- 02 Maj 2008, 13:05
Nigde nisam rekla da te zene nisu ponosne na svoju sex orijentaciju, nisam ni rekla da su deep in the closet. Samo sumnjam da su autovane u nekim krugovima, jer bi to bilo ravno suicidu. I to jeste pitanje drustva an general. Medjutim to ne utice na njihov privatni lifestyle. Ne vidim da su one ista manje gay zato sto nisu autovane na poslu. I to sto nisu autovane na poslu/ u javnosti ih ne cini nepostojecim.
Recimo ni ja nisam javno autovana na poslu, tj nisam sazvala kolegijum da im kazem da sam gay, ali u ofisu ima bar 2 osobe koje privatno znaju da sam gay. Tako je i sa njima, otprilike.
Ne znam sta ti ocekujes? Da neko uspesan javno kaze da je gay i generalno sebi unisti razne sanse za napredak da bi ispalo da ovde takve zene postoje? Mislim wtf...
I dalje tvrdim da postoje.
Recimo ni ja nisam javno autovana na poslu, tj nisam sazvala kolegijum da im kazem da sam gay, ali u ofisu ima bar 2 osobe koje privatno znaju da sam gay. Tako je i sa njima, otprilike.
Ne znam sta ti ocekujes? Da neko uspesan javno kaze da je gay i generalno sebi unisti razne sanse za napredak da bi ispalo da ovde takve zene postoje? Mislim wtf...
I dalje tvrdim da postoje.