Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Marvin
I molim da se primeti kako je Jelena poljubila Anu (tačnije pokušala je, ova baš i nije bila raspoložena za to)
Dušica moja... velika u porazu :radosnice:
:carica:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Marvin
"But I'll keep working hard, and my time will come."

Ali kaaadaaaa?!?! :rida:
Ono polufinale USa još nisam odbolovao, sad još i ovo...

Samo jedan GS. Jedan jedini. I smiriću se.
Jelena je pocela da igra tenis u 9,5 godina, tako da su po stazu - Jelena i Ana tu negde. Jeleni je potreban stalni trener, a ne samo pred turnire sa sljakom. Ja i dalje mislim da je Jeleni potrebna jaca podrska, pre svega od oca. Njega nikad nema, a mislim da bi joj mnogo znacio. Obe su danas bile nervozne i dosta su gresile, a opet je Jelena izgubila koncentraciju - mislim na servis. Meni se po govoru tela cinilo ipak da ce Ana pobediti. Jelena uvek pobedi kada je pomalo besna i jako ozbiljna.
Korisnikov avatar
By Sunce
A sada detaljnije:

Jankovic admitted that she was crying so hard afterwards that she did not want to talk about the match with the assembled media.

Asked what she would do to get over the defeat, she responded: "Kill myself?"

"No, I will have some dinner and maybe get drunk or do something. I don't know. Whatever makes me feel better."

Having lost all three of her previous grand-slam semi-finals, Jankovic twice led by a break of serve in the final set, only for last year's runner-up Ivanovic to hit back and clinch victory.

"I am very disappointed but I still cannot go and kill myself and put myself down," she said.

"The year is still long. There are still two more Grand Slams, many big tournaments to play. I still have to work hard and believe in myself, and I will achieve my goal."

Jankovic said she had given her all after a fortnight in which she had struggled with right arm and shoulder problems.

"I tried my best," she said. "I'm very disappointed that I lost this match. I didn't go to the final. I lost the number one spot. This match was very important.

"Sometimes you cannot control the injuries, and especially with my arm. I had problems hitting the ball as hard as I could, and she was the more powerful one.

"I need to work on that, get healthy, and then it will be better for me. I have to keep believing in myself and I have to work hard, and believe that my time will come."
Korisnikov avatar
By IriS
pobednica OVAKVOG meča, koji su njih dve danas odigrale, zaista zaslužuje da bude pobednica RGa a i no. 1. (ovo bih isto mislila i da je Jelena pobedila). na momente sam skakala od radosti posle svih prelepih poena, koja god da ih je osvojila. potpuno sam uživala u meču, delimično i zato što sam 100% verovala u pobedu moje favoritkinje. :D

svaka im čast!
By Ulix
Originally posted by Lunja
"All the pressure is on her," said Safina on Ivanovic. "I'll be trying to do what I need to do on the court. I'm going to give everything I have. If I've got to die on court, I will. There is absolutely no reason to save any of my energy in the final. I'll be using all of the energy I have."
I verujem joj! :uplasen:

Slika
Mene je ovo stvarno poplasilo. :gotika:

Zato i mislim da bi finale protiv Kuznjecove bilo daleko bolje resenje. :sigh:
Korisnikov avatar
By Sunce
Tacno je, Ana je zasluzila da bude No. 1. Samo sto mi je zao Jelene, eto, jer nju ipak vise volim. :rida: Meni uopste nije prijao mec, muka mi je.
Korisnikov avatar
By IriS
der der :hug: :mazi:

padni mi na grudi :sise:

:joint:
By Ulix
Ne znam zasto ste se svi toliko rasplakali oko ovoga. Kao da je Jelena na kraju karijere, pa da joj je ovo poslednja sansa...
Korisnikov avatar
By Sunce
Jelena tesko moze da ima tako jake udarce, forhend, servis...Ona mora sve ostalo toliko savrseno da odigra da bi pobedila. Pa zao mi je, eto, jace je od mene. Isto ovako sam se osecao kad je Monika gubila od Stefi. Stefi je rasturala sa forhendima, stoji da je super igrala, ali meni je uvek Monika bila draza.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by kiss addict
der der :hug: :mazi:

padni mi na grudi :sise:

:joint:
:hug: Ma pusti mene, budalu, za psihijatra sam. :psiholog:
Korisnikov avatar
By Sunce
sa eurosporta:

I'm from Romania and i love the serbs players,Ana,Jelena and Djokovic.Today i wanted Jelena to win,i think she deserved more.It would have been a boost for her morale,now after 4 grand slams semifinal losses,she's at the bottom...But that's sport,she will have chances to redeem her selfe and to go over the ivanovici complex.
I hope Djoko beats the dopat nadal who is a shame for tenis...Nadal means EPO,doctor Fuentes and cheating...
I have a big respect for a small country that has such great talents.In many sports Serbia has beatiful results,much greater than other bigger countries and this is a fact that must be praised...

Najmanje i jedino sto mogu da uradim jeste da odem na Jelenin blog, pa da joj napisem nesto. :love:
By Ulix
Originally posted by Sunce
Jelena tesko moze da ima tako jake udarce, forhend, servis...Ona mora sve ostalo toliko savrseno da odigra da bi pobedila. Pa zao mi je, eto, jace je od mene. Isto ovako sam se osecao kad je Monika gubila od Stefi. Stefi je rasturala sa forhendima, stoji da je super igrala, ali meni je uvek Monika bila draza.
Ja sam voleo obe, i Moniku i Stefi, i svaki njihov mec je bio savrsenstvo za sebe, bez obzira na ishod. Sada nemam ni jednu teniserku koju toliko volim osim, eto, Ane u kojoj stvarno vidim ogroman potencijal.

A Jelena moze da ima jake udarce, snaga nije talenat, pa da ne mozes da je razvijes. :pivce:
Korisnikov avatar
By Sunce
Snaga zavisi i od talenta, od toga kako postavljas i kako ti lezi ruka i telo. Kad se naviknes na jedan polozaj, tesko da mozes da promenis. Ana ima visinu - 8 cm je velika razlika. Ja bar tako mislim. :neznam:

Sa druge strane, i druge teniserke imaju visinu, ali Ana je talentovana za forhend i to su uvek isticali. Ona je perfekcionista i mislim da ce odlicno napredovati, ali postoji opasnost da je unisti nesto - neki pad, neuspeh koji nece moci da prevazidje. Meni bar tako izgleda - autisticno i uplasena od neuspeha. Mislim da je i Jelena slicna, samo sto ona glumi frajera.

:hail: za Henin koja ih je obe rasturila prosle godine. Tako niska, a opasna. Cudo jedno!

Muski tenis mi nije ni upola toliko zanimljiv. Sto se tice Novaka, svejedno mi je da li ce dobiti mec ili ne.
:whatever:

I jos jednom, Monika Seles je prvu grand slam titulu osvojila sa 16,5 godinaaaaaaaaaa! :hail:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Ulix
Originally posted by Sunce
Ja sam voleo obe, i Moniku i Stefi, i svaki njihov mec je bio savrsenstvo za sebe, bez obzira na ishod. Sada nemam ni jednu teniserku koju toliko volim osim, eto, Ane u kojoj stvarno vidim ogroman potencijal.
Ti si bio mali kad su one igrale finala - Monika i Graf. Pa isto ovako sam se tresao i nervirao. Tu Stefi nisam mogao da podnesem zbog Monike, eto.
Korisnikov avatar
By svejedno
Nemojte se ljutiti, ali meni bas drago..

..

Iskreno, Ana '...breg roni'.. ..tako mi deluje kao osoba & kao sportista..

..

Lagano, lagano, ali nezaustavljiva je.

Dok je Jelana, iako zaista odlicna, na momente veoma explozivna i to opet nije dovoljno protiv 'tiha voda' Ane..

..

Ana mi nekako ima veci 'sampionski kapacitet'.

I sasvim zasluzeno je zauzela 1. mesto, naravno, sada kada nema vise Enan na terenima..

..

Ja cu sada polako da se udaljim... :maska:

;)
Korisnikov avatar
By Sunce
Nemoj da se udaljavas, sta si se uplasio! Ana ima taj izgled i ponasanje sampionke (ima jaci intenzitet), samo ovde postoje ljudi kojima je Jelena draga.
Korisnikov avatar
By svejedno
Uplasio, dakako.. Vidim da je vecini Jelena draga, plasim se da se ne kill-uje messenger (to sam, jel, ja koji nosim/ko da niste primetili, jel ;) / dobre vesti u Anino ime, jos mi drago zbogToga ;) )

..

Ma salim se, naravno, nego meni Ana veci 'sampion' od Jelene, bez obzira na to sto je postala No1.

Prva srpkinja u istoriji, ej.

..

Ne, iskreno, bice srece da i Jelena dogura do tog mesta, pa da mozemo da se hvalimo da smo imali dva broja jedan u zenskoj kategoriji..

..

Realno, pored svog sranja u ovoj zemlji, zaista mnogo vise paznje posvecujemo tim stvarima, jer zelimo bar nesto lepo iz ove zemlje..

..mis'im, primecivali bi svakako i da zivimo u 'normalnoj' zemlji, no nam ne bi ovoliko znacilo, jer ne bi bio toliki kontrast u ostalu na sve ostalo sto dolazi odavde.
Korisnikov avatar
By Sunce
Meni nije zao sto Jelena nije 1., nego zato sto je izgubila mec od Ane, eto. Zato sto je upala u taj trip anofob, zato sto je gresila tamo gde ne gresi. Brezveze. Da je Ana pobedila 6/2 6/1 lakse bi mi bilo.

Jeleni fali da pusti malo glas, da ispolji energiju. Pricala je ona da je bila jako stidljiva i tako to.
Korisnikov avatar
By svejedno
Da, istina, Jelena zaradila 'Anofobiju', primetih i ja..

..sto opet ide u prilog teoriji da jos treba da radi na 'sampionskom stavu'..

..

Ali Ana je rodjena sa 'sampionskim mentalitetom', po meni.. to se ne vezba, s tim se radja.
Korisnikov avatar
By Sunce
Da, a meni je to dosadno, npr. Ne volim sampionski stav.
Trenutno me Novak izludjuje svojim ego trip ponasanjem, kao i Marija Sarapova i Federer. Jedino bi mi bilo interesantno ponasanje Federera na finalu RG. Meni se dopada teznja nesampiona ka uspehu, taj put mi je zanimljiv.
Korisnikov avatar
By svejedno
Sto?

edit - mislim, sta je tu dosadno?
Korisnikov avatar
By Sunce
To ne moram da ti objasnjavam. :)
Korisnikov avatar
By svejedno
Ne moras, istina :)

..

U svakom slucaju, to sto smo dobili broj 1 je zaista lepa & velika stvar.. cak me cudi sto svi mediji ne vriste o tome vec..
..

Ali sutra je Ana na svim naslovnicama, to je sigurno.

pS. A Novak..meni nije toliko iritantan nacin na koji to radi..ipak je veoma mlad, jbg.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by svejedno
Ne moras, istina :)

Ne moram, i necu. :njanjanja: Kad tako postavis pitanje, dodje mi da nista vise ne napisem. Mali ego-tripu jedan!
Korisnikov avatar
By svejedno
Veliki ;)

..

Volim tako da te zezam, sta cu.
Korisnikov avatar
By Sunce
Pa dobro, takvim ljudima ne odgovaram. :sunce:
Korisnikov avatar
By svejedno
Ih, nisi se valjda uvredio?

..

Evo, iskreno izvinjenje.
Korisnikov avatar
By Sunce
Ne ljutim se ja tako lako, aman. Ajde da ne pravimo ovde gluposti. :zen: Tvoja omnipotencija ume da mi bude dosadna, eto to da ti kazem, a to me ne vredja.
Korisnikov avatar
By svejedno
Omnipotencija? Covece.. zanimljivo je videti kako te drugi percipiraju.. Cudno.

..

No, sto kazes, dosta sa offom ;)
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 16
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!