Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by LunjaKad bude radila sa stalnim trenerom i kad psihicki ojaca. Meni se cini da je Ana, kad je bila mladja, takodje imala jaku bekhend paralelu ali je vremenom radila na sebi i na drugim udarcima.Originally posted by MarvinKad poradi jos malo na servisu.
Ali kaaadaaaa?!?!![]()
I na zivcima.
I kad upise jos koju top10 pobedu - u pravu je Ulixandra.
Originally posted by LunjaGeneralno on ne ume da se obuce, sirotan. A nije ni odvec lep, kad smo vec kod toga.
za Nadala. Ne znam sta drugo da kazem. Njegova igra na sljaci je besprekorna, za razliku od outfita.
Ono je najgora zelena boja od kako traje Open era.
Originally posted by UlixOriginally posted by LunjaGeneralno on ne ume da se obuce, sirotan. A nije ni odvec lep, kad smo vec kod toga.
za Nadala. Ne znam sta drugo da kazem. Njegova igra na sljaci je besprekorna, za razliku od outfita.
Ono je najgora zelena boja od kako traje Open era.
Ali... [tetka mode on] ima toliko slatku zadnjicu i tako dobre noge da poludim gledajuci ga kako se trci po terenu[tetka mode off]
Originally posted by UlixJa ne znam da li cu gledati mec. Mislim da ce Ana pobediti.
Inace... brinem se za Anu. Dinara ce joj dusu iscediti na terenu.![]()
Originally posted by MarvinNaravno. Upravo sam ti izdao komad, a uz to dobijas i jedno gratis raspevavanje.
Ti to izdaješ dozvole za vikanje na teniskim mečevima?![]()
Originally posted by SunceNadajmo se da ce pobediti. Ako i pobedi, naravno, bice na samrti od iscrpljenosti. Kad Safina kaze da ce umreti na terenu ako treba, znam da se ne sali.Originally posted by UlixJa ne znam da li cu gledati mec. Mislim da ce Ana pobediti.
Inace... brinem se za Anu. Dinara ce joj dusu iscediti na terenu.![]()
Ana treba jos malo da sazri. Svako njeno polufinale na slemovima je bilo neizvesno i uvek se vadila i preokretala mec. Ali to znaju samo hrabri i sampioni.
Originally posted by MarvinSuze baš nisam primetio, ali je u svakom slučaju bilo mučno gledati ovaj meč, pošto je izgubljen već u svlačionici.
A ko je primetio da je Novak- počasni srbski kurac- cmizdrio više od pola (drugog) seta?
A?
Originally posted by Marvinja juče čitala komentare na B92 sajtu, ispod texta o Aninom i Jeleninom meču.
Od instant heroja u srbalja mi se povraća. Pa još kad su muški, onda mi još mučnije.
Originally posted by kiss addictTo posebno.
i meni je muka od svih "patriota" koji naprasno vole da gledaju tenis i u sve se razumeju (?!) kad je ta igra u pitanju. a da ih pitaš, verovatno ni ne znaju ko je, recimo, jedna Kim Klajsters.
Originally posted by kiss addict
i meni je muka od svih "patriota" koji naprasno vole da gledaju tenis i u sve se razumeju (?!) kad je ta igra u pitanju. a da ih pitaš, verovatno ni ne znaju ko je, recimo, jedna Kim Klajsters.
Originally posted by Sunce
Trenutna race lista:
1 SHARAPOVA, MARIA RUS 2255.00 6
2 JANKOVIC, JELENA SRB 2055.00 10
3 WILLIAMS, SERENA USA 1675.00 6
4 IVANOVIC, ANA SRB 1671.00 8
Ako Ana osvoji turnir, bice prva na listi, a ako izgubi Jelena ce biti prva.
Sarapova + 140 sa RG
Jankovic + 450 sa RG
Kuznjecova + 450 RG
Ivanovic 700 ili 1000 RG
Originally posted by DoxarI jos nesto me izludjuje: to sto ljudi ovde od svega naprave pogodnu priliku za kolektivno poistovecivanje sa sportistima. Nije Novak osvojio AO, mi smo ga osvojili. Fuj. Ja i inace najvise volim kod tenisa bas to ste nema tog "mi".Originally posted by kiss addictTo posebno.
I uvek se upliće politika i meri patriotizam.
Sutra bi bili veliki stručnjaci za npr. skijanje, samo kad bi se pojavio neki novi princ nacije.
Originally posted by shishmishOriginally posted by Sunce
Trenutna race lista:
1 SHARAPOVA, MARIA RUS 2255.00 6
2 JANKOVIC, JELENA SRB 2055.00 10
3 WILLIAMS, SERENA USA 1675.00 6
4 IVANOVIC, ANA SRB 1671.00 8
Ako Ana osvoji turnir, bice prva na listi, a ako izgubi Jelena ce biti prva.
Sarapova + 140 sa RG
Jankovic + 450 sa RG
Kuznjecova + 450 RG
Ivanovic 700 ili 1000 RG![]()
ne..ana je pobedom u 1/2 finalu obezbedila prvo mesto bez obzira na ishod finala...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!