Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By ns.happy
ti kvaliteti, o kojima pricate, su po meni, pre sistem vrednosti nego osobine. dakle mogu biti zajedno prznica i flegma, ako imaju iste ciljeve i prioritete. kad bi svako od vas napisao 10 svojih glavnih ciljeva i vrednosnih sistema (npr da zavrsis skolu, da se udas, da rodis decu, da ... i da si posten, da ne varas, da ne lazes...) i kad bi ste te liste uporedili sa partnerima, verovatno bi u 8-9 od 10 slucajeva bile iste stvari...
Korisnikov avatar
By ns.happy
npr. ne mogu ja da budem sa nekim ko mrzi macke! :giggle:
Korisnikov avatar
By Manon
vecina ovde posmatra odnos kriticki, ali tako da je kvalitet u prvom licu jednine. Iz prethodnih postova analogno sledi da sam JA koja uprovo pisem najbolja ali eto nemam srece da sretnem pravu osobu. Mislim da problem proizilizai upravo iz te pretpostavke. Mislim da ne postoji osoba koja je samo losa. Nase razocarenje upravo proizilazi iz prevelikih ocekivanja. Mnogo trazimo a pitanje je sta uopste dajemo. Zasto bih ja ako sam materijalno situirana ili obrazovana ili uspesna u poslu , zelela takvu istu ili slicnu osobu. Pa ja ih u svom okruzenju imam u izobilju. Ali osecanja i ljubav ili bliskost, ili smeh, nemaju veze sa materijalnim. Nekako i razumem da osoba koja sve to gore navedeno nema, pa buduci da je neostvarena, ne moze da se prepusti osecanjima u izboru partnerke ili partnera vec kao parazit trazi zrtvu koja ce joj sve to nadomestiti, ali obrnuto ne.
...

Primetila sam jos nesto ovde na forumu. Vecina zena je uvek spremna da baci zaoku i kritikuje neku drugu forumasicu, a retko daje komentar koji je pozitivan ili blagonaklon. To nije slucaj kada se forumasice poznaju licno, ali je znak da te osobe nisu srecne i bezbrizne vec da ih verovatno nesto provocira da pokazuju neprijateljstvo, umesto simpatija i razumevanja prema drugima. Ja licno nisam uspela da se komentarima priblizim nijednoj zenskoj osobi ovde na forumu. Imala sam dobru volju i mislim da ima, meni bar, zanimljivih osoba, ali eto, ako sam ja negde pogresila, volela bi da mi to neko pojasni

Statuse, nadam se da nisam skrenula mnogo sa Tvojih dilema vezano za temu, ako jesam, sorry
Korisnikov avatar
By DfromOz
@ m... U potpunosti se slazem sa ovim sto si napisala.

Sigurno je da sami odredjujemo te svoje parametre po kojima se nalazimo kompatibilnima sa nekima ili ne. Isto tako i godine kao i iskustvo tokom tih godina, primarno u licnoj samospoznaji, je bitan faktor. Ne samtram da nema kvalitetnih devojaka, i da se ne mogu sresti, ali pitanje je koliko smo sami u stanju da prepoznamo kvalitet?! I uostalom i kvalitet je relativna stvar i zavisi od postavljenih definicija istoga. Koliko smo zapravo otvoreni ili realni ka/u onome sto zelimo da sretnemo?!... Mene stalno bombarduju prijatelji koji tu zive da je potpuna kriza 'morala' i kvaliteta; da je nemoguce sresti normalnu osobu. Sa druge strane prilicno cesto dolazim, i svaki put upoznajem i neke nove ljude koji se negde uklapaju u te moje licne standarde, i zaista mislim da je sve u nama samima: kakvi smo mi sami zapravo, i kakav nam je 'mindset' takve cemo situacije i ljude privlaciti.
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Hanna
................
... i zaista mislim da je sve u nama samima: kakvi smo mi sami zapravo, i kakav nam je 'mindset' takve cemo situacije i ljude privlaciti.
ovo je suština. samo je jako teško mnogima, punim ego tripova, da to shvate i promene nešto u sebi.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Manon
Primetila sam jos nesto ovde na forumu. Vecina zena je uvek spremna da baci zaoku i kritikuje neku drugu forumasicu, a retko daje komentar koji je pozitivan ili blagonaklon. To nije slucaj kada se forumasice poznaju licno, ali je znak da te osobe nisu srecne i bezbrizne vec da ih verovatno nesto provocira da pokazuju neprijateljstvo...
ovo je ista stvar sa muskim delom. ali to nije odlika samo ovog foruma, i samo ovih ljudi. tako je i u zivotu i sl. samo, uvek postoji opcija da nekog stavite na ignor, pa ti zaoke nista ne mogu. tako i u zivotu, okruzis se prijateljima, i niko ti nista ne moze. ako neko zeli da te upozna, prici ce sam, ili ce pak dopustiti da mu pridjes...
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by kiss addict
................
... i zaista mislim da je sve u nama samima: kakvi smo mi sami zapravo, i kakav nam je 'mindset' takve cemo situacije i ljude privlaciti.
ovo je suština. samo je jako teško mnogima, punim ego tripova, da to shvate i promene nešto u sebi.
:up:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by ns.happy
ti kvaliteti, o kojima pricate, su po meni, pre sistem vrednosti nego osobine. dakle mogu biti zajedno prznica i flegma, ako imaju iste ciljeve i prioritete. kad bi svako od vas napisao 10 svojih glavnih ciljeva i vrednosnih sistema (npr da zavrsis skolu, da se udas, da rodis decu, da ... i da si posten, da ne varas, da ne lazes...) i kad bi ste te liste uporedili sa partnerima, verovatno bi u 8-9 od 10 slucajeva bile iste stvari...
Upravo o tome govorim. Sistem vrednosti, kompatibilni senzibiliteti, pogledi na svet, ocekivanja koje imate jedno od drugog, i gomila tih stvari. I naravno, da ako nisi mediokritet, i sto si negde vise radio na sebi ili prosto imas neka manje uobicajena ocekivanja, sto si negde vise na svoju ruku, to teze pronalazis ono sto ti odgovara.

Meni je trebalo 27 godina da sretnem nekog ko mi u potpunosti odgovara, pa da jos preko toga budem voljna da pravim neke kompromise, odreknem se samozivosti i naucim se strpljenju, ali mi se isplatilo.

S tim da ja nisam sedela i kukala, nego to nesto aktivno trazila, i kroz odnose sa drugim ljudima definisala sebe, izucavala i sagledavala sebe, svoje potrebe i svoje mane, samozivosti, pogresne percepcije i sve ostalo.

I za vecinu tih odnosa iza mene, koji nisu bili sjajni, neki su bili i potpuni promasaji, mogu da kazem da su se isplatili, i sto sam se ja vise u njima davala, i vise trudila, to sam iz njih vise ucila.
Da nisam pre godinu dana pokusala da imam vezu sa jednom divnom devojkom, koja nije uspela, ja teshko da bih sada znala kako da se postavim prema svojoj devojci u nekim situacijama. Prosto, neke stvari sam tada i u mesecima koji su sledili naucila, skontala, i sad sve ide lakse.

To je isto kao sa odecom ili muzikom, covek mora da se obuce milion puta ili da preslusa brdo muzike da bi razvio i definisao svoj stil ili ukus. Ne mozes ti samo jednog dana da se probudis i imas to, treba da negde investiras i da gradis.
Korisnikov avatar
By Manon
Originally posted by kiss addict
................
:up:
Korisnikov avatar
By ns.happy
''S tim da ja nisam sedela i kukala, nego to nesto aktivno trazila, i kroz odnose sa drugim ljudima definisala sebe, izucavala i sagledavala sebe, svoje potrebe i svoje mane, samozivosti, pogresne percepcije i sve ostalo.''

u ovome je, po meni, sustina. kad spoznas sebe, ali onako u celosti, ne mogu a da te ne pitam, zasto smatras da ti je neko drugi potreban da bi bila srecna? da li srecu ti sama pravis, ili ti je neko drugi donosi na tacni?
Korisnikov avatar
By m..
Ja sam srecna sama sa sobom, onako, poprilicno. Meni je potreban neko s kim to sve da podelim, svoj zivot, svoje emocije, prevashodno imam potrebu da dajem, pa tek onda da mi bude uzvraceno. Ne znam, meni je mnogo lepse kada imam nekoga ko ce mi biti prva misao ujutro i poslednja uvece, i s kim cu moci da podelim svoju srecu, stavove, pa i najiracionalnije strahove i kad je taj neko voljan to da podeli sa mnom.
Prosto imam potrebu nekog da volim, onako potpuno.
Korisnikov avatar
By ns.happy
a da li bi mogla da volis a da ti nije uzvraceno?
Korisnikov avatar
By m..
Da, i jesam. Veoma dugo.

Ali ovde pricam o vezama. Ne mozes biti u vezi i graditi odnos sa nekim ko za to nije zainteresovan. Da bih s nekim zajedno gradila svoj zivot ili ga zajedno zivela neko vreme, mora da postoji neki reciprocitet i uzajamna zelja i sve to, to se naravno ne moze meriti, ni vagati, ali mora da postoji neki balans moci, emocija i svega toga. Ne moze samo jedna osoba iskljucivo da gura sve to, moze da gura malo vise ili malo manje, ali to su nijanse. Jbg za vezu je potrebno dvoje, voljnih, za ljubav nije, za ljubav je dovoljan jedan. Uostalom, lepse mi je kad neko moze da uziva u plodovima moje ljubavi prema njoj, za tu radost i sve to, potrebno je da smo u istom camcu.
Korisnikov avatar
By Manon
Originally posted by m..
Ja sam srecna sama sa sobom, onako, poprilicno. Meni je potreban neko s kim to sve da podelim, svoj zivot, svoje emocije, prevashodno imam potrebu da dajem, pa tek onda da mi bude uzvraceno. Ne znam, meni je mnogo lepse kada imam nekoga ko ce mi biti prva misao ujutro i poslednja uvece, i s kim cu moci da podelim svoju srecu, stavove, pa i najiracionalnije strahove i kad je taj neko voljan to da podeli sa mnom.
Prosto imam potrebu nekog da volim, onako potpuno.
pitam se da li sam ovo u stvari ja napisala
Korisnikov avatar
By m..
Pa to je krajnje normalno.
Meni nisu jasni ti ljudi koji nisu u stanju da u nesto investiraju bez obzira da li ce nesto dobiti zauzvrat. Najvise dobijas dajuci. Ali, jbg, svet je pun kukavica i pichaka, i ljudi koji umisle da su nesto specijalno i cekaju da im nebesa isporuce sve na tanjiru.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by m..
Pa to je krajnje normalno.
Meni nisu jasni ti ljudi koji nisu u stanju da u nesto investiraju bez obzira da li ce nesto dobiti zauzvrat. Najvise dobijas dajuci. Ali, jbg, svet je pun kukavica i pichaka, i ljudi koji umisle da su nesto specijalno i cekaju da im nebesa isporuce sve na tanjiru.
Ma sve sto si rekla, bre, zeno, ki' da sam ja pisala :up: :up: :up: :up: :up:
I adiktusha i Manon :klap:

Inace Manon, nisu sve zene na forumu take', ali dobro, to si i sama primetila, sigurno. Iskreno, ja se na forumu vodim onim da ako nemam nesto lepo da kazem, pre cu da ocutim.
Sem ako nisam bas iznervirana.
A i tada sigurno necu krenuti sa licnim uvredama "kravo" "ispeglana rugobo" i kako vec umeju forumasice da se caste-omiljeno mi je kada tako "dvosmisleno" :roll: spustaju jedna drugoj "a ja sada tebi jako pametno kazem kako si ti glupa koristeci vise reci no sto je potrebo" kajnd ov bulshit. Jbt...get a fucking life :shtap:

E ovo prijalo :klap:
I mene nekad nervira forum :novine:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by QDF
Originally posted by Nanny Ogg
Evo krepac, ako ti nije mnogo gastli, ja volontiram da se ljubimo ako ostanemo same i odbacene na nekoj zurezi :kokice:

Nisam zgodna, al' imam velike sise i umem da izgovaram vel'ke reci. A ljubim se ko zmaj, leba mi.
:smeh: devokice obozavam te !!!!!

:blush: :D
Korisnikov avatar
By IriS
BRAVO m..

:klap: :klap: :klap:

p.s. posebno za poslednji post.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Manon
Primetila sam jos nesto ovde na forumu. Vecina zena je uvek spremna da baci zaoku i kritikuje neku drugu forumasicu, a retko daje komentar koji je pozitivan ili blagonaklon. To nije slucaj kada se forumasice poznaju licno, ali je znak da te osobe nisu srecne i bezbrizne vec da ih verovatno nesto provocira da pokazuju neprijateljstvo, umesto simpatija i razumevanja prema drugima. Ja licno nisam uspela da se komentarima priblizim nijednoj zenskoj osobi ovde na forumu. Imala sam dobru volju i mislim da ima, meni bar, zanimljivih osoba, ali eto, ako sam ja negde pogresila, volela bi da mi to neko pojasni
Ne radi se samo o forumu.

Ja sam sklona da, kako svoje, tako i tudje, nezadovoljstvo pripisem situaciji u kojoj plivamo. Naravno da je pogresno iskaliti svoj bes na nekome ko to mozda nije zasluzio, ali je virtuelni papir veoma dobro sredstvo, ako to pozelis da uradis. I naravno da shvatam da to ljudi rade i da svima nama treba neki izduvni ventil, jer nije nimalo lako biti LBT zena u danasnjoj Srbiji. Pa ni str8.
Apropos teme, ne polazim od stavke da sam obavezno ja ta koja je 'bolja'. Niti da neko ko nema iste zahteve kao ja ima vise ili manje srece u ljubavi. Ali sam ja ta koja je postavila kriterijume po kojima biram sebi odgovarajucu osobu.
Korisnikov avatar
By m..
Jbg, nadrkalo me ono spustanje ljudi koji se ljube sa svima. Ja sam se ljubila s kim sam stigla, to ne znaci da sam retard, nego da volim da se ljubim. :D hvala bogu, i te kako sam u stanju da se ljubim samo sa jednom zenom, ali kakvom!
Korisnikov avatar
By Hys.
Meni je nekad zaista suvislo da bilo sta odgovaram kada m.. to uradi umesto mene :shrug:
A sada ja da krecem da pricam istu pricu sa drugacijim rasporedom sintagme, wocdpoint :pegla:
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by Angelina777
Hm..pa verovatno kvalitetne devojke imaju i kriterijume i ne vucaraju se sa svakakvim ojebinama. Inteligencija je prokletstvo. (ako ne ume da se koristi) Ljudi koji su manje inteligentni cesce popustaju animalnim nagonima, ne razmisljaju (naravno)..kazu da su npr bolesnici iz Pcelica seksualno najaktivniji..

Mozda je to jedan od razloga sto se pametne devojke ne eksponiraju na sajtovima rotkva i smokva, ne trude se da privuku paznju podrumskih flasherki koje se gadjaju flasama piva i glume urbane cice, dok im praziluk viri iz ..uveta.

Mislim, koliko covek treba da spusti kriterijume, iskljuci mozak da bi se kikotao na chatu, o smislenom razgovoru nema ni govora (malo lose sroceno, ali 3.30 ujutro je)..da ne govorimo o tome da ti se neki smrad unosi u lice u Iksu, bazdeci na alkohol, kukastog nosa i poluludackog pogleda i ocekuje da joj se bacis u narucje, a ti bi samo da te nema..na tom mestu.

Sto se tice dihotomije ekstra-nikakava, ova sto je "ekstra", mozda nije mnogo pametna, mozda zna da ta "nikakva" nece nikad da je ostavi i ima prostora i da svrlja.

Mnogo tu ima kombinacija, a kvaliteta nigde. Kvalitetne devojke radije biraju samocu, nego da se odreknu sebe i svega lepog sto nose u sebi, a zarad cega? poznato je da je tesko svrsiti s nekim ko ti je odbojan, zar ne? tako da je preporucljivije trljati se o radijator, em greje, em je lepsi.
Potpuno se slažem sa tobom,mislim da je riječ o kriterijumu...daleko od toga da lijepe žene ne mogu naći,nemoguće ali je pitanje šta žele naći.........ako uz ljepotu ide inteligencija onda je to stvarno jedna vrsta proklestva kao što kaže ova mojaText
Neke žene jednostavno treže nešto više,traže po sebi i kompromis bilo koje vrste po tom pitanju bi ih samo još više unesrećio.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by m..
Jbg, nadrkalo me ono spustanje ljudi koji se ljube sa svima. Ja sam se ljubila s kim sam stigla, to ne znaci da sam retard, nego da volim da se ljubim. :D hvala bogu, i te kako sam u stanju da se ljubim samo sa jednom zenom, ali kakvom!
U ime svih nas koji volEmo da se ljubimo, 'fala sestro :D
/Krepac ono nase i dalje stoji :novine: / :smeh:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Nisi uspela da uspostavis kontakt ni sa jednom zato sto vecina tih istih devojaka na forumu glumata i pravi se facom ko zna kakvom samo zato sto su 10 godina na forumu. Phahaha..
Ja kuckam sa mozda 3 normalne ok i prijatne osobe, a pogledaj koliko ima forumasa, pa zakljuci ko je tu uobrazen i predrkan bez ikakvog osnova. :oklagija: :oklagija:
Korisnikov avatar
By Blady
Zvezdice sta je tebi? ko me ti to..?
By Çâðê_DUP
Neke žene jednostavno treže nešto više,traže po sebi i kompromis bilo koje vrste po tom pitanju bi ih samo još više unesrećio.
Upravo. :sesir:
Korisnikov avatar
By Modesty
drago mi je,najljepša na forumu da se slažemo ;)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!