Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by andjelat
Proba za 3 nedelje!
Smislite sta cete da svirate!
Originally posted by KhonsAhaha - drombulje??!! Ni meni nikada nije uspelo da dobijem zvuk!! Ono metalno okruglo se, kao, stavi nekako u usta ili prisloni na zube , a onaj metalni jezicak se okida, a usna duplja cini rezonator... I tu negde se pojavljuju i alikvotni tonovi...
i drombulje imam. i za divno cudo ni on ni ja pojma nemamo kako se to cudo koristi. stavljali ga (da me prostite) u usta ovako, onako, ma nece zvuk pa bog!
Originally posted by KhonsJoooooj, blago tebiii!!!
i jos neko cudo africko imam, parce drveta sa par pljosnatih metalnih zica, pa kad ih okidash dobijash razlicite tupe zvukove...
Originally posted by KhonsJa sam pitala drugare duvace sa Akademije da li je istina ili mit da oni ne smeju da vezbaju vise od dva sata dnevno (blago njimaaaaaa!!! ) - kazu, otprilike, pa tako, jer je duvati veliki napor i za pluca, i za usne, a vazdusni pritisak deluje i na mozak...
joj volela bih mnogo da imam trubu. i saksofon.
moja jedna drugarica je imala trubu, jednom sam u nju dunula i ochi mi ispale.
Originally posted by andjelatE, i to sam vidjala - to je suuuuper za zvucne efekte!!!
a imam i stap za prizivanje kise iz Perua, koji pravi
neko sustanje..... pritom, stvarno i priziva kisu..
Svaki put kada ga tandrljam, padne kisa..
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!