Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Lunja
Mec je bio savrsen! :drama: Ana imala 50 winnera. :love:
Steta sto su se sastale vec u polufinalu.
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Lunja
Mec je bio savrsen! :drama: Ana imala 50 winnera. :love:
Steta sto su se sastale vec u polufinalu.
slažem se, baš šteta. odličan meč su odigrale, a mene raduje što će ih u narednom periodu biti joooš :love:
Korisnikov avatar
By IriS
Lunjoslava, pre neki dan žena i ja u gradu gledamo i zagledamo jednog dečka, iz profila, i ubedjene da si to ti. i taman žena da te zovne, okrete se dečko i videsmo da, ipak, nije tako lep kao ti :D
Korisnikov avatar
By Lunja
Iznenadjen sam Jeleninom dobrom igrom. Mislio sam da ce izgubiti u dva seta zbog povrede, kad ono... :shocked: u tri seta. :D Tri tesna seta!

Kad uporedim njihov nivo igre sa onim koji je pokazala Kuznjecova danas u polufinalu, prosto ne mogu da verujem da je Ceca zaista blizu #1 pozicije.

Safina je pravo otkrovenje sljake. U subotu ima da leti perje i da se lome reketi. Nadam se da ce biti zanimljivo kao danasnje "srpsko" polufinale.
Korisnikov avatar
By Dzi
.....ana ana ana ana :misici:
Korisnikov avatar
By Doxar
Ma kako klišeizirano zvučalo, zaista je pobedio tenis.
I to je najvažnije, a i najlepše :)
Žao mi Jelene, ali ipak mislim da je ovo realan rezultat.
Sve ima neki svoj tok i evoluciju.
Više osvojenih važnih turnira, već dva GS finala, 6:1 u međusobnim duelima, a realno i više raspoloživog oružja... Nadam se da je sve to utabalo put, ne samo ka prvoj poziciji, već i trofeju ovde.

A i bacivši pogled na statistiku: 50:16 u vinerima ( 43:28 u n. greškama ) bilo bi nezasluženo da je Ana izgubila.

Sve u svemu hvala im obema na divnom i uzbudljivom popodnevu.

I što reče kiss adict, ovo je tek početak velike serije njihovih mečeva oko samog vrha.
Ako se po jutru dan poznaje, možemo samo da nazdravimo:pivce::cheer:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Doxar
A i bacivši pogled na statistiku: 50:16 u vinerima ( 43:28 u n. greškama ) bilo bi nezasluženo da je Ana izgubila.
Slazem se sa celim tvojim postom. :love: :tenis:

Jedino me nervira statistika koja stoji na RG sajtu. Tamo stalno nesto nije u redu - za sve meceve. :down:

Npr. za mec JJ - Ana pise 51-45 u winnerima. :lood:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja sam najtužniji forumaš na internetu :sigh:
Trebalo je da idem da trčim... i nemam volje...
Stvarno mi je sve potonulo.
Ana će da osvoji bar još 5 GSova... i biće nedeljama i nedeljama na mestu 1.
Jeleni je ovo bila možda i jedina šansa.
A ionako bi pala posle sledeće nedelje.

I tako... :sigh:
A mnogo mi je značilo.

RG je za mene gotov.
Korisnikov avatar
By Marvin
Ne sporim ja da je od Ane zavisilo i da je stvarno zasluženo pobedila.
Ne sporim ni da je bolja...

Ali... boli :rida:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Marvin
Ne drami! :shamar:

Prosle su godine dok Kim Clijsters i Amelie Mauresmo nisu osvojile svoj prvi GS. Jelena ce ga osvojiti kad-tad. Danas je bila sjajna. Samo mora jos malo da smanji broj turnira da bi sacuvala zdravlje. :hug:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ma znam.
Ali ja sam se ubedio da ovaj osvaja.
Siguran sam bio.
Sve matore se raskjakavile, Ana dva poraza za redom, Enan se povukla, ona odbranila Rim...
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Sunce
Jelena izgubi vec dobijeni mec po ko zna koji put.
Pa nije. Jelena ni u jednom trenutku nije imala toliku prednost da bi se moglo reci da je bila pred osvajanjem meca. U trecem setu su bile izjednacene, cak i sa onim brejkom prednosti na pocetku.
Korisnikov avatar
By Lunja
Sve matore se raskjakavile, Ana dva poraza za redom, Enan se povukla, ona odbranila Rim...
Nisi racunao na preteske loptice kojim igraju. :giggle:
By cumpig
Uuuu, bas je bilo prelepo za gledanje.
Obe su imale svoje momente, problem je u tome sto Ana znatno brze realizuje svoje "napade odlicne igre"
I iz aviona se videlo da kad je Jelena upela da ne povede sa 5:3 u trecem setu, da ne postoji druga opcija osim 6:4 za Anu.
Na isti nacin je (i za isto toliko vremena, cirka 4 minuta) Jelena upela da proda i prvi set.
Sto me cini tuznim skoro u Marvinovom rangu, jedino sto cu sad da idem da se istrcim ko konj, a veceras da odgledam novog Indija.

Cestitke za Anu, ipak, ali to nije to. bar za mene.
I naravno za Zimonjica.

Za sve njih :leviathan: :leviathan: :leviathan: :leviathan: :leviathan: :leviathan: :leviathan: :leviathan: :leviathan:
Korisnikov avatar
By Sunce
Jelena izgubi vec dobijeni mec po ko zna koji put.
Pa nije. Jelena ni u jednom trenutku nije imala toliku prednost da bi se moglo reci da je bila pred osvajanjem meca. U trecem setu su bile izjednacene, cak i sa onim brejkom prednosti na pocetku.
Ne kaki! :sarana:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ne sporim ja da je od Ane zavisilo i da je stvarno zasluženo pobedila.
Ne sporim ni da je bolja...

Ali... boli :rida:
Mnogo boli!
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja sam najtužniji forumaš na internetu :sigh:
Trebalo je da idem da trčim... i nemam volje...
Stvarno mi je sve potonulo.
Ana će da osvoji bar još 5 GSova... i biće nedeljama i nedeljama na mestu 1.
A ionako bi pala posle sledeće nedelje.

I tako... :sigh:
A mnogo mi je značilo.

RG je za mene gotov.
Marvine :hug: ! Isti slucaj je i kod mene. Potpuno mi je svejedno ko ce da osvoji RG. Idem napolje.:placko:
Korisnikov avatar
By Lunja
hvala na diskusiji
Korisnikov avatar
By spliff
fantastichan tenis!!!

smatram da je ana nadigrala jecu u svim segmentima igre. chak i u odbrani! nikada nisam video anu da se tako brani :hail:

finale pre finala!

i da, boli.... :rida:
By Ulix
Dakle... fenomenalan tenis! Odusevljen sam! :hyper:
By Ulix
hvala na diskusiji
:lol:

Nemoj se ljutiti, vidis da je potresen ishodom meca. :)
Korisnikov avatar
By Berserker
Marvin, Sunce i ja tjemo najverovatnije da se ubijemo...

Super Jelena igra vidi se, ali mnogo toga se mora usavrshiti - agresivnost, napad, servis...
Dobra joj je bila ideja da menja tempo, videlo se da je to imalo nekog efekta...
Ali ja sam chuo od komentatora sledetje, da Jelena ne skache pri serviranju odnosno vuche energiju IZ RAMENA, dok je kod Ane suprotno... Mozda ako bi Jeca tako servirala...

Ne znam shta da kazem, mogla je Jeca, ali uvek ono - ONE STEP TOO FAR...
Korisnikov avatar
By Marvin
Ali sad, posle par sati (e, sramota me od samog sebe :zid: ) moram priznati da sam uživao.

I molim da se primeti kako je Jelena poljubila Anu (tačnije pokušala je, ova baš i nije bila raspoložena za to)
Dušica moja... velika u porazu :radosnice:
By Ulix
Jeste, to je bilo lepo sto je Jelena uradila, mislim da je Ana bila bas iznenadjena. :)
Korisnikov avatar
By Lunja
Asked what she would do to get over the defeat, she responded: "Kill myself?"

"No, I will have some dinner and maybe get drunk or do something. I don't know. Whatever makes me feel better."

"I'm very disappointed that I lost this match. I didn't go to the final and I lost chance to become No.1. This match was very important. But I'll keep working hard, and my time will come."
:radosnice:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Ulix
hvala na diskusiji
:lol:

Nemoj se ljutiti, vidis da je potresen ishodom meca. :)
Ja bar volim Jelenu. Ti, Lunjo, nikoga ne volis. :njanjanja: Sve nesto kao neutralno, sto bi rekao Rajh u Misterije organizma: "On sve voli a nikoga ne voli!". Boze oprosti, video me Paki u knezu kako lunjam po gradu sav pogubljen i pisem poruke jednom Jelenoamoricnom decku. E finale ne mogu da gledam.

Pa imala je prednost u trecem setu. Da je zadrzala servis, pobedila bi. Naravno, Ana je pobedila boljom igrom, pre svega forhend vinerima. Svaka joj cast. Monika i Stefi, kao i Serena i Henin su znale da prave savrsene vinere sa osnovne linije, a to kod Ane sada nice i razvija se.

Meni nikad nije bilo interesantno da navijam za sladunjave lepotice omiljene u celom svetu. Doduse, obe su osetljive i draze su mi od Sarapove koja ima tu lako popaljivu aroganciju i "moc" na koju se pale osobe koje su takve iznutra.

Jelena mi se uvukla pod kozu pa to ti je. A i njena igra mi se vise dopada. I harizma i nesto sto ima "od duse", nesto sto nije moc, narcisoidnost i lako potrosljiva lepota.
Korisnikov avatar
By Lunja
"All the pressure is on her," said Safina on Ivanovic. "I'll be trying to do what I need to do on the court. I'm going to give everything I have. If I've got to die on court, I will. There is absolutely no reason to save any of my energy in the final. I'll be using all of the energy I have."
I verujem joj! :uplasen:

Slika
Korisnikov avatar
By Sunce
Asked what she would do to get over the defeat, she responded: "Kill myself?"

"No, I will have some dinner and maybe get drunk or do something. I don't know. Whatever makes me feel better."

"I'm very disappointed that I lost this match. I didn't go to the final and I lost chance to become No.1. This match was very important. But I'll keep working hard, and my time will come."
:radosnice:
Ja joj se divim. Ja bih pukao, priznajem. Kad sam se ovoliko tresao kod kuce, sta bih radio da sam u njenoj kozi.
Korisnikov avatar
By Marvin
"But I'll keep working hard, and my time will come."

Ali kaaadaaaa?!?! :rida:
Ono polufinale USa još nisam odbolovao, sad još i ovo...

Samo jedan GS. Jedan jedini. I smiriću se.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 16
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!