Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By J...
Povodom onog pitanja da li su femice njanjave pa cekaju da im neko pridje mogu da kazem sledece: Mislim da ima mnogo devojaka koje su zenstvene i strejt opredeljenja ali bas zbog te svoje "pasivnosti" nikada nisu imale hrabrosti da potpuno istraze i iskazu svoju seksualnost. Tako da verujem da je mnogo skrivenih femica iza maske strejt zena koje eventualno imaju neka biseks iskustva ali cesto ni to.
Licno mislim da su upravo zenstvene strejt zene u sustini uvek biseksualne jer ta zavodljiva zenstvena energija kojom zrace se ne ogranicava samo na muskarce, mislim da je prisutna u istom intenzitetu i u susretu sa tzv. "konkurencijom", odnosno sa drugom zenstvenom zenom. A onda kada se te dve zenstvene energije sretnu, onda pocnu da pojacavaju jedna drugu, i dolazi do tzv. strejterske zenske sujete i mrznje ili do sekualne privlacnosti.
Ipak, vecina zenstvenih strejt zena je suvise konzervativno pasivna da bi nesto preduzela, tako da se u tom slucaju radi samo o fem-fem statici.
One malobrojne, samosvesne femice, koje imaju hrabrosti da startuju drugu femicu su verovatno najopasnija vrsta jer kombinuju zenstvenu energiju i muski princip lovca i osvajaca.
Ja sam upoznala samo jednu takvu...
Inace, ja nisam femica ali se nadam da me necete izbaciti sa teme. :cvetduga:
By Çâðê_DUP
Interesantan osvrt i na osnovu mojih iskustava, ubitacno tacan.
One malobrojne, samosvesne femice, koje imaju hrabrosti da startuju drugu femicu su verovatno najopasnija vrsta jer kombinuju zenstvenu energiju i muski princip lovca i osvajaca.
prepoznadoh se.
i privlace me upravo takve zene.
ali zasto "opasna vrsta"? :lol:
A onda kada se te dve zenstvene energije sretnu, onda pocnu da pojacavaju jedna drugu, i dolazi do tzv. strejterske zenske sujete i mrznje ili do sekualne privlacnosti.
ili oba, smuckano, sto je jos crnje.

pak, vecina zenstvenih strejt zena je suvise konzervativno pasivna da bi nesto preduzela, tako da se u tom slucaju radi samo o fem-fem statici.
pa da. a steta.

:bubbles:
By J...
Originally posted by Angelina777
prepoznadoh se.
Ne znam, to je prva rec koja mi je pala na pamet kao asocijacija na takve.
To bi mogla biti nova tema.
By Çâðê_DUP
Originally posted by J.
prepoznadoh se.
Pa hajde, otvori je ;)
By J...
Originally posted by J.
prepoznadoh se.
Pa hajde, otvori je ;)
Prepustam to zadovoljstvo tebi, draga Andjo jer sam ja samo povremeni gost ovde dok uploadujem i downloadujem fajlove...
By Çâðê_DUP
Mhm.. i ja sam ovde samo povremeni gost. Odakle ti ideja da je drugačije? :cigareta:

Nego, ti si upućenija u ovu problematiku od mene, ja zaista ne bih tako dobro umela da sročim ovo kao ti :teg2:
By J...
Mhm.. i ja sam ovde samo povremeni gost. Odakle ti ideja da je drugačije? :cigareta:
Mozda mi se samo ucinilo, verovatno ostavljas jak utisak. :)

Nego, ti si upućenija u ovu problematiku od mene, ja zaista ne bih tako dobro umela da sročim ovo kao ti :teg2:
Hvala, hvala...
Korisnikov avatar
By EYA
jel J. Andjelijin alter ego? :lol:

btw, jel ja smem jos na ovoj temi da pisem ? :cuddle:
By J...
Originally posted by EYA
Nije, ja sam jedinstvena i neponovljiva J. :D
Originally posted by EYA
Sto se mene tice-smes.
By Çâðê_DUP
Originally posted by EYA

Gabelijana, dok ne budeš dovoljno pristojna da mi se obratiš kao Anđelini, bez pežorativnih ukrasa apropos mog virtuelnog imena, nemoj da mi se obraćaš, jer ću ubuduće svaki tvoj post ignorisati i okarakterisati kao još jedan ispad tvoga net nevaspitanja, net prostakluka i internet nekulture. :mete:

Piši, ko ti brani.
Korisnikov avatar
By EYA
:vrcka:

budi zahvalna, jedino ti i ja pisemo na temi :zev2:
By Çâðê_DUP
Originally posted by EYA
:vrcka:

budi zahvalna, jedino ti i ja pisemo na temi :zev2:
Zahvalna? Meni ni iz dzepa ni u dzep. Broj korisnika koji postuju nije nuzno znak da je tema losa, a nekmoli broj postova. Zadji u trash zonu i videces da je to tako.
Korisnikov avatar
By EYA
pa sto onda otvaras naloge sa kojima cavrljas sa sobom o temi? :serlok:
By Çâðê_DUP
Originally posted by EYA
Dosadna si.
By J...
Originally posted by EYA
Ti to ozbiljno?

Pogledaj malo po forumu moje ranije postove pa onda komentarisi.
By Çâðê_DUP
malo da ozivimo temu, sad kad nam se QDF vratila :radosnice:
By Çâðê_DUP
''
Korisnikov avatar
By Blady

Ja konstrukt FEMME odvajam od konstrukta BUTCH po više osnova, a navešću samo jedan: jedne su ženstvene, a druge nisu. Ženstvenost izbija iz žene i kad obuče balsku haljinu, i kad na sebe navuče džak. Ja volim ženstvenost i senzualnost, zato mene privlače femice, sa ili bez lipsticka. Ženstvenost definitivno ne određuju torbica, štiklice, ili napućena usta. Imaš je ili je nemaš. Jednostavno je.

Biti zenstvena lezbejka ne znači imati dva kilograma šminke na sebi, korset, dugu kosu i duge nokte rozla boje. Ko mene, kao femicu gleda samo kroz to, mene ne definiše, već time samo pokazuje vlastitu ograničenost, predrasude i skriveni animozitet.

:kafa:

Slazem se sa ovim... i rado bih se prikljucila temi.. :D
S obzirom da sam femm, i volim femm, andro devojke..
Korisnikov avatar
By Blady
malo da ozivimo temu, sad kad nam se QDF vratila :radosnice:
hahahahahah... Tek sad videh ovo.... tema je odlicna...
Imam isti problem, kao i vecina femm devojaka, koje vole femmice, a to je, kako naci "slicnu"... mislim, iskreno kad odem u neki gay klub, skoro da i ne vidim neku femm devojku, a i onu koju vidim, zapitam se da li je str8... zapravo bas, sam zapazila, da vecina pedera voli da dovodi, svoje str8 drugarice, iz ne znam kojih razloga... tako da su iz toga, i nastale mozda moje "predrasude" oko femm lezbejki... Citirala sam Andjelinin jedan deo posta, i u potpunosti se slazem sa tim... Ja sam npr femm, mozda i malo andro... ali se ne sminkam, jako retko... i mislim da takve stvari nemaju veze.. volim dugacke, lepe nokte, i imam takve... ali ih ne pustam iz odredjenih razloga... :)
I definitivno nisam vise bi.... ali isto tako i ne nazivam sebe lezbejkom, nekako mi isuvise ruzno, tj ta rec.. bas iz tog razloga sto se ne uklapam u profil "tipicne" lezbejke ;)
a i opet iskreno, bez uvrede... lezbejke koje sam vidjala, su mi i zgadile tu rec... kad se jednostavno ne uklapas nigde...
By Çâðê_DUP
a i opet iskreno.. lezbejke koje sam vidjala, su mi i zgadile tu rec...
same here.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
hm..meni samo nije jasno kako je moguce da postoji ovoliko kritican broj femm gay/bi riba a da se angelina nije setila da organizuje neku sedeljku,zukicu ,okupljanje xe xe
gde cemo sev sve upoznati,pa ko voli,nek izvoli:adiktusha: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :namig2:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
angelinaaaaaaaaaaaa
ajde bre organizuj upoznavanje svih oovih femicaaaaaaaa angelinaaaaaaaaaa:mjuza: :mjuza: :mjuza: :mjuza: :evilgrin:
By Çâðê_DUP
ne znam gde da vas smestim :lol:

pa, evo, mozemo okupirati neki STR8 kafic i izaci tamo choporativno :lol:

mislim, verovatno bi vecina nas, ako ne i sve bila zauzeta, svaka sa str8 tipom koga odbija pola veceri, tako da ne bi bile kaj skoncentrirane, ali ja na gej mesta ne zalazim. mozemo u neki bisex lokal? :lol:

zaista nemam pojma. organizovacemo se ;)
Korisnikov avatar
By sleepingsun
aham.....
kad ???Ajd u vooj godini dok jos imam 23... :zev2: :zid:
bisex lokal??Ima.........
a mozemo i u kolektivnu setnju..pa 1 po 1 nestaje sa nekom u mraku.... :jerry: :soping::
By Çâðê_DUP
Originally posted by sleepingsun
bisex lokal??Ima.........
:trep:
[/quote]

a mozemo i u kolektivnu setnju..pa 1 po 1 nestaje sa nekom u mraku.... :jerry: :soping::
ja bih vec kući :maska:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja sam skontala da ne volim "klasicne" femice.............Volim andro, sa primesama femm, i sa inicijativom.....:smug:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!