Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By jovanabeograd
jao bi lokal. ja BIh to :) extra zvuci.

silne femice(tako barem kazu ankete po estrogenu), posto vidim da se mnoge, gde ubrajam i sebe, imaju problem da prepoznaju, upoznaju whateva druge femice, da li zbog neposecivanja gay mesta ili str8 looka, nebitno.. dosla sam na ideju da pocnemo da sledimo odredjeni trend.

evo ja od sutra zvanicno krecem da nosim narukvicu u rainbow colors. samo jos da je nadjem.
mada ne verujem da ce to predstavljati bilo kakvu prepreku s obzirom na raznolikost i siroku paletu proizvoda u mnogobrojnim specijaliziranim les/bi shopovima u bgu ... :kakodane:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
cek cek..narukvicu roze je li..hm:wtf:
joj ne znam ove femice s sajta poprilicno bre neaktivne..sve se nesto pojave ko iz zone sumraka..hm ima li neka fem zona//a onda nestanu again and again..
:pas: :pas: :pas: :pas: :pas:
u cemu je problem??
ja sam za to orgijasticno okupljanje svih femica-izvinjavam se al ovih dana mi samo blu na pameti:pegla:
ako ko prilaze gajbu..onda sve se okupimo tu..mogu i te narukvice..pa sta se desi..desi........: orgijeeeeeeeee:novinar:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
cek.. okej je sve to..nego samo jedno pitanje? kako je tebi pegla asocijacija na blud??? odnosno novinar na orgije? to mi nije najjasnije...

a sto se tice narukvica.. pa bi devojke nose roze-ljubicasto-plave(tim redosledom) a lez u boji duge.. mada mozemo i sve rainbow da ne komplikujemo vec dovoljno zakomplikovane stvari xD :zastava:
By Çâðê_DUP
Originally posted by jovanabeograd
cek.. okej je sve to..nego samo jedno pitanje? kako je tebi pegla asocijacija na blud??? odnosno novinar na orgije? to mi nije najjasnije...

a sto se tice narukvica.. pa bi devojke nose roze-ljubicasto-plave(tim redosledom) a lez u boji duge.. mada mozemo i sve rainbow da ne komplikujemo vec dovoljno zakomplikovane stvari xD :zastava:
nisi mene pitala, ali ja moram da kazem da je meni novinar asocijacija na orgije, zbog Marijane Micic, naravno. Maro, ako citas ove redove znaj.. :rotflmao:

pa ono, ko prezivi, pricace..ma neka sleepingsun odgovori :novinar:

ja ponekad smajlije lupam nasumicno :teletabisi:

ne znam, ideja o prepoznavanju putem traka mi zvuci malo kao da smo u nekom konc logoru. a ponekad mi odgovara da me ne prepoznaju :maska:

sta znam..sve sto mogu jeste da uputim jedan od svojih seksi pogleda :lol: pa ako joj se svidjam..neka uzvrati odgovarajucom mimikom :smajlikojidizeobrve: i KONKRETNIM ponasanjem. imala sam slucajeve kad su neki gestovi hvatanja za zadnjicu i slicno, zapravo bili drugarski. all we need is time.. :galerija:
Korisnikov avatar
By Sunce
Angelina777, pozvani ste na festival Forumovizija! :sunce:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
ponestalo mi je smajlica Jovana..a i ono nije novinar,vec Serlok:boxer:a on pamet je uvek sexy:jankovicka:
btw Angellina ti bi ozbiljna d ate je neko vatao za guzu drugarski..prosledi te drugove k meni:obraz: :obraz: :obraz:
btw krs stejt riba nosi krs razlicitih narukvica..tako da mislim da nam teba 2 znak prepoznavanja:namig2:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
btw
zasto nam i trebaju oznake.. :sluske:
ja verujem Andji da ce sve to da organizuje kako treba.....pa nek samo veli vreme
i mesto
ja sam za:sluske:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by Angelina777

nisi mene pitala, ali ja moram da kazem da je meni novinar asocijacija na orgije, zbog Marijane Micic, naravno. Maro, ako citas ove redove znaj.. :rotflmao:

pa ono, ko prezivi, pricace..ma neka sleepingsun odgovori :novinar:

ja ponekad smajlije lupam nasumicno :teletabisi:

ne znam, ideja o prepoznavanju putem traka mi zvuci malo kao da smo u nekom konc logoru. a ponekad mi odgovara da me ne prepoznaju :maska:

sta znam..sve sto mogu jeste da uputim jedan od svojih seksi pogleda :lol: pa ako joj se svidjam..neka uzvrati odgovarajucom mimikom :smajlikojidizeobrve: i KONKRETNIM ponasanjem. imala sam slucajeve kad su neki gestovi hvatanja za zadnjicu i slicno, zapravo bili drugarski. all we need is time.. :galerija:
eh ti si se tako predelila, svako ima svoj ukus... ja ipak volim one nesto starije, jer znas kako kazu... stara koka, dobra juha... stoga svoj glas dajem mojoj heroini i vecitoj inspiricaiji - Jeleni Bacic Alimpic :love:

:smeh:

lol ovo me podseti na onu mucenicu Anu Frank iz drage nam Nederlandije. :zastava:

meni ti sexy pogledi nesto ne idu.. iako ja prilicno buljim u nadi da ce neko prepoznati moje sklonosti. al jok, valjda pomisle da mi se svidja kako su se obukle ili da joj se eventualno otkpcao slic. ko ce ga znati. Ah...women. :sigh:

eh tih drugarskih vatanja za dupe i ostale delove tela, al ajde da ne ulazim sad u detalje, mi je dovde(dovde=vrh cela).

mada, sto se tice tih narukvica, ja jesam na netu zaista vidjala fine.. nosljive su sto bi rekao moj deda.
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by sleepingsun
ponestalo mi je smajlica Jovana..a i ono nije novinar,vec Serlok:boxer:a on pamet je uvek sexy:jankovicka:
btw Angellina ti bi ozbiljna d ate je neko vatao za guzu drugarski..prosledi te drugove k meni:obraz: :obraz: :obraz:
btw krs stejt riba nosi krs razlicitih narukvica..tako da mislim da nam teba 2 znak prepoznavanja:namig2:
ovde su ga metnuli kao novinara, ali posto se slazem u potpunosti sa tobom da je inteligencija turn on onda....

nego, a pegla? :P

Ove narukvice su drugacije, trust me. sad cu da nadjem slike. cek
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
evo nasla sam neke slicice cuvenih narukvica.

i uhvatih sebe kako izgledam kao neki trgovac ovde po forumu

:smeh:

Slika
Slika

eh sad, ova prva je kao one gumene sto su pocele da se nose pre 2 ili 3 leta... malo mi je sugava, ali dobro.

Slika
Slika

ova druga mi je jos i ok

Slika
Slika

ova je za nas biskvite :)

ima gomila sajtova sa ovim stvarima, u cudu sam bila kad sam videla sta sve prave..

eh toliko od mene.

J
Korisnikov avatar
By EYA
ako delite narukvice, racunajte i mene! dolazim u stiklama :maljkovic:
By Çâðê_DUP
ako su 12ice, svaki dogovor je moguc xP
da, ako su 12-tice, moze, I kosa do kolena, pa se javi :rotflmao:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
ovo je taman i vodilja ostalim devojkama. necemo se ponavljati. znate uslove :smeh:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
u nekom bi clubu :lol:

hm, ne znam zaista, pitaj organizatorke.. ja sam zaduzena za deljenje narukvica. Ako vidis neku devojku sa metrom, ta sam, merim stikle xD
Korisnikov avatar
By sleepingsun
ej bre
ne prizivaj stiikle
tek sam pocela da ih nosim,ali na cizmama..a ove stikle na sandalama..trebace mi vezbe... :peva: :peva: ali ostatak nek obuce stikle:klap: :klap: :klap:
Ajde Andjo ne zabusavaj organizuj meeting..da na vreme znam kad da dovucem dupe iz Ns!! :peva: :peva: :peva:
Jovana ja hocu narukvicu zelenu ili roze:klap:
Korisnikov avatar
By EYA
ja hocu ljumbicastu :eya:
By Çâðê_DUP
dakle, androide ne primamo:

duga kosa
zenske crte lica
depilirani brkovi
stikle 12
uvijene trepavice
diskretna sminka
fensi odeca

ko ispuni, neka se pridruzi.

kratkokose vracamo, i celavce u trenerkama. Basta! :evilgrin:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
odlicno, a ja mogu da budem kontrolor na ulazu iliti FEMdar.

a raspitala sam se za narukvice. sad ovako, finansije su nam na umoru tako da cu morati da pokupujem sve zalihe gumica za kosu u raznim bojama iz Accessorizea ako se slazete.
By Çâðê_DUP
odlicno, a ja mogu da budem kontrolor na ulazu iliti FEMdar.

a raspitala sam se za narukvice. sad ovako, finansije su nam na umoru tako da cu morati da pokupujem sve zalihe gumica za kosu u raznim bojama iz Accessorizea ako se slazete.
seriously, bilo bi lepo da, kad malo svest u lgbt populusu uzme maha, da se otvori jedan femme club ili kafic, gde se podrazumeva da ce dolaziti mahom zenstvene devojke. necemo braniti ulaz drugima, sigurno, ali to ce ipak biti FEM kafic. nadam se, jednoga dana.. :lworld:
By Çâðê_DUP
ej bre
ne prizivaj stiikle
tek sam pocela da ih nosim,ali na cizmama..a ove stikle na sandalama..trebace mi vezbe... :peva: :peva: ali ostatak nek obuce stikle:klap: :klap: :klap:
Ajde Andjo ne zabusavaj organizuj meeting..da na vreme znam kad da dovucem dupe iz Ns!! :peva: :peva: :peva:
ja sam UPRAVO SAD na DALNET chatu /of course/. dodji tamo da se dogovorimo ;)
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
mada u beogradu bi i iskljucivo girls bar bio pozeljan...

u stvari, mozda i postoji, ja sam Kostunica (pupupu) pa ne znam.
By Çâðê_DUP
mada u beogradu bi i iskljucivo girls bar bio pozeljan...

u stvari, mozda i postoji, ja sam Kostunica (pupupu) pa ne znam.
to bi bilo fantasticno,

na zalost, ne postoji.
Korisnikov avatar
By Blady
ej bre
ne prizivaj stiikle
Jesi ti zensko ili musko???
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Angelina777
dakle, androide ne primamo:

duga kosa
zenske crte lica
depilirani brkovi
stikle 12
uvijene trepavice
diskretna sminka
fensi odeca

ko ispuni, neka se pridruzi.

kratkokose vracamo, i celavce u trenerkama. Basta! :evilgrin:
Ja necu stikle da nosim... mrzi me, jos treba da putujem u njima, ne pada mi na pamet, dovoljno sam zensko.. vidi se sa kilometra...a i btw ja sam valjda i malo andro... jbg-a.. izbacite me iz klana...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!