Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Danas je jedan od onih dana. Ustao sam sa namerom da uživam u lepom danu. Prvo sranje koje mi se desilo je da se naoblačilo čim sam izšao iz kuće. Ušao sam u banku i stao za šalter a likuša ustade i ode.... Čekao sam je bukvalno 30 minuta!!!! Izađem i krenem na faks kad počeli vetar i kiša... Stignem na fax, vreme se prolepša i obavim sve....
Dođem u stan i noga (kao i prethodnih 4 dana) krene da me nenormalno boli... Skenjam se i iznerviram a povrh svega me i dočeka... ma nije ni bitno....
Ovo je jedan fuckin' beautiful day!
Uživajte, kad' već ja ne mogu....
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Pa da zaokružim ovaj dan (nadam se!)

Napala su me 2 lika dok sam išao u prodavnicu koja je bukvalno na 3 minuta od mog stana!!! Što je najgore bilo je oko pola 8!!!
Uspeo sam da se probijem do nekih ljudi i nisu mi ništa uzeli, ali rešio sam! Moram da se preselim što pre... Neko će me ubiti ovde za 100 dinara :( ... Kako je NS postao odvratno mesto za žvot... ne verujem....
Korisnikov avatar
By Berserker
pa evo i ja da se pozdravim.
prochitao sam ceo tvoj kutak, i bogami je za razliku od vecine koje sam posetio, umeren, pristojan. Nice! :)
Nego ovo poslednje sa 2 lika mi se ne svidja...
Morash se chuvati...
A moram te i ja pitati - Gde je chetvrta zvezda? :)
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
@dooffey

Hvala ti na poseti :D . Baš lepo od tebe što si imao strpljenja i volje da čitaš.... Selim se iz kraja. Danas sam našao stan a sutra idem da ga kaparišem. Živeću sa bi drugom. I ne, nismo u vezi!!!
Četvrta zvezdica je na putu. Radim na njoj, ali je potrebno vremena :) ....
Korisnikov avatar
By Berserker
Aj javi kad se uselish.
Nego ja kapiram da su te ovi seljoberi napali da bi uzeli pare...
Ili je neshto drugo?
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Pa da, napali su me zbog para i ostalih potencijalnih vrednosti koje bih mogao imati kod sebe... Uvek su pare....
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Kod železničke stanice blizu... Mislim da se taj deo zove Banatić...
Tu je jedna srednja škola a i porodilište je blizu...
Bedak
Korisnikov avatar
By Berserker
Ma ja sam sumnjao da su homofobi, tako da to zbog para dodje kao dobar dan u okolini kakvoj zivimo...
Shta tjesh...
Kako fax? Privodish ispite kraju?
Ja inache studiram na Visoj elektrotehnickoj u BG, 2. godina, ostalo josh 6, 7 ispita, a od toga 4 u junu...
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Joooooooooooj, fax mi nekako škatljiva tema....
O tome volim da pričam kao žena o godinama... :D
Ono... Ostalo mi oko 8 a prijavio sam 3 s'tim da izlazim na 5 :)
Biće loooodilo imajući u vidu da 3. imam 1. ispit... Ux....
Ja sam inače na prvoj godini, prvi puuut ;D
Korisnikov avatar
By Berserker
Au pa ti si moje godishte, vidim u profilu. Bacio si godinu na zezanje, a? Bolje bi ti bilo da je bilo dobro zezanje :namig2:

Pazi kod mene na predavanjima pokupish sve neophodno za kolokvijum i ispit...
A posebno nisam propushtao matu i osnove elektrotehnike 1/2.
Na osnovama zadatke smo radili sa jednom asistentkinjom koja em dobro izgleda em dobro objashnjava... Ona tezi integral naziva KOBASICA, muchenje sa zadatkom je SADO-MAZO, shta u magnetnom polju Djoka radi Peri [odnosno mag. polje jednog objekta radi drugom obj.], proziva kolege,... Jednom rechju HAOS.
Mata je slichna: neko mukne, a profa pochne da kenja:
"Shta ti radish ovde? Prichash i pravish se pametan? Doshao si da bi shirio taj tvoj vonj?"... i tako sledecih 10 minuta...
Tako je bilo kod mene u prvoj, LooDILO.
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
ghm ghmm, pa ovaj, ne bih rekao da sam bacio godinu!
Bio sam na informatici, poslovnoj i smorio se k'o jež... To je razlog zbog kojeg sam i prešao na Filozofski i društvene nauke uopšteno.... Ne zalim i ne zalim se....
Imate zanimljive profesore vi tamo dole, mada moram priznati da ni naši ne zaostaju sa svojom kreativnošću na delu....
Ljubac fur all
Korisnikov avatar
By Berserker
E evo da vidim kako si, poshto sam umro na ispitnom roku:
-dao sam 1 predmet
-uradio sam 1 kolokvijum nekog predmeta koji ima 4 teoretska kolokvijuma i josh 1 sa zadacima koji se radi na ispitu. Jedan sam dao kad mu je vreme bilo, tako da ako prodjem josh ovaj meni za septembar ostaju josh 2 teoretska i ovaj sa zadacima!
-matematiku 2 sam pao [vucaram je josh od prve godine, i ovo je prvi put da sam izashao nakon upisa u drugu godinu]
- i najgora stvar : morao sam do studentske sluzbe da prijavim 1 predmet, ali taj predmet nije sa mog smera i josh gore to mi je TRECI predmet sa drugog smera, a smem imati max. 2. Na konto toga zena u sluzbi se izbechila na mene i pitala me KAKO SE USUDJUJEM da imam 3 predmeta sa drugog... I onda sam morao da pishem molbu za odobrenje direktoru i HVALA Bogu on je to odobrio pa mogu sutra u sluzbu... Josh moram da platim prenos 2 predmeta iz prve [19 soma kinti] da bi overio chetvrti semestar... I tako... Izvini morao sam da se pozalim JOSH NEKOME...

A vi kako 'te, kako ste? :)
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
VRATIO SAM SEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!
WooooooooooooHooooooooooooooooo
Dobih net i ewo me!!!!!!
Kuckamo se sooooooooon!!!!
Pozdrav za sve!
Korisnikov avatar
By Daliborka
Evo, zadovoljstvo mi je da te prva pozdravim i u ime cele forumske svite izrazim srecu i zadovoljstvo zbog tvog come back-a.
:)
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Dobrodosao nazad!
Cisto da i ovde umesam prste.
Moram nekako i ja da zaradim te zvezdice.
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Naravno! Ovde su svi dobrodošli da tračare i zarađuju zvezdice :D
Pozzzz
Korisnikov avatar
By lostinspace
Ja sam tek dobio prvu :) Koliko postova moram da imam za dve? :D
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Hej Lost, ne znam koja je brojka ali kontam da ćeš je savladati!
samo kuckaj i napredak će biti očigledan
Korisnikov avatar
By starsailor
o brate ti se vracas kada i Placebo imaju novu pesmu :D

da nisi u nekom dogovoru sa njima :) welcome back.
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Xe xe..... Pesma je extra i molim boga da dođu u Srbiju!!!
Voleo bih da jesam jer bi to značilo da poznajem Stefana.... :njami:
No... druge muke mene muče... Imam str8 cimera (kretena) koji ne zna da sam gay a ja bi po ceo dan visio na g serbia i g romeo :D
Šta da radim sa likom koji ne izlazi iz stana?????!!!!!
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by just_me
No... druge muke mene muče... Imam str8 cimera (kretena) koji ne zna da sam gay a ja bi po ceo dan visio na g serbia i g romeo :D
Šta da radim sa likom koji ne izlazi iz stana?????!!!!!
Ubi zakolji, da cimer ne postoji.... :sekirica:

A postoji i vaijanta da mu smestiš... :zavera: ...ili da mu smestiš curu pa da gi neeeeema.... celi daan... :)
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Joj ima ribu već 2 i po godine i k'o pupčanom vrpcom da su vezani... NON STOP su zajedno... Meni bi se smučilo
Korisnikov avatar
By Berserker
Znači tebra, oteraj ih iz sobe...
Par bi trebalo da šeta, evo danas je bilo lepo vreme... Nisu valjda visili u sobi danas?
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
ne... weekendom idu doma (sva sreća).... ali preko nedelje..... Sada nam stiže lepše vreme... videćemo....
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Jooooooj!!! Danas (pošto je ponedeljak) imam dejt!!! Dugo je bilo od poslednjeg... Ispao sam iz fazona... Moram se okupati za promenu :D
Šala. Malo sam nervozan jer je zaista mnogo vremena prošlo... neki koristan savet??? Lik je moje god i koliko smo skontali, volimo iste stvari.... Što mi je liniti??? Uh....
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Njaaaaaaaah.... i 4. zvezdica je došla, a tek je sada primetih..... pa, živeli u to ime.....
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by just_me
Jooooooj!!! Danas (pošto je ponedeljak) imam dejt!!! Dugo je bilo od poslednjeg... Ispao sam iz fazona... Moram se okupati za promenu :D
Šala. Malo sam nervozan jer je zaista mnogo vremena prošlo... neki koristan savet??? Lik je moje god i koliko smo skontali, volimo iste stvari.... Što mi je liniti??? Uh....
Dugujes nam izvestaj o tome kako je ovo proslo? :hyper:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!