Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zwezdica
Krenula ja danas u grad i pita me mama gde su, kazem joj da idem da se vidim sa drugom (koji je gay) kad ce ona meni:
Hoces li ti prestati vec jednom da se druzis sa tim nenormalnim ljudima?
- Zasto nenormalnim?
- Kako zasto? Propao chovek, nista u zivotu nije uradio niti ce.
- Zbog cega je propao, zato sto se nije zenio?
- Nego zbog cega? Peder!
- Sta, ja ako se ne budem udala bicu propali slucaj? Zar je to smisao zivota, da se udam?
- Ne smisao je da budes propali peder! Sram ga bilo!
- MOLIM? Necu vise da pricam sa tobom, ne obracaj mi se!
- Ti nisi normalna, kako te nije gadno da se druzis sa njim?!
_ Rekla sam ti da smo zavrsile sa tom temom i tvojim ogranicenim stavom!
- Samo ti teraj po svome, pa ce da te uvuce u nesto taj peder.
- U sta? Da ne postanem i ja peder mozda? Mani me!!!

:die:

Ne mogu da verujem da su ljudi toliko ograniceni, da zaista smatraju da je neko propao SAMO ZATO STO JE GAY !
Popizdela sam!
Sta li bi bilo da sam joj rekla da me je on "uvukao" u to i da me je naterao da budem sa devojkama, da sazna da je njena cerkica daaaaaaaaaaleko, vrlo od str8?!?!?!
Zar nas same vise ne odredjuje to kakvi smo ljudi, sta radimo, kako postupamo, kakve stvari vrednujemo???
Zar nas samo vrednuje to da li smo str8 ili gay?
Ako si str8 moras biti olicenje covecnosti, ali ako si gay mora da si neko ljudsko dno i da ti je zivot promasen i besmislen!
Dokle ce to biti tako, dokle vise?
:dropdead:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Zar je merilo za to koliko si kvalitetan i dobar covek to sa kime delis krevet????????????????:prst:
By Çâðê_DUP
Meni je samo paradoksalno, smesno i apsurdno da ti ljudi nisu svesni da su im najblizi prijatelji, kolege, deca gay, da oni to ne znaju, i da to NJIH cini promasenim osobama.
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Zwezdica

Sta li bi bilo da sam joj rekla da me je on "uvukao" u to i da me je naterao da budem sa devojkama, da sazna da je njena cerkica daaaaaaaaaaleko, vrlo od str8?!?!?!
hm, ovako složene rečenice će u budućim raspravama sa majkom biti argument da nastavi sa svojim razmišljanjima.
Korisnikov avatar
By Khons
e jbg, i ja sam se raznih prica saslusala...
najbolje mi je kad sam se autovala jednom generalno homofobu, na sta je on izvalio :ajde dobro, ti, ti si ok, al ovi ostali....

isto poznajem coveka koji je za sina rekao-bolje narkoman nego peder. klasika.
Korisnikov avatar
By XerYuS
uh sto mi je poznato ovo. i moji tako razmisljaju, samo je razlika da ne misle to o mojim drugarima, nego o meni...

moja keva je nedavno ovo izjavila:
Samo mi nije jasno kako moze neko da ima toliku srecu u zivotu kao ti. Uvek dobro prodjes (mislila je na skolu, posao, materijalne stvari... o emotinim stvarima ona ni ne razmislja, to za nju ni ne postoji)
VOLELA BIH JEDNOM DA VIDIM KAKO TE ZIVOT ZAJEBE I DA GLEDAM KAKO PROPADAS

mislim dali je to normalno stvorenje koje to kaze svom rodjenom detetu?
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Originally posted by Khons

Da to je bila neka prica.. da je bolje biti narkoman nego peder..

katastrofa sta se ljudima mota po glavama i to cisto iz
straha od nepoznatog, neobrazovanja, neznanja...

Pa sta da kazem, kad nas je srpsko lekarsko drustvo tek pre dve
nedelje skinulo sa liste bolesti.. dovoljno je to..
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by andjelat

i to nakon sto ih je labris pritiskao dve godine da to urade.

ali eto sada argumenta za neupucene mame - ako sld tako kaze, mora da je istina :kafa:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by XerYuS
uh sto mi je poznato ovo. i moji tako razmisljaju, samo je razlika da ne misle to o mojim drugarima, nego o meni...

Samo mi nije jasno kako moze neko da ima toliku srecu u zivotu kao ti. Uvek dobro prodjes (mislila je na skolu, posao, materijalne stvari... o emotinim stvarima ona ni ne razmislja, to za nju ni ne postoji)

Kretenski....uh uh... ne mogu da podnesem takve price... drago mi je da to nije toliko u mom zivotu... niko mi to ne govori, onaj ko zna zna, ko ne zna i ne treba da zna i svi srecni..
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by Khons
idemo ja i keva
vidimo grafit "bolje tjerka kurva nego sin peder"
keva:" sine aj da kupimo boju i dopishemo ispod najbolje je oba!"
blenta:" kolko ti imash godina leba ti?"
keva:" konzervo dosadna"
:psiholog:
Korisnikov avatar
By Dina
Sto je ovo u Zezanju i opustenciji? :misli:

Ja ne znam odakle to povezivanje da je homoseksualnost neka vrsta poroka, nesto sto nije dobro. Secam se da je bilo na forumu da kad se jedan forumas outovao majka je reagovala "Kuku kako sad "peder" a bio si vukovac!" I moja majka ponekad zna da kaze da neko ne moze biti "peder" jer je tako dobar decko. Iako sam joj vise puta objasnjavala da se ne kaze "peder" nego gay i da dobrota nema veze sa seksualnom orijentacijom, opet to spontano kaze, valjda po nekoj navici :sigh:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
U kom sam ja vakuumu zivela, kad do mene nije doleprsala takva vest?! :iskolacen:
Ili se ipak nije mnogo pricalo o tome...

Originally posted by Dina
"Kuku kako sad "peder" a bio si vukovac!"
:rotflmao:
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Dzelajza Rouz
U kom sam ja vakuumu zivela, kad do mene nije doleprsala takva vest?! :iskolacen:
Ili se ipak nije mnogo pricalo o tome...

jedva su to uradili, nece valjda sad da udaraju u talambase i obnaroduju jednu tako nerado donesenu odluku?

al' vazno da su uradili :D
Korisnikov avatar
By Hton
Go*na zatucana, normalnije bi im bilo da jebem vrapca!!!
Originally posted by XerYuS

Ovo je jako strasno:( Ja imam slicno iskustvo,ali trudim se da te uspomene drzim zakljucane duboko u sebi, i da se u momentima tuge izazvanim tako strasnim recima vidim, ili bar cujem, sa ljudima koje volim i za koje znam da mene iskreno vole... :(

I stvarno, zasto je ova tema u zezanje i opustencija?!
Korisnikov avatar
By XerYuS
Strasno jeste, ali ja vise ni ne registrujem sta govore. toliko sam se naslusao proganjanja, pretnji i pametovanja da mi sad vec na jedno uvo udje a na drugo izadje. Strasnije je da sam primetio da pocinjem da se ponasam tako sa njima kao sto se ponasam sa psihijatrijskim bolesnicima na poslu...:(
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Zalosti!
I posle ja treba da kazem sta sam?
Aha, juce.
Nisam luda, da me spale na Terazijama kao JEDINU posrnulu.:zmija:
Korisnikov avatar
By Paki
Zar ovaj tvoj odgovor nije problematičan sam po sebi?
Šta si joj time poručila?
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by Paki
Zar ovaj tvoj odgovor nije problematičan sam po sebi?
Šta si joj time poručila?
:up:
Korisnikov avatar
By Marvin
Za sarkazam postoje vreme i mesto.
Korisnikov avatar
By Burak
zbog toga sto sam prilicno strejt looking ponasanja nisu mene licno napadali ali jedna stvar mi jako smeta:
Ja i matorci gledamo tv, ja stalno saltam kanale i prvo naletim na neki film gdje se neka 2frajera ljube na sta stari odmah drekne: PREBACUJ BOLESNIKE, onda prebacim na neki glupi americki film, na sceni je okrsaj crnackih mafijaskih klanova i tu se ubijaju, bodu, kolju, dave.. i niko nista. PEDERI IM SMETAJU A UBIJANjE PROLAZI
Korisnikov avatar
By Burak
. . . i tu meni pukne film i ja pitam starog: STA BI TI VISE VOLIO DA SAM JA UBICA ILI PEDER??! a on ce na to: BOLjE UBICA, TAKO BIH TE I DALjE SMATRAO ZA SINA. boze sacuvaj ovo stvarno prelazi granice konzervativnosti i zatucanosti.
Korisnikov avatar
By ns.happy
nekad je najveca kazna ne kazniti coveka. tvoj otac je jako nesrecan covek... mani ga...
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by ns.happy
nekad je najveca kazna ne kazniti coveka. tvoj otac je jako nesrecan covek... mani ga...
A sto smatras da je neko zasluzio najvecu kaznu, a ne manju od najvece?
Demokratski princip penalne politike zahteva da svako ko odgovara za svoja nedela dobije za sebe najpovoljniju kaznu, koja ipak sluzi svrsi.
Ako pretendujemo da furamo u Evropsku uniju, onda necemo biti lazno milostivi i navodno superiorni, nego cemo svakom da odredimo sto je moguce manju kaznu za njegovo nedelo, a da ta kazna izvrsi svoju svrhu.
A necemo nikome prizeljkivati nekakve imaginarne najvece kazne, istodobno nesposobni i nespremni da sami priznamo svoja nedela.
nono
Korisnikov avatar
By VANGEL
ZAISTA IMAS PROBLEM KAO I JA A I JOS MNOGI...VEROVATNO MORA DA POSTOJI IZLAZ ILI POMOC...DO KOJE CEMO DOCI UZ DISKUSIJU SKUPA
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne deri se Vangel , pliz...
Govori tiho i nosi psa sa sobom...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!