Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

By Çâðê_DUP
Umro mi je mali mačak danas. Moj LEO. Rođen je 17. marta.
By Çâðê_DUP
@erkondisn

Hvala. Sahranila sam ga jutros. Mislila sam da kunja jer je pojeo pokvarenu hranu. Moja mačka Čarapica ih još doji/oni red sisaju, red i sami jedu/, svi mačići su kunjali, sad se oporavljaju, ali LEO nije uspeo da se izvuče. Videla sam mu pogled sinoć, znala sam da će se teško izvući, ali sam se tešila nekako da su i drugi mačići prošli kroz to i da im je bolje. Kad sam se probudila, videla sam ga..stavila sam mu divno cveće. Imao je najlepše oči od svih. Umro je u snu.
Korisnikov avatar
By Vespertine
He, u mom komshiluku je bila jedna mnogo slatka machkica koja se tokom vremena preselila kod mene. Tokom leta,pa i duzhe,prozor na mojoj sobi je stalno otvoren i jedne vecheri dolazim s posla i ukapiram da imam posetioca. Machka se onako iznenada probudjena iscimala i spremila za beg,medjutim ja je ne najurim,donesem joj da jede pochnem da se igram sa njom i od tad pochne svako veche da orbitira kod mene u sobi.

Naravouchenije: Dom je tamo gde ima da se jede i uzhiva :njami:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Supervixen
He, u mom komshiluku je bila jedna mnogo slatka machkica koja se tokom vremena preselila kod mene. Tokom leta,pa i duzhe,prozor na mojoj sobi je stalno otvoren i jedne vecheri dolazim s posla i ukapiram da imam posetioca. Machka se onako iznenada probudjena iscimala i spremila za beg,medjutim ja je ne najurim,donesem joj da jede pochnem da se igram sa njom i od tad pochne svako veche da orbitira kod mene u sobi.

Naravouchenije: Dom je tamo gde ima da se jede i uzhiva :njami:
Isto je meni dosla maca jedna juce, devojcica. Dan pre nego sto je LEO umro.
By Çâðê_DUP
Umrlo je još jedno mače.
Moja BIBI.
Maločas.

..
dvoje su preživeli trovanje, ovo dvoje su podlegli.

:(
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Ajoj, tuge :(

Kako su se otrovali, cime?

Meni je pre godinu dana neko otrovao kuce. Ni veterinar nije mogao da mu pomogne, jako se namucio jadnicak.
A i sa macorima sam prosao kao i ti. Jedan se izvukao a drugi nije :(
By Çâðê_DUP
Originally posted by blabla-baby
Ajoj, tuge :(

Kako su se otrovali, cime?

Meni je pre godinu dana neko otrovao kuce. Ni veterinar nije mogao da mu pomogne, jako se namucio jadnicak.
A i sa macorima sam prosao kao i ti. Jedan se izvukao a drugi nije :(
Hrana za mačke i pse u crevu. Nema šta drugo, pošto su samo to jeli. Ovo je prvi put, za 30 godina suživota sa mačkama, da mi se ovo dogodilo. Ne znam kako su se ZVERKO i NERA (hvala bogu) izvukli, a LEO i BIBI nisu. Verovatno, jači imunitet. To objašnjava i što se ČARAPICA nije otrovala.

..
Ovo dvoje preživelih su povraćali danonoćno, ali su polako počeli da se oporavljaju i da sisaju majku. Kad su Leo i Bibi došli u tu fazu, sve je bilo isto, samo što do oporavka nije došlo, već do progresije simptoma, padanje u komu i smrt. Ako je neko na forumu veterinar (bilo je pre par korisnika, I guess), može li da objasni? Danas je 11.maj, znači da mačići imaju 55 dana, tj skoro dva meseca.
Korisnikov avatar
By erkondisn

vjerojatno kombinacija imuniteta, a i srece... sta ja znam...

znam samo da u slucaju trovanja najbolje ih je forsirati mlijekom jer ono neutralizira otrov
By Çâðê_DUP
Dakle, ostali su Zverko, Nera i došla je sa ulice još jedna mala mačkica kojoj upravo kuvam čaj od nane za obloge, nešto je krmeljiva.Čarapica ju je prihvatila i doji je, jer je mlađa od ovo dvoje.

Maločas je majka otišla u posetu rođacima, odvezao ju je taksista koji je primetio male mačiće i izrazio želju da uzme jedno mače. Ja ionako treba da ih razdelim, jer sem Čarapice, nemam uslova..(možda ću Zverka da nekako ostavim, jer sam se za njega emotivno vezala). Da li da mu dam? Pitala sam ga da li voli mačke i kad je rekao DA, dugo sam ga gledala u oči, da se on isprsio i rekao da ako hoću da me odveze da vidim gde živi. Ima tri mačke još i veliko dvorište. I obožava mačke (reče tako).
Ja kažem: ma verujem Vam, nismo u Italiji gde jedu mačke pa da brinem. Na to je rekao dok su mu oči sijale (ili je meni sunce bolo oči): Jedu se na Siciliji. :D

Šta mislite, da mu je dam? Neru bih mu dala, jer je ova treća mala još nespremna za samostalni život.
Korisnikov avatar
By Blady
Imam sijamsku macku... koja je nenadmasiva.. Obozavam je, jako je pametna, inteligentna i ponasa se kao covek... Ne voli bas druge macke, ali zato ljude obozava.. Prica sa njima, razume sve sto joj se kaze ili naredi, ali nece svaki put da poslusa.. e to volim kod nje.. tacno zna kako se osecam, velika je maza.. Pustam je da vrslja po dvoristu.. cesto me trazi kad nisam kuci, doziva me itd... Da skratim, obozava me, koliko i ja nju.. Neki ljudi su pomislili da imamo cak i neke nenormalne radnje, jel se jako "cudno" ponasa u mom prisustvu... Treba je upoznati jel malo je da pisem o njoj kao NJOJ... sada cu i slicicu da nakacim, i da btw vise volim macke nego pse.. ;)
By Çâðê_DUP
Originally posted by QDF
Ovo je Maggy

Slika
jao kako je lepaaaaaaaaaa :foto:
Korisnikov avatar
By anche
izjavljujem solidarno saucesce drugarici andjelini777 povodom gubitka dva maceta.

skoro sam se cula sa drugaricom koja cuva zivotinje u kuci sa dvoristem i ona mi je prijavila da je negde sredinom maja izgubila tri maceta - isto tako rodjeni kraj februara/pocetak marta. e ona je sumnjajuci na trovanje konsultovala veterinarku i ova joj je rekla da je ipak u pitanju virus i preporucila kao najjeftiniju preventivu kapi od koprive.

@kdf

megi je macketina i po! :D
Korisnikov avatar
By Blady
Ja nisam videla... primi i moje saucesce... povodom izgubljenog dragog ljubimca...
Ja imam Maggy vec 4 godine, i ne znam sta bih bez nje.. a pre nje sam imala isto sijamsku i to muzjaka Malisu... eto... :)
By Çâðê_DUP
Korisnikov avatar
By Blady
I evo jos koja njena slika

Slika

:hipnotizer:
Korisnikov avatar
By Blady
Btw moja tetovaza, eto koliko volim macke :love:

Slika
By Çâðê_DUP
Iskreno mogu reci da volim macke. Macka je zivotinja koja ima vise ljudskih osecaja no ikoja druga.

Emily Bronte

Macke su vam tajanstvena bica. U njihovim se glavama odvija mnogo vise toga no sto mi znamo

Sir Walter Scott

Oni koji zele gladiti i maziti divlje zivotinje, "vole ih". Ali, oni koji postuju njihovu prirodu i zele ih pustiti da zive normalnim zivotom vole ih puno vise

Edwin Way Teale "April 28" Circle of the seasons

Sve su zivotinje jednake, ali neke su jednakije od drugih :maca:

George Orwell
By J...
I moje saucesce, Andjo, zbog maca. :(

Inace, i ja sam "cat person".
Korisnikov avatar
By pthalo
moja macka je jutro pisla na moj krevet jer nisam htela da oko 6 se probudim.

Csillag i Mystie: "mjau mjau mjau mjau glaaaaadni smo!"
Ja: *se skrivam pod jastukom i pokrivacom* spaaavam
Csillag: :piski:
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Moja macka se zove Luci,naime dobila je ime po samom Luciferu!
:egzorcist:
cita mi misli,oseca kada sam tuzna,dodje i prede,kada placem, sedi i vidim joj okice kako joj zasijaju,nekako mi je previse vrena,pre bih je nazvala posesivnom!
Ne dozvoljava nikome da mi se priblizi,kada mi ona ,gospodjica,sedi u krilu,sada je napunila 4 godine u aprilu...secam je se kada sam je donela prvi dan!
Posto sam ,zaljubivsi se u nju, odvojila od mame, prvi dan je sela ispred mene, sva onako mala i nezgrapna, i gledajuci me pravo u oci, ispiskila se u fazonu "i sta ces mi sad?".
Od tog momenta sam znala da je ona moj alter ego!! :love: :love: Slika
Korisnikov avatar
By erkondisn
cekaj kad ti bude spalio stan. neronima je to u krvi :lol:
Korisnikov avatar
By master yoda
luda sam za svojim mačkom. zove se tošo, ima 4 godine, dugu, dugu crnu dlaku i predivne žute okice. ma, sav je prekrasan i pametan i sve i sav je na mene :d

šalim se.

volim mačke i ne mogu zamislti život bez mojeg mačka.

mačke su inteligentne životinje, suvereni vladari svog teritorija, potpuno su dominantne nad ostalim oblicima života. moj mačak se od prvog dana ponaša kao da je moje poslanstvo na ovom svijetu činiti njegov život ugodnim!

to volim kod mačaka. tu samostalnost, tu neuhvatljivost, tu neposlušnost, tu snažnu volju...nevjerojatnu, nevjerojatnu slobodu. možeš ih zatvoriti u kuću, ali ih nikada nisi zarobio. one su jednostavno - svoje

i, mačke ne smrde :)
Korisnikov avatar
By leobg
Kao sto neki znaju, Nerona su mi ukrali na jednoj izlozbi, sad imam malo mace zovem ga Atila. Presladak je. Odusevljen sam koliko je miran i uljudan. Tacno zna kad se igramo, kad spavamo i kad ostane sam, a to je najvaznije, ne pravi nikakva sranja, vec prespava dok ja ne dodjem. kupio sam mu kucicu gde se on zavuce i tako spava. Evo jedne njegove slike.

Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!