Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by *deni*
Originally posted by Lakiboy_ns
Ja nisam bio u Jokeru vec 3 vikenda :no:
A koga boli pichka za to shto ti nisi bila u Jokeru vec tri vikenda ?
I onako nisi zabavna, vec se tamo ponasas kao da si na dodeli Oskara, a ne u provodu.
:njuska:
Joj boze shta treba da uradim da tebe skinem sa grbache ovde na forumu tetkuracho jedna :lol:

Sto se tice mog ponasanja u klubu ja za razliku od tebe imam malo stila i shlifa...ne dolazim tamo da se kao ti valjam pijan po podu, povracam u toaletu i da me ljudi tamo cudno gledaju i smeju mi se iza ledja kao tebi :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja nisam bio u Jokeru vec 3 vikenda :no:
A koga boli pichka za to shto ti nisi bila u Jokeru vec tri vikenda ?
I onako nisi zabavna, vec se tamo ponasas kao da si na dodeli Oskara, a ne u provodu.
:njuska:
Joj boze shta treba da uradim da tebe skinem sa grbache ovde na forumu tetkuracho jedna :lol: ....
Jedino da se odjavis sa Foruma, ili da pises manje inspirativne postove.
:merlinka:
Sta cu, jadna, kad moram da odgovorim...
"Zato se ja ovde i necu praviti vazna.... Jer ja to ne radim...
Ja sam kanal, to je Bozije... "
:kosa:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Samo ti nastavi sa tvojim histerisanjem na mene to ce samo da pokaze sirokim forumskim masama da si ti jedna tetkuracha na kvadrat..i to ona najgore vrste koju treba izbegavati na sve nacine....a mene nece sigurno jedna notorna alkoholicarka poput tebe oterati sa foruma. :D

Iako znamo i ja i ti da je pravi razlog tvoga histerisanja na forumu na mene to sto ja ne zelim da se upoznam sa tobom i sto ja znam neke privatne problematicne stvari o tebi :gatara:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ajoj, to si vec hiljadu puta rekla : " Notorna i problematicna alkoholicarka luda od zelje da se sa Lakijem upozna".
Blah.
Svi su to vec imali prilike da cuju i procitaju na hiljadu mesta ovde, a ni sama ne sporim prve dve tvrdnje.
Daj bre nesto novo ! Recimo, diskusija o tvojoj vertikalno osujecenoj kari bi bila vrlo interesantna, racunam...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ne zelim vise da diskutujem sa tobom Danijela dok se ne izlecis u potpunosti i budes u stanju da normalno komuniciras na forumu...mada ne vidim da ce se to tvoje izlecenje desiti u doglednoj buducnosti :lol:

Omg this being a bitch shit is fun :D
Korisnikov avatar
By Insorcer
Oh my Gay god:burner:

Obema savetujem korektivnu hirurshku intervenciju skratjivanja virtuelne forumske jezichine:odbij:
Korisnikov avatar
By Minie
Wow...ne znam ko je juce bio u klubu ko nije, ali "imali" smo ekskluzivnu goscu...Natasu Bekvalac :)
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ne zelim vise da diskutujem sa tobom Danijela
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

E, moram i ja utaj dzoker da dodjem u subotu, i nema dalje...:spijun:
Korisnikov avatar
By Zoe
Hehehe, vas dvojica kad se upoznate ima da sev prsti od dobrog seksa :zavera:

:tumble: :lol:
Korisnikov avatar
By bakalar
Neko je neovlasceno atakovao na tvoju neznu karu, ili sta ?
da!

pa sam doziveo erekciju i morao da bezim kuci ...
:misli:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pogresno, duso draga, pogresno...
Trebalo je da izvadis karu i da je ponudis na konzumaciju tom zainteresovanom licu u diskreciji tamosnjeg klozeta. :yes:
Tako da uradis sledeci put.
:B
Korisnikov avatar
By bakalar
A kako da ga namamim u WC pre toga ?
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja cu sve da ti objasnim sledeceg vikenda na licu mesta, nemoj ti da brines nista.
:saint:
Korisnikov avatar
By *deni*
Da, da.... Neces ti meni vise ici kuci sa erekcijom.
Nema za tim nikakve potrebe. Sa stanovista shirih nacionalnih interesa nije prihvatljivo da srpski mladici idu kuci sa erekcijom. Ja kao patriota u dushi to ne smem da dozvolim. nono Erekcija trazi jednu sasvim drugaciju i primereniju akciju u interesu opshteg nacionalnog interesa da srpski mladici budu zadovoljni, jer samo zadovoljni i zadovoljeni mogu da budu korisni majchici Srbiji. :yes:
:kosa:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Recimo, diskusija o tvojoj vertikalno osujecenoj kari bi bila vrlo interesantna, racunam...
Razmisljam ceo dan sta ti ovo znaci i jos nisam ukapirao :plavuso:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by goran
Recimo, diskusija o tvojoj vertikalno osujecenoj kari bi bila vrlo interesantna, racunam...
Razmisljam ceo dan sta ti ovo znaci i jos nisam ukapirao :plavuso:
Pa kako ces i da razumes, kad sam lupila, pa ostala ziva ! :lol:
Salu na stranu, pokusala sam da smislim politicki korektnu kovanicu za malu karu.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by SmileGirl
Wow...ne znam ko je juce bio u klubu ko nije, ali "imali" smo ekskluzivnu goscu...Natasu Bekvalac :)
O my GAY GOD ( da citiram Armanda :D )...Natasa Bekvalac je bila u subotu u nasem gay klubu :shok:
Nisam znao da je i ona gay-friendly...bravo za lepu Natu :fige:

Ja sam na zalost to morao propustiti s'obzirom da sam u subotu uvece boravio u BG i prvi put posetio tamosnje klubove Toxic ( u kojem je ok ali pretoplo leti) i klub Apartman ( u kojem je super, prostrano, nije pretoplo a i sa prozora kluba se pruza divan pogled na reku i mostove), :cowboy:
Korisnikov avatar
By Insorcer
Armand je propustio Natashenjkinu posetu rupi, no valjda tje opet biti prilike da je zamoli da mu se potpishe na grudi :roll:
By favour020
favour_4musa@yahoo.co.uk
Greetings,
My name is favour,
i saw gour profile today at (www.gay-serbia.com)and became intrested in you,i will also like to know you the more,and i want you to send an email to my email address so i can give you my picture for you to know whom i am.Here is my email address (
favour_4musa@yahoo.co.uk) i believe we can move from here!
(Remember the distance or colour does not matter but love matters alot in life)
I will be happy to seeing a good responds from you
Thanks and remain blessed.
Your's in love favour
My email address (favour_4musa@yahoo.co.uk)
Korisnikov avatar
By Blady
Sinoc?
Zar to ne radi samo petkom?
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 128
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!