Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Nekoliko miliona ljudi učestvovalo je u gej paradi u najvećem brazilskom gradu Sao Paolu, protestujući zbog homofobije i seksizma.

Lokalne vlasti nisu izdale zvanično saopštenje o broju prisutnih ljudi, ali agencija AFP citira organizatore koji tvrde da ih je bilo više od pet miliona.

Vlasti su tokom parade uhapsile najmanje petoro ljudi zbog sitnih pljački, a jedan čovek je povređen dok je pokušavao da izbegne jedan od kamiona na kojima se nalazilo ozvučenje. / b92 /

Slika

Slika

ajd' sto je parada, nego sto je od 5 miliona ljudi bilo samo nekoliko privodjenja zbog sitnih pljacki! daleko smo mi od ovoga svetlosnom godinama...
Korisnikov avatar
By Paki
Ništa zato... idu Zagreb i Berlin Pride i Stochkolm Europride, pa izvol'te... :)
Korisnikov avatar
By ns.happy
paki, ovde jedva pet ljudi da su u'apsili jer su dzeparili... u zagrebu ima da bude pokolj kao prosle godine... (ok, malo preterujem, ali bilo je prebijanja)
Korisnikov avatar
By Paki
Pa znam... al' žališ se kako smo daleko svetlosnim godinama...
Mislim, aj' da priđemo makar 10 sg bliže... Neće ništa samo od sebe :shake:
Korisnikov avatar
By ns.happy
nisam tu mislio na prajd, nego na to da od 5 miliona ljudi samo jednocifren broj napravi pizdariju, razumes... to mi je bilo najupecatljivije...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Kad bi znao koliko je policija u Brazilu brutalne ne bi se cudio sto je ovoliki skup protekao samo sa jednom malom pljackom...njihova policija kada prolazi kroz siromasne cetvrti Sao Paola u kojima vladaju kriminal, prostitucija i narko karteli bukvalno puca iz kola na ljude usput.

Voleo bih da vidim tu paradu ali ne i da zivim tamo.
Korisnikov avatar
By ns.happy
ju naopako! mada, nije losa ideja :misli: hehehe...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Shta?
Da i nasha policija pocne tako da se ponasa.
Mogu zamisliti nasu muriju kako kruzi u Novom Sadu po Salajci ili Sangaju i puca na ljude iz kola :lol:
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by Lakiboy_ns
..njihova policija kada prolazi kroz siromasne cetvrti Sao Paola u kojima vladaju kriminal, prostitucija i narko karteli bukvalno puca iz kola na ljude usput.
Ja mislim da je to pandursko pucanje iz kola samo uzvracanje vatre, policija u favele ne sme ni da prismrdi....

Ja bi se menjao sa njima, nek policija bije za kradju a nek dozvoli prajd i nek ostavi na miru postene ucesnike gay parade :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!