji. (ne verujem da je bila povredjena). Jelena jeste ispala :superheroj: na tom mecu. Ana gleda sebe i to je dobro, a fed kup je igrala kad joj je trebao za Olimpijadu.
Korisnikov avatar
By Doxar
Originally posted by kiss addict

i meni je muka od svih "patriota" koji naprasno vole da gledaju tenis i u sve se razumeju (?!) kad je ta igra u pitanju. a da ih pitaš, verovatno ni ne znaju ko je, recimo, jedna Kim Klajsters.
To posebno.
I uvek se upliće politika i meri patriotizam.
Sutra bi bili veliki stručnjaci za npr. skijanje, samo kad bi se pojavio neki novi princ nacije.
Korisnikov avatar
By svejedno
Onaj Nadal je lud. Ali lud. Svaka mu cast.

...

Sto se Novaka tice - decko kada god igra protiv njega tek u trecem setu skapira da ce mu ovaj vratiti SVAKU loptu, i tek u trecem setu je spreman na njegovu igru..

..Mislim, sretali su se sada vec prilicno puta, pa mislim da je vreme da skapira da protiv Nadala NEMA sigurnih winera, i da mora da trci bukvalno dok se na semaforu ne ispise poen.

Jer Nadal ce loptu vratiti, kakva god/koliko god dobra bila.

..

I svaki put se rastrci u trecem setu. Ej. Svaki put.

..

Nekako, onda pocne da mi se igra sa zivcima mali TV prijemnik, a ja to ne volim.

..

Neka mu neko kaze da pocne da trci od pocetka. Do kraja.
By Ulix
:up:

Jao sto mrzim te koji su juce culi da postoji tenis, a vec se razumeju u sve i poducavaju me sta je forhend i ko kako igra na travi ili sljaci. Lepo me muka uhvati.
:katemoss:
Korisnikov avatar
By shishmish
Trenutna race lista:

Sarapova + 140 sa RG
Jankovic + 450 sa RG
Kuznjecova + 450 RG
Ivanovic 700 ili 1000 RG
:hmm:
ne..ana je pobedom u 1/2 finalu obezbedila prvo mesto bez obzira na ishod finala...
By Ulix
Originally posted by Doxar

To posebno.
I uvek se upliće politika i meri patriotizam.
Sutra bi bili veliki stručnjaci za npr. skijanje, samo kad bi se pojavio neki novi princ nacije.
I jos nesto me izludjuje: to sto ljudi ovde od svega naprave pogodnu priliku za kolektivno poistovecivanje sa sportistima. Nije Novak osvojio AO, mi smo ga osvojili. Fuj. Ja i inace najvise volim kod tenisa bas to ste nema tog "mi".
Korisnikov avatar
By Sunce
Sto je najgore i stranci tako pricaju - o srpskom tenisu se non-stop pise, i uvek se tako komentarise: pobedio Srbin, emotivno filnale Srpkinja itd. Meni je to glupo; uopste me ne zanima ko je odakle, interesuje me individua.
By Ulix
Originally posted by shishmish
Trenutna race lista:

Sarapova + 140 sa RG
Jankovic + 450 sa RG
Kuznjecova + 450 RG
Ivanovic 700 ili 1000 RG
:hmm:
ne..ana je pobedom u 1/2 finalu obezbedila prvo mesto bez obzira na ishod finala...
:lol: :roflmao:

Ti govoris o drugoj listi. ;)
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!