Sto se tice dojenja i mleka, nek me isprave upoznatiji forumasi, ali koliko ja znam, do god majka nastavlja da doji, mleko nastavlja da postoji. Dojenje produzava "zivot" mleka. Medjutim, to mleko nema nikakve dobre stvari koje ima u pocetku, antitela npr.
Sto se tice snimka...mene je sokirao.
Dovoljno sam samoanaliticna da se prvo zapitam "da li je problem u meni i da li ja imam neki trip pa tu vidim nesto pogresno" zato sam i vas pitala kakav je vama utisak sto se tice ovog snimka.
Kada sam videla ono dete od 8 godina /sada sam saznala putem izjave ove majke da ima 9 na snimku/ kako prica sa majkom pre sisanja i kako sisa imala sam duboko osecanje gadjenja, zgrozenosti, i sve je u meni vristalo ITS WROOOOOOOOONG!
Kao sto kaze Lepa Krepa, sto se tice seksualnosti:
ja se vrlo dobro secam da sam u obdanistu-znaci sa nekih 6 godina imala predstavu neku o seksualnosti, da sam bila zaljubljena u jednog decaka i straaaasnooo zelela da me poljubi i zagrli. Cak se secam mastanja o jednoj devojcici kad sam imala 8 godina da ostanemo na pustom ostrvu i ona postane moja zena
Naravno, nisam znala tacno sta bi ona radila kao moja zena, ali znala sam da to NIJE isto sto i drugarica.
Takodje, znam za dete/nisam ja u pitanju, ja sam to otkrila mnogo kasnije na zalost
/ koje je masturbiralo sa 5 godina u ormanu uz objasnjenje da je Bajaga sa njom tamo /bilo 80-tih, sad je velk'a /