Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Mislim da su butici odlična mesta za upoznavanje gay ljudi .. što prodavaca / prodavačica .. što drugih mušterija ... znam da neki provode po sat vremena u butiku, presvlačeći se i isprobavajući ... pa ima prilike ... a i prodavci su neki ok .. ono pomognu da se košulja umetne u pantalone ... izmere širinu struka ... :whatever: :zen:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
U svim fensi shoping centrima je konstantna gay parada...ali ne vidim bas da je to dobra prilika za upoznavanje ljudi...mada ja sam licno i previse diskretan mozda nekome ko se manje stidi nije problem da u buticima upozna nekoga ili eventualno dozivi i sex u kabinama :opacupa:
By ~ Le Saint X ~
Nikad mi to nije palo na pamet...

mada, kada razmislim, u pravu si...

jedino sto se meni desilo u buticima to je da se 'gejdarisem' sa nekim
pa se jedan drugom nasmejemo
:)
By brdja
pričam iz ličnih iskustava .. ne zalazim baš u fensi butike .. ali ponekad naravno kupim ...

najgore je kada odem sa str8 drugom (kome nisam out-ovan jer sam 99% neoutovan) i onda on krene da gleda veš muški i tako .. ja popizdim i kažem mu " ej breeeee pomisliće da smo par pedera ... " .. Bože, kako su neki ljudi neuviđajni ...

da se ne lažemo (mala digresija) barem 50% str8-eva prija neka vrsta pokazivanja muške bliskosti (možda ne da se završi oralom ili analom ali ...)

a što se tiče butika .. radim u blizini nekoliko pa gledam šta se dešava ... ortak mi io direktor jednog butika pa pričao i on iskustva ...

a najbolji su oni koji izlaze u gaćama i ono ...:die:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Lakiboy_ns
U svim fensi shoping centrima je konstantna gay parada...ali ne vidim bas da je to dobra prilika za upoznavanje ljudi...mada ja sam licno i previse diskretan mozda nekome ko se manje stidi nije problem da u buticima upozna nekoga ili eventualno dozivi i sex u kabinama :opacupa:
novosadska zara je kriticna! moj drug je uspeo tako da dobije gratis torbu jer je pustio jednom liku da mu udje u kabinu i to sto kaze brdja, pomogne oko farmerki... :giggle:
ja sam neki dan kupovao kosulju tamo, i bo'me bilo je queer as folk, u pravom smislu reci.. .samo su trebali da pojacaju muziku i priguse svetlo...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by ns.happy
novosadska zara je kriticna! moj drug je uspeo tako da dobije gratis torbu jer je pustio jednom liku da mu udje u kabinu i to sto kaze brdja, pomogne oko farmerki... :giggle:
ja sam neki dan kupovao kosulju tamo, i bo'me bilo je queer as folk, u pravom smislu reci.. .samo su trebali da pojacaju muziku i priguse svetlo...
Zara je totalno gay friendly a kako i ne bi kad smo im glavne musterije.
Meni se medjutim od prodavaca u nasoj Zari svidza jedan malo vislji delija, onako kratko osisan, smedj ali on je jedini od prodavaca tamo od koga ne dobijam gay vibracije :(
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by brdja
da se ne lažemo (mala digresija) barem 50% str8-eva prija neka vrsta pokazivanja muške bliskosti (možda ne da se završi oralom ili analom ali ...)
sa ovim se slazem... skoro sam upoznao dva momka koji su me zgotivili... jedan je insistirao da nosim njegov shorc dok smo se spremali za djakuzi, a drugi me je nagovarao da delimo sobu nas trojica... ja sam, na zalost vec imao dogovorenu sobu... :sigh:
Korisnikov avatar
By Marvin
:shok:

Ima u Zari onaj jedan. Sa kosom. Onakvom.
:drama:

Ali besplatna torba- hit! :smeh:
Korisnikov avatar
By queeria
Ja najviše upoznajem gej ljude na buvljacima.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Zara je totalno gay friendly a kako i ne bi kad smo im glavne musterije.
Meni se medjutim od prodavaca u nasoj Zari svidza jedan malo vislji delija, onako kratko osisan, smedj ali on je jedini od prodavaca tamo od koga ne dobijam gay vibracije :(
iskreno, meni je neprijatno od onoliko gay vibracija koje se tamo osete...
By brdja
Originally posted by queeria
Ja najviše upoznajem gej ljude na buvljacima.
DA, ALI KAKAV PROFIL JE TAMO ... svi mi liče na blage i ne-blage retarde ...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Ti koji se presvlache po par sati isprobavajuci dve majice, zaista nisu moj tip mladica.
Mozda nekoga lozi taj fenseraj, ali not me.
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Wh1t3 Tra$h
Ti koji se presvlache po par sati isprobavajuci dve majice, zaista nisu moj tip mladica.
Mozda nekoga lozi taj fenseraj, ali not me.
:up:
By brdja
meni su "omiljeni" oni koji dođu sa kravatom .. i sa reketima (sveže kupljenim) pa izlaze u gaćama i kravati da vrate prodavačici ... :sekirica:

ljudi ne shvataju da je Mr.Bean za njih Anštajn kako se ponašaju :wtf:
By brdja
a kad smo već kod toga ... zanimljivi su i momci koji rade u Telenor, Vip i Telekom štandovima ... mlađani, kao doterani ... i predusretljivi ....

dobar mi je jedan kolega (Čačanin) koji prepozna gej-a uvek ... a ja se zapitam otkud to njemu toliko dobar gaydar :tamoamo: :google:
By brdja
kakvim reketima? za tenis?
da reketima za tenis .. onako valjda da budu u trendu ... još je samo falila majca na pruge ... :teletabisi:
Korisnikov avatar
By Allkey
:droll: na prodavca iz Stradivariusa (Delta City)...

Mogao bih samo da ga posmatram satima, taj... Taj osmeh... I pogled... Ah...
Korisnikov avatar
By bakalar
Pa sve koje treba, vidis u klubu.

Dakle, ako njega nisi video tamo, koliko sam ja upucen u njega i nema svrhe da gledas :maska:
Korisnikov avatar
By Blady
OMG manite me Zare.. skoro ih sve znam tamo... eh..
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by abcd
Pa sve koje treba, vidis u klubu.

Dakle, ako njega nisi video tamo, koliko sam ja upucen u njega i nema svrhe da gledas :maska:
Ne dolaze svi gejevi u klub tamo moze da stane 200 ljudi a u NS nas ima bar 30-35.000....ima par njih iz Zare koji su mi 100% sumnjivi ali nisam nikoga video @ the club.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by QDF
OMG manite me Zare.. skoro ih sve znam tamo... eh..
u jeeee... fensiko!
Korisnikov avatar
By ns.happy
ma sta bre, picko jedna, druzis se sa fensikama a ne prijavljujes :roflmao:
Korisnikov avatar
By Blady
Al su fensike.. skoro su sve u Jokeru... jaooo QQ lele ;)
Korisnikov avatar
By ns.happy
to ti je srbski gay dzet set :giggle:
ma salim se mizzo ;)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Jel to pricate o prodavcima sa muskog ili zenskog odeljenja-da se svi pojavljuju u klubu?
Korisnikov avatar
By ns.happy
jao laki bre... zar je bitno? kao da u zari ima njih milion pa se moras dvoumiti... jebote, na kilometar se skontaju!
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Dobro ali ja u zensko odeljenje ne zalazim ne znam koji tamo rade...a ove iz muskog uglavnom znam pa me zanima :durenje:
Hocu i ja da dobijem dzaba torbu ili japanke ili neshto :D
Korisnikov avatar
By ns.happy
qrac ne zalazis! pa kako dodjes do muskog odeljenja? preko ips-a?! :giggle:
a ti bi mufte? eeee lakisa... treba da budes model da bi se prema tebi tako odnosili...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!