Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Dirrty19gNadovezivanje na blentino,
![]()
Ali radio sam ja proteklih par nedelja svakodnevno po 100 sklekova... i zamalo ali nista!
Ali sto se tice genetike, tacno... moj brat je lako dobio sisetine npr, ali mu zato donji deo tela nikada nece biti kao moj... kao ni stomak... mozda?
Uglavnom blento, u pravu si... ali ja moram da kukam... jednostavno moram!
Inace hvala Bogu, ja i ne zelim neku nenormalnu masu... vise definiciju, mada ni to nista preterano.
Originally posted by blenta
ma
kad se laki umisli da je mushko
pa josh krene da deli savete
elem drti 6 puta nedeljno u teretanu ne mozhe
dragonajt kako da silno ojacham podlakticu
ali onaj deo donji iznad shake
i kazuj ovde nemoj da me nervirash
![]()
Originally posted by Dirrty19gU teretani bi trebaloda postoji trener:D...mozda ti on pokaze kako ako ne onda kupi fitnes x i tamo uvek imas sve objasnjeno kako sta koja sprava za koji misic hrana itd
Zvanicno sam krenuo u teretanu.![]()
Trenutno trpim upale misica za koje nisam verovao da postoje![]()
Bilo kako bilo, treba mi neka ideja.
Planiram 3 puta nedeljno, vise ne mogu zbog plesa.
E sad, zanima me kako da se organizujem. Posto sam ko muva bez glave!
Neko me je posavetovao da trbusnjake radim na kraju svakog od treninga, a da pored toga svaki cas u nedelji radim na spravama za par odredjenih stvari.
Inace, u pitanju je teretana Tash, koja, cini mi se i nije nesto opremljena... 10ak sprava i mozda jos 5 namenjenih samo za dizanje tegova u raznim pozama.
Ja cak ni ne znam koje sprave su za koju grupu misica!![]()
I zanima me da li kose trbusnjake mogu (i treba) da radim na spravama namenjenim za njih ili na strunjaci?
P.S. Zaboravih da napomenem da mi je cilj definicija na prvom mestu, uz dobijanje mase, naravno umereno!
A samo da mi je znati kako li cu masu da dobijem... oduvek mogu da jedem kao stoketina, i nikada nisam dobio ni kilo viska!
E, do sada mi je to odgovaralo, naravno! Ali sad, prc!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!