Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by MarvinJelena je pocela da igra tenis u 9,5 godina, tako da su po stazu - Jelena i Ana tu negde. Jeleni je potreban stalni trener, a ne samo pred turnire sa sljakom. Ja i dalje mislim da je Jeleni potrebna jaca podrska, pre svega od oca. Njega nikad nema, a mislim da bi joj mnogo znacio. Obe su danas bile nervozne i dosta su gresile, a opet je Jelena izgubila koncentraciju - mislim na servis. Meni se po govoru tela cinilo ipak da ce Ana pobediti. Jelena uvek pobedi kada je pomalo besna i jako ozbiljna.
"But I'll keep working hard, and my time will come."
Ali kaaadaaaa?!?!![]()
Ono polufinale USa još nisam odbolovao, sad još i ovo...
Samo jedan GS. Jedan jedini. I smiriću se.
Originally posted by LunjaMene je ovo stvarno poplasilo."All the pressure is on her," said Safina on Ivanovic. "I'll be trying to do what I need to do on the court. I'm going to give everything I have. If I've got to die on court, I will. There is absolutely no reason to save any of my energy in the final. I'll be using all of the energy I have."I verujem joj!![]()
![]()
Originally posted by SunceJa sam voleo obe, i Moniku i Stefi, i svaki njihov mec je bio savrsenstvo za sebe, bez obzira na ishod. Sada nemam ni jednu teniserku koju toliko volim osim, eto, Ane u kojoj stvarno vidim ogroman potencijal.
Jelena tesko moze da ima tako jake udarce, forhend, servis...Ona mora sve ostalo toliko savrseno da odigra da bi pobedila. Pa zao mi je, eto, jace je od mene. Isto ovako sam se osecao kad je Monika gubila od Stefi. Stefi je rasturala sa forhendima, stoji da je super igrala, ali meni je uvek Monika bila draza.
Originally posted by UlixTi si bio mali kad su one igrale finala - Monika i Graf. Pa isto ovako sam se tresao i nervirao. Tu Stefi nisam mogao da podnesem zbog Monike, eto.Originally posted by SunceJa sam voleo obe, i Moniku i Stefi, i svaki njihov mec je bio savrsenstvo za sebe, bez obzira na ishod. Sada nemam ni jednu teniserku koju toliko volim osim, eto, Ane u kojoj stvarno vidim ogroman potencijal.
Jelena tesko moze da ima tako jake udarce, forhend, servis...Ona mora sve ostalo toliko savrseno da odigra da bi pobedila. Pa zao mi je, eto, jace je od mene. Isto ovako sam se osecao kad je Monika gubila od Stefi. Stefi je rasturala sa forhendima, stoji da je super igrala, ali meni je uvek Monika bila draza.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!