Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Iz nekog debilnog razloga videla sam duplirano svoj post, pa obrisah jedan, sada nema nijednog :wtf:
Elem, rekla sam da je tehnika bitna, sem ako nisu male ruke bas, i da sa jednim prstom moze svasta da se uradi :)

I da, opet je anche upravu :D
Ali, naravno, ne volimo svi iste stvari /hvala Bogu bilo bi dosadno, ne/
Korisnikov avatar
By sleepingsun
naopako fisting????
to neko zaista radi??
fuuuuuuuuuuuuuuj:vatroslava:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by sleepingsun
naopako fisting????
to neko zaista radi??
fuuuuuuuuuuuuuuj:vatroslava:
Offfffaj:
Originally posted by Nanny Ogg
Originally posted by devokICA
Originally posted by m..
Kaka je odvec bljak.. QQ.

Uostalom ja sam pasivan :lol:
ja uzivam u obe uloge...do god su ekstremne:napitak:
a pissing i sranje, opet ponavljam...BLJAAAK
Moram da kvotujem sebe i da se prekorim. Naime, iako ja LICNO ne nalazim zadovoljstvo u gore pomenutim radnjama, apsolutno je nedopustivo da osudjujem radnju i izvrsioce iste . To je isto kao da neko dodje i kaze kako analni seks BLJAAAK. Ovo gore je "redje" i "neobicnije" ali i dalje ne daje za pravo ikome da osudjuje sta consenting adults rade. Ukoliko se ovakvi stavovi iznose, onda osobe koje imaju odredjeni fetish mogu da se osete "nenormalno" "na margini". A ponavljam, na psiholozima je da utvrdjuju sta i kako, a na nama da ne osudjujemo sta rade dve odrasle osobe uz medjusoban pristanak do god to ne ugrozava njihov well being ili zakone drzave (recimo neko zeli da ga druga osoba ubije...)
Jbg, rastem i ja :maji:

edit: post u kome kenjam po necijem fetishu (pardon the pun) je iz maja 2006 :vadise:

Eto tako :)
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
@ Paris

hehe i ja isto.. i dolazim do zakljucka da se ja u stvari lozim na samu sebe lol sad kad sam se bila povredila nekako sam se privlacnije osecala..
al nisam mazohista majke mi :gotika: :smeh:

@Anche

ma bilo je zavoja hehe, ali imajuci u vidu cinjenicu da sam ja vecito single, nije bilo akcije, a tako nisam ni mogla da osecam impotentnost, sto je bilo i prvobitno pitanje postavljacice teme.... :)
Korisnikov avatar
By anche
@zoe
pa mico ti sa 170 (bese?) tesko da bi se kvalifikovala u minijaturne - tu mu dodju one 145-160. to ja o visini kao omeru za velicinu :giggle:
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Zoe
Imam duge prste :freddy:
:lol:

rece to vec. na prvoj strani :kafa:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by anche
Originally posted by Zoe

rece to vec. na prvoj strani :kafa:

ZnaM.... :kosa: Hocu da se pohvalim, pa ako neka hoce, moze da konzumira,.....:P
Korisnikov avatar
By Hys.
Moji su prsti prosecne duzine ali sam maher za G tacku :novine:

:namig2:

:smeh:
Korisnikov avatar
By anche
dobro, dobro... ponude se prikupljaju i uzimaju u razmatranje :lol:
Korisnikov avatar
By Zoe

:namig2:

:smeh:

Pa sto ne kazes............. :mazi:

Korisnikov avatar
By Hys.
Pa to mi sikret aset :D :namig2:

Ups...sad ga otkrih :novine:
:bouncy:
By J...
Vrlo zanimljivo pitanje, ja cu se skoncetrisati na jedan deo posta.
Procitala sam pre nekog vremena bas slicno pitanje na www.butch-femme.com:
Do you consider your butches hands as sex organs?
Da li ruka/saka moze da predstavlja za osobu seksualni organ onda? Zanimljivo glediste svakako, da li postavljamo saku kao seksualni objekat, gledamo, zelimo pripisujemo atribute kao sto recimo uobicajeno se to radi kada su u pitanju grudi?

Ja sam definitivno "hand girl" :giggle: Posmatram sake svoje ljubavnice kao seksualni organ. Naravno, u adekvatnoj atmosferi manje ili vise nego obicno. Da ne volim penetraciju, na sto i jedan nacin, sigurno ne bih imala tu vrstu atrakCije, jel.

Inace, sto se tice drugog dela, to jest da li bih bila isfrustrirana da mi je povredjena ruka-bih jer mi be onemugucavalo u svakodnevnom zivotu, a da je njoj-iz istog razloga /uostalom, do god joj je druga ruka citava.... :namig2: /
[/quote]

Svaka cast Devojkice, "ubola" si temu. ;)
By J...
Originally posted by Angelina777
Pa zar su zenske ruke zapravo kurac? Nikad nisam o tome razmisljala na taj nacin.
Vidis Andjo kako svasta moze da se nauci od nefem devojaka. ;)
By J...
Originally posted by Zoe
Ja sam davno na jednoj temi pricala kako meni nije potrebna penetracija da bih uzivala u seksu, tako da........

A i primetila sam da mnoge (ma sta mnoge-sve!) devojke sa kojima sam bila fizicki intimna imaju tu potrebu za penetracijom i to me ponekad frustrira, jer nemam kurac, a one se nabijaju sve vise i vise i uprkos mojim jako dugackim prstima, osecam da nije dovoljno. Uzas. To mene frustrira.
S prvim delom se slazem ali ne i sa drugim. Odnosno, meni mogu samo da prijaju takve devojke ;) uostalom ako im moji prsti nisu dovoljni, lako cemo nabaviti nesto vece. :D
Korisnikov avatar
By Hys.
Drago mi je ako sam ubola temu :)

Nego, jedno pitanjce:
kada uradim search post za korisnicu J. , izadje: "nothing to search for". Zbog cega je to tako, da li mozda to ima veze sa tim sto je nik kratak :wtf: ?
By J...

Nego, jedno pitanjce:
kada uradim search post za korisnicu J. , izadje: "nothing to search for". Zbog cega je to tako, da li mozda to ima veze sa tim sto je nik kratak :wtf: ?

Vise nije. Problem resen. :)
Korisnikov avatar
By Blady
Ja vodim racuna o svojim rukama.. i ne secam se kada sam se povredila, da ne mogu da obavljam tu radnju... ali nije sve u rukama, valjda postoje i druge stvari... kao npr picka, jezik itd...
omg sto moram ovako da se izrazavam, u ostalom imas i drugu ruku i noge :smeh:
I ne bih se sigurno osecala impotentno jel sam vrlo potentna osoba.. ;)
pu pu da se ne ureknem..
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Zoe
imam ja duze...nije da se hvalim...nego healthy competition....:D
By Paris
pa za g tačku i ne trebaju dugi prstići, jel? jer ona je 'odmah iza ugla' ? :giggle:
bar je kod mene tako :nesiguran:
By Paris
Originally posted by jovanabeograd
@ Paris

hehe i ja isto.. i dolazim do zakljucka da se ja u stvari lozim na samu sebe lol sad kad sam se bila povredila nekako sam se privlacnije osecala..
al nisam mazohista majke mi :gotika: :smeh:
ja na to gledam kao na želju za bržim oporavkom :luda:

povređena si i osećaš se privlačnije kako bi te neko :fuck: da bi ti bilo bolje :blush:

sex heals :lol:

(ignorisaćemo to da je turn on u tome da si ti sub a neko drugi dom :blush: )

btw sviđa mi se ovo 'ložim se na samu sebe' :lol:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
hm hm
a jel mogu aj da postavim 1 pitanje..
sta to znaci kod devojcica osecati se impotentno...
jbg ja sam malena i ne znam:pilence:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Paris
pa za g tačku i ne trebaju dugi prstići, jel? jer ona je 'odmah iza ugla' ? :giggle:
bar je kod mene tako :nesiguran:
Pa upravo zbog toga sam i rekla da imam prosecne prstice-zato sto za G tacku nije bitna duzina istih....
By J...
Originally posted by sleepingsun
hm hm
a jel mogu aj da postavim 1 pitanje..
sta to znaci kod devojcica osecati se impotentno...
jbg ja sam malena i ne znam:pilence:
Izgleda nisi jedina devojcica koja ne zna. Mozda to i nije osecaj za sve devojcice.
Kad porastes, javi nam jesi li saznala. :)
Korisnikov avatar
By sleepingsun
obicno bi sad na ovaj koment:kletva: :kletva: :kletva: :kletva:
al necu
:muzika: :muzika: :muzika: :muzika:
ok..kad javim.recu:eya: :eya: :eya: :eya:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by J...
Mozda to i nije osecaj za sve devojcice.
ja se nekad osećam "impotentno" u nekim neseksualnim stvarima, poput pisanja i fotografisanja. mrzim to stanje. a trenutno me baš vozi, zato i lupetam ovoliko po forumu ovih dana :drkanje:
Korisnikov avatar
By m..
Jbt pa da mi amputiras ruku ne bih se osecala impotentno. Mozda bih se osecala blago hendikepirano, ali mislim zaista, za ono za sta ti treba ruka imas drugu. Pa da mi vezes ruke iza ledja lisicama, opet bih nasla nacin da uzivam sa zenom, doduse bilo bi krajnje nezgodno.

Veci problem bi mi bila anestezija posle zubara (nesto ovih meseci pocesto vadim umnjake, a i uspela sam da slomim plombu sto je izazvalo neke naknadne komplikacije, pa sam se pocesto druzila sa zubarom, te sam opsednuta) zamisli nemas osecaj u jednoj polovini lica, usta... To, veruj mi, moze da bude veci hendikep, nego povredjena ruka.

Btw, nisam nesto cesto u zivotu povredjivala te ruke. I te povrede koje sam imala su najcesce bile posledica sexa (ne govorim o lomovima i uganucima, isuse, nego o upalama misica, utrnulosti itd.) i uglavnom ne od same akcije (sva sreca te sam misice nekako i nabildovala), nego cesce pod sopstvenom tezinom. Ovako ne mogu da napravim ni jedan jedini sklek, pa da me teras puskom, a onda skontam kako sam podugo visila u vazduhu oslonjena na jednu ruku, potpuno nesvesna toga, tokom sexa, i onda posle skontala kako me ruka odvaljuje.

Anyway, a da mi je ruka seksualni organ, jeste i te kako. Ali nije nezamenjiva.
Korisnikov avatar
By Khons
ne znam meni je teze bilo kad sam povredila usnu pa nisam mogla da se ljubim :hmm:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!